Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 13 December 2010 - 04:42 PM
Ares09, в 13 December 2010 - 03:32 PM, написа:
Здравейте!Браво Стефо,много се радвам,че Болгар вече е при теб!Нека бъде жив,здрав и много послушен,доколкото може един маламут да бъде послушен!!! А ето и малко снимки от Арес!

Публикувано: 13 December 2010 - 09:38 PM
stefoto, в 13 December 2010 - 08:48 AM, написа:
Да ви представя Bolgar of Avalanche Wolf на 58 дена
Честито, stefoto
Малкият е голям сладур - вие как ще го наричате? Разкажи ни за първите му дни у вас, и твоите впечатления. Свикна ли вече с новия дом, новите стопани и компанията си?

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него
Публикувано: 14 December 2010 - 10:34 AM
Ами Кате голяма беше дилема кога да отидем да го вземем,защото се притеснявахме да не вали сняг,както го даваха по прогнозите.Но отидохме и направо се удивих от размерите на това куче(имам предвид майката и бащата).Това много ми хареса,тъй като обичам огромни кучета.Малкия е просто невероятен.Доста почаках за него,но бих чакал много повече като виждам,че всичко е имало резултат.
Закарахме го на вилата на село и очаквах както всяко малко куче да се свие и да слуша по-големия си батко(имам предвид хъскито ни Севар),но той се опери,започна да го ръмжи и голям смях падна с него.Днес вече си играят и няма никакъв проблем.Още ги държим разделени,защото Севар иска много да играят,а малкия няма сила още да му остои на игрите.Незнам до кога,бих искал някой да ми каже приблизително,но като го оставим сам започва много да "плаче" и това много ме подтиска,но няма как трябва да свиква без мама и тате.Хапва си доста стабилно по 5 пъти на ден по 1 купичка и вече знае първата си команда,а тя е "седни".
Голяма радост ни носи и просто нямам думи да го опиша.Викаме му Болгар.Само единствено ме притеснява кога ще спре този "плач".Дими,тъй като Алекс и Болгар са братчета и имат все пак доста общо,би ли ми казал Алекс как премина този период на адаптация?Благодаря Ти!
Искам също да отправя своите огромни благодарности на Радко и Елена Пиришанчини за невероятната им всеотдайност,за топлото посрещане и за това,че има хора като тях,които мислят за породата и всячески се опитват тя да бъде съхранена и развиваща се в България.Благодаря ви от сърце!
Закарахме го на вилата на село и очаквах както всяко малко куче да се свие и да слуша по-големия си батко(имам предвид хъскито ни Севар),но той се опери,започна да го ръмжи и голям смях падна с него.Днес вече си играят и няма никакъв проблем.Още ги държим разделени,защото Севар иска много да играят,а малкия няма сила още да му остои на игрите.Незнам до кога,бих искал някой да ми каже приблизително,но като го оставим сам започва много да "плаче" и това много ме подтиска,но няма как трябва да свиква без мама и тате.Хапва си доста стабилно по 5 пъти на ден по 1 купичка и вече знае първата си команда,а тя е "седни".
Голяма радост ни носи и просто нямам думи да го опиша.Викаме му Болгар.Само единствено ме притеснява кога ще спре този "плач".Дими,тъй като Алекс и Болгар са братчета и имат все пак доста общо,би ли ми казал Алекс как премина този период на адаптация?Благодаря Ти!
Искам също да отправя своите огромни благодарности на Радко и Елена Пиришанчини за невероятната им всеотдайност,за топлото посрещане и за това,че има хора като тях,които мислят за породата и всячески се опитват тя да бъде съхранена и развиваща се в България.Благодаря ви от сърце!
Публикувано: 15 December 2010 - 10:56 PM
Ами не , само някакви витамини на прах от 3лв с калций по една супена лъжица в дневната дажба на 2-те кучета. Иначе ядът скумрия и пилешки фенери с хляб , общо взето 1кг риба или 1кг фенери с един хляб и една лъжица витамини , това е за 2-те на ден. Но най-вече студът май му влияе , от 3-4 дена не е качвало над -10 , а в момента е -16 и Алекс живее навън

Публикувано: 15 December 2010 - 11:33 PM
Здравейте,ние пускаме малко снимки,защото това са ни първите стъпки към празниците и са много забавни и скъпи за нас
Аaliyah е много впечатлена от всичко,което вижда и помага за украсата хихих дори открадна една коледна топка и тичаше из апартамента с нея като полудяла
За снега няма какво да коментирам просто е нещо ново и невиждано за нея
трудно ми е да направя снимки на -10 градуса ,но ще се опитам някой ден
поздрави от нас.