Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 10 April 2011 - 01:49 PM
isi_ar4i, в 07 April 2011 - 10:11 PM, написа:
Неее, ние бием рекорда за дълъг език, досега нямаме конкуренция

А Финве и Индис, посетиха пролетната изложба на клуба на северните кучета - бяха само зрители. Isi_ar4i, пусни и ти няколко снимки от срещата на Арчи с Индис и Фини

Публикувано: 10 April 2011 - 06:57 PM
Финве, видях снимките на Иси във фейса от срещата ви. Страхотни са. И трите кучета са мн красиви. Що не участвахте? Финве и Арчи мн си приличат, на някои снимки не успях да ги различа. Те как реагираха на сбирката. Имам в предвид това, че са мъжки. Имаше ли ръмжене?
Като споменах ръмжене, на вчерашната разходка Арес имаше среща с един териер. Почнаха да се ръмжат, териера нападна. Едвам спасихме нечии живот, не съм сигурна обаче на кое от двете кучета. Хвана ме мн яд на стопанина на кучето. Пуснал го на свобода, и когато почти се сдавиха каза ами спокойно, то не е лошо

Публикувано: 10 April 2011 - 07:55 PM
Публикувано: 10 April 2011 - 09:48 PM
Искам да споделя, че Фини / Индис са сякаш продължение на ръката на Катя. Невероятни взаимоотношения, сякаш са едно цяло!
Ваня, със стъпването ни в парка мнг пуснати без поводи кучета ( хъскита) се лепнаха за нас. За съжаление и огромно наше учудване тези кучета не изпълняваха комнадата "Ела", а собствениците им търчаха да си ги хващат или аз се опитвах да ги хвана. В едно от гоненията на хъски, то започна да ни ръмжи, обикаля в кръг и според мен щеше да нападне. Смятам че агресията му я предизвика Арчи, но той пък беше най-уязвим в момента, защото Боби го беше изправил на задните лапи и той нямаше как да се защитава. До конфликт не се тигна, освен м/у Арчи и на Боби ръката, но мисля, че беше голяма грешка да си дърпаме кучето, което в случая беше застрашено!!!!!
Ето малко снимки от изложбата :) Хайде сега, кой кой е?

Публикувано: 10 April 2011 - 10:25 PM
isi_ar4i, в 10 April 2011 - 07:48 PM, написа:
Миналата година имахме удоволствието да се запознаем с Катя и бандата и искам да споделя, че това са едни невероятни кучета! Фини,Инди,Фрей - страхотно излъчване имат и тримата!!!
Публикувано: 11 April 2011 - 04:13 PM

Бе росто много пухкав а беше страшно мускулест

Публикувано: 11 April 2011 - 08:40 PM
vilekula, в 10 April 2011 - 04:36 PM, написа:

vilekula - много е красиво мястото от снимките, на което се разхождате, къде се намира?
isi_ar4i, в 10 April 2011 - 07:48 PM, написа:
...
Ето малко снимки от изложбата :) Хайде сега, кой кой е?
Isi_ar4i, hrisi14, vilekula - благодаря ви за хубавите думи, а също много се радвам, че се запознах с всички вас. Срещата в събота премина много добре. isi_ar4i, Права си, че за да се запознаят две мъжки кучета се изисква специален подход, за да може те да не се намразят от първия път и да свикнат с присъствието си един на друг, да се понасят... Финве наистина е много спокоен, но и той проявява характер от време на време, само че доста по-рядко от Фрей примерно. А Арчи е голям симпатяга, през цялото време ми напомняше с държанието си на Фрей. Арчи все още не ви е показал какъв добряк всъщност е ... но съм сигурна, че това ще се случи скоро. На снимките наистина трудно се разпознава кой, кой е

aaliyah, в 11 April 2011 - 02:13 PM, написа:

Бе росто много пухкав а беше страшно мускулест

А снимки не направихте ли?

Публикувано: 18 April 2011 - 09:18 AM
Публикувано: 18 April 2011 - 09:32 AM
Не се оплаквай за площадките, защото вие поне имате оградени места, а тук в София няма.
По Великден ще бъдем в гр.Тетевен. Ако има някой в близост за празниците, нека пише. Може да се видим :)

Публикувано: 18 April 2011 - 12:55 PM
milenskiii, в 18 April 2011 - 09:18 AM, написа:
Пред събота пазара(посока прелеза) има също градинка специално за кучета,но тя не е обградена за жалост.
А това хъски на снимките не е ли Руни??
Ако е той,едно намачкване от мен му направете следващия път като го видите!!