Dog.bg Форуми : Три бебета герои търсят дом

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Три бебета герои търсят дом Кученца от Варна

#61 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 August 2010 - 06:03 PM

Ето ги и другите две бонбончета - Амалда и Феникс - пораснали, прекрасни и готови за новия си живот там някъде, при хора, които много ще ги обичат :dog: :smile: Прикачена снимка Прикачена снимка
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

#62 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 01 August 2010 - 06:23 PM

А това бяха те, преди 4 месеца, в началото на тази история;
Амалда: Прикачена снимка

и Феникс: Прикачена снимка
User's Signature

"Този, който търси ангел и следи само за крилата, рискува да се прибере вкъщи с гъска." Г.Лихтенберг

Ако се интересувате от някое от предлаганите животинки, пишете на margokk@abv.bg

#63 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 02 August 2010 - 12:16 PM

Имаме срок до сряда да потвърдим, колко и кой бебета ще пътуват сега и кой остава за около 20-ти. Това зависи от събраните средства, затова моля, който иска да ни помогне да превежда паричките направо на сметката на АРС, за да не се бавят по пътя.
User's Signature

#64 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 03 August 2010 - 05:16 PM

Принцесата Пейшън си търси каляска от гарата до Богров в петък сутринта. :mg_062:
User's Signature

#65 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 August 2010 - 03:58 PM

Малка промяна в плановете. Поради заболяване на Пейшън, на нейно място утре към новия си живот ще пътува момченцето Феникс, благодарение на Mimotova и Fanfann, които щедро дариха парички за пътя на малчугана. :rc_036:
Много благодарности и на Злати, Хриси и Петя и един неизвестен дарител. Продължаваме да събираме средства за пътя на двете моми, които трябва да последват брат си на 20-ти.
За съжаление на малката принцеска Пейш и предстой няколкодневно лечение с антибиотици. Дано скоро да оздравее.
User's Signature

#66 Потребителят е офлайн   Galiadogs Икона

• оптимист-рецидивист
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 07 August 2010 - 09:39 PM

Имах възможноста да се запозная и изпратя това мило същество.(Аз съм Рали).Ето негови снимки.
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#67 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 August 2010 - 07:26 AM

Леле, Рали, ти си супер! :vb_024: Малкия беше толкова уплашен, когато го оставих в петък. Добре, че си била ти. Като гледам, как сте се гушнали :ae_085: Много ти благодаря!

Иначе Пейш милата не е добре. Засега остава при Петя, която за разлика от мен може да поставя инжекции. Вкъщи идва енергичната Дивалда, за да видим, дали малкото природно бедствие може да се научи да стой на едно място. :ab_041:
User's Signature

#68 Потребителят е офлайн   Zonker Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 08 August 2010 - 10:34 PM

Това е младата дама, която основно обгрижваше малкия, аз успях само за кратко сутринта да се занимавам с него и да го накрам да спре да се зъби и да се отпусне.
User's Signature

Early this morning, when you knocked upon my door, I said "Hello, Satan. I believe it's time to go!"

#69 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 09 August 2010 - 06:30 AM

:zz_222: :zz_223: Фениксито вече е харесан, няма да ходи в приемен дом, новото му семейство го чака да пристигне.
User's Signature

#70 Потребителят е офлайн   Ekate_1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2010 - 10:31 PM

:ba_025: това наистина е чудесна новина,остават другите двама-Пейшън също си има семейство,което я очаква и Амалда -Дивалда,която засега ще е в приемен дом-за тях все още имаме нужда от помощ.Ако успеем да набавим навреме средства на 20 е датата на,която те могат да заминат към един по-добър живот.
Благодаря на всички помогнали до тук :rc_036:

#71 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 August 2010 - 08:16 AM

Амалда е при мен. :af_089: Разкошна е малката, като се радва, кълчи дупе от врата назад. Снощи бяхме за заведение - държа се безупречно, легнала под масата. Много прилича на Френ и вече никой не ми вярва, че не са майка и дъщеря. Коментарите бяха - "Да, бе, да, че то си личи" :ab_041:
User's Signature

#72 Потребителят е офлайн   Francesca Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 11 August 2010 - 08:20 AM

Ауу, Марго, развъждаш значи, а?! :db_046:
Ще се включа финансово в помоща за пътуването на дивачката, за да може да си пие кафето в чужбинско. Пак по сметката на АРС ли да пращам?

#73 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 August 2010 - 09:13 AM

Да, там е най-добре, за да не въртим парите насам-натам. Благодаря ти :vb_024: И идиотчетата също. :-)

Ауу, а на това хиперактивното, ако му дам кафе, не искам и да си помисля, какво ще се случи. :zz_222:
User's Signature

#74 Потребителят е офлайн   Ekate_1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 August 2010 - 12:27 PM

Показване на мнениетоmargokk, в 11 August 2010 - 07:18 AM, написа:

Ауу, а на това хиперактивното, ако му дам кафе, не искам и да си помисля, какво ще се случи. :zz_222:

Най-много да изтича само до Холандия :db_046:

#75 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2010 - 04:45 PM

И новия срок - понеделник. По сметката за бебетата има 70 лв, още 40 са осигурени. 40 или 50 (в зависимост, колко кучета ще пътуват) ще трябват за път до София, но тях ще гледам да покрия сама, освен ако няма някой, който да пътува в тази посока в понеделник или вторник и да може да ни вземе. За Пейш е много важно да замине, защото осиновителите й я чакат вече дълго време. Досега са търпеливи явно, но не е добре да ги предизвикваме с безкрайно отлагане...
User's Signature

#76 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2010 - 12:57 PM

Като "мама" ми е болно, че никой не иска моята малка Малда. :dh_188: Това, че споменахме, че е хиперактивна, отблъсна интереса към нея и навсякъде е последна. Затова ми се иска да ви разкажа малко повече за нея, защото тя наистина е страхотно куче и не заслужава това.
Амалда беше най-голяма като бебе - почти два пъти по-голяма от сестрите и брат си. Имаше невероятен хъс и жажда за живот - направо смачкваше беберона и ми го изтръгваше от ръката. Тя винаги най-много от всички е търсила контакт с хората, даже още когато беше сляпа, как се ориентираше не знам... Амалда е от онзи много специален вид кучета, който сякаш съществуват само за да ти доставят удоволствие - постоянно ме следи с поглед и се мъчи да разбере, какво ще ми хареса. Тя е изумителен автодидакт и много бързо започна да копира поощряваното от мен поведение на Франческа. Мисля, че даже и да не се опитам да я науча на нещо, тя ще научи всичко сама, просто подражавайки. Днес наблюдава само 2 пъти, как Френ ходи да ми носи топката, която мързеливо и хвърлях в една и съща посока и на третия път започна да бяга сама до мястото, където падаше топката и обратно при мен, гледайки ме с поглед, който сякаш казва:"Така ли е? Това ли искаш?" Това е кученце с невероятен потенциал и с невероятно сърце. Много е смела. Днес минахме покрай глутницата, която преди време ме беше нападнала и беше нахапала Френ и Рекс. Има един много едър мъжкар, който им е водач и който не пуска чужди кучета в територията си. Този пак се опита да се спусне към нас и аз съответно пробвах веднага да изтегля Френ и Малда зад гърба ми. Е, нищо такова, малката бебона се спусна напред с такъв самоотвержен лай и така го овика, че куч само я изгледа невярващо и предпочете да ни лае отдалеч. :ab_041: Амалда е кучето, което наистина без да се замисли и за секунда ще скочи в огъня пред своя човек. И това още сега - на 4 месеца. А самото и излъчване е уникално - от нея просто лъха на живот, с нюанс на щастие и лекота, просто е прекрасно да я гледаш как се движи, как тича, как играе. Честно, Амалда е уникална и заслужава наистина уникални стопани, които да могат да оценят, какво съкровище е тя. :wub:
User's Signature

#77 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2010 - 01:04 PM

Уау! Ако някой успее да го преведе, без да се загуби чувството, мисля че това описание ще прати Амалда сред най-желаните кученца. :ba_025:
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#78 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2010 - 01:16 PM

Ами няма да откажа помощ с превода. Аз мога сносно на немски, но не знам, дали ще има кой да го прочете. А английският ми за съжаление е като на много пиян каруцар, който се опитва да съчинява поеми на китайски. :dry:
User's Signature

#79 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 15 August 2010 - 10:56 PM

За пътя на Пейш не достигат още 40 лв. За Малда няма нищо, а там са още 200. Готови сме да ги вземем на заем и да ги възстановим до 2-3 месеца.
User's Signature

#80 Потребителят е офлайн   margokk Икона

• Грънчарско колело
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 August 2010 - 12:13 PM

Отново ни трябва транспорт от гарата до Богров в петък сутринта, този път за Пейш с придружител моа пак :-)Пристигаме в 6:30 сутринта, трябва да сме в приюта преди 9 ч. За награда има кучешка целувка. :db_046:
User's Signature

• (5 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни