Charodei, в 23 October 2011 - 05:38 PM, написа:
Чародей е много , много любвеобилен, все гледа да се гушка, да се гали, някой да го пипка, така е с хората , и с др домашни животни, но мисля, че това е характерно за породата, аляските маламути са много социални животни. Домашната ни глутница е голяма и най-разнородна, но рядко можем всички да се заедно, защото Чари не се понася с мъжката немска овчарка - Боби, с който делят територия, имаме невероятна красавица Амбър - ротвайлер, която не се понася пък с Тара и двете са женски и си съперничат, освен тях имаме огромна каракачанка на 6 месеца , която е почти колкото Чародей, казва се Лиза , мъжкото коли - Рекси, който въвеждаше Чари , когато бе малък в домашната глутница и го учеше на поведение. Имаме няколко женски хъскита, които умират за Чародей, страшно си падат по него и безумно го ухажват, за разлика от двете чисто бели хъскита - мъжкари, с които Чари е на нож. Да не пропусна и дакелчето Бенджи. Никога не е скучно на полянката, където се събираме всяка вечер, това е бивше футболно игрище, много просторно и е само на наше разположение. Тук сме благословени откъм места за разходка и игра на воля на кучетата. Мисля, че още не съм го виждала да изпитва агресия, независимо от ситуацията, дори го смятам малко за страхливец, визирайки прехода х. Дерменка-х Добрила, когато усети мечката и вълците, вместо той нас да пази, се завираше плътно в краката ми и търсеше защита, мисля, че го бе страх от дивите животни.
това е прекрасно :). Поздравявам те :)
Би ли разказала за това ви приключение с вълци и мечки. Аз само чувам някакви неща. Как сте се справили? Очи в очи ли сте били?