Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 18 April 2011 - 06:48 PM
Ще ме извини стопанина на Чито, ама и аз ще кача негови снимки. Той е просто великолепен!
Публикувано: 22 April 2011 - 03:29 PM
Здравейте благодаря за хубавите думи. Много се изненадах :) нямам нищо против за снимките. Няколко дни не съм идвал на площадката щото бая валя тия дни и сигурно е било много кално. Знам я тази до събота пазара и много други има обаче като не са заградени не искам да го пускам хайвана че хич не се съобразява с колите. Ами това е аиде до скоро виждане и чуване и весели празници на всички .
Публикувано: 26 April 2011 - 10:01 AM
хайде и аз да се отчета с малко спам :)
Ходихме на разходка по Тетвенския балкан, а също и по Рибарица.
Арчи е мнг добър в тегленето нагоре, както всеки маламут де, но надолу е голямо бедствие. Не прави разлика дърпа ли нагоре, надолу, дърпа си и това е. Това лято доста ще поработим по "беопасното" му теглене
Нас все още ни е страх да го пускаме от повода в гората. Мнг е див горкия и като хване следа, вързан е готов да тича, пък ако го пуснем, няма да го намерим сигурно
. Как се справяте вие?
Ходихме на разходка по Тетвенския балкан, а също и по Рибарица.
Арчи е мнг добър в тегленето нагоре, както всеки маламут де, но надолу е голямо бедствие. Не прави разлика дърпа ли нагоре, надолу, дърпа си и това е. Това лято доста ще поработим по "беопасното" му теглене

Нас все още ни е страх да го пускаме от повода в гората. Мнг е див горкия и като хване следа, вързан е готов да тича, пък ако го пуснем, няма да го намерим сигурно

Публикувано: 26 April 2011 - 10:36 AM
Ние хъскито си го пускаме само на някой голяма поляна или в места където няма други кучета,тъй като той е голям побойник
и като види друго куче изобщо не идва.Иначе в града рядко го пускам,защото има много бездомни кучета и хора с кучета плюс това той много обича да бяга и периметъра му е много голям.Тук го разхождам с един от онези разпъващи се поводи(6 или 8 метра) да ми е мирна главата.Иначе Болгар е кротък като агънце
той почти постоянно е пуснат,само като минават хора близо до мен го хващам,защото ги е страх апък и той ходи да им се лигави

Публикувано: 26 April 2011 - 05:38 PM
Изи,дали Арчи не се опъва в гората,защото е вързан?Ако го пуснете, като побяга малко,пак ще е около вас.Според мен,де!Все пак,нека и други да си кажат мнението.Почти всеки ден разхождам Мечо в гората до нас и му слагам каишка само докато пресечем шосето.Вървим по едни полегати пътечки/защото ме мързи/,от време на време ходи на страни,но през повечето време е пред мен,дори ме изчаква.Ако се забавя и не ме вижда от завоя-се връща.Знае докъде стигаме,изчаква ме там,после продължава малко нагоре с надежда
,но без протести се връща.Само като се прибираме минаваме край двор с много лаещи кучета и малко ме опъва,но не кой знае колко.Гледам да го успокоя,да не хукне да ме влачи,че много коли минават,да не ме излага
Не се е случвало,но то стига само да се разбърза,представям си колко сме смешни/аз нямам и 1,60!/