Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 24 February 2012 - 04:24 PM
Здравейте приятели,много отдавна не сме ви писали,страхотни сте станали всички,уникални снимки и преживявания сте имали,много се радваме за вас,докато разглеждах и се зачетох така ме развеселихте,и така ми се прииска да нагушкам всички,аз ще си го изкарам на Ели,та като стана въпрос за нея,ще се опитам да ви пусна малко снимки от неините лудории тия дни,удоволствие беше за мен да бъда с вашите уникални любимци във форума,макар и не на живо,но усещането е невероятно,все едно се бях преселила при всички вас,хайде сега вие при нас

Публикувано: 27 February 2012 - 10:48 AM
Леле Рая колко е пораснала
Кога ще я видим пак на живо тази хубавица

Публикувано: 28 February 2012 - 03:55 PM
Големият Демон много е порастнал
Бях забравила, че с Рая имат 1м. разлика.
Малкият Демон е просто голям сладур. Нямам търпение да гледам снимчици как расте
Рая в 99% от случаите когато си ляга, кръстосва предните лапи (освен ако не ляга на кравайче). Всички я наричат аристократка
Ето най-нестандартното й кръстосване до момента

Малкият Демон е просто голям сладур. Нямам търпение да гледам снимчици как расте

Рая в 99% от случаите когато си ляга, кръстосва предните лапи (освен ако не ляга на кравайче). Всички я наричат аристократка

Публикувано: 29 February 2012 - 11:06 PM
isi_ar4i, в 27 February 2012 - 07:58 PM, написа:
Елия на някои снимки прилича мнг на Арчи :)
сладури са всичките :)
сладури са всичките :)
Да така е,иска ми се да дойдем до Плевен,да отидем и до Добрич и къде ли не за да ви видим всички,времето се пооправи време е за разходки

Публикувано: 10 March 2012 - 05:09 PM
олеее, какви са сладури тези зайци :). Аз мисля, че ще е добре да ги запознаете, за да свикнат от малки. Поне да значт един за друг. Когато порасне, вече ще е свикнал с идеята, че има и други животники, пък туко виж се не ви възприеме като храна :)
Мъника е мнг сладък, като все мъник. Колко килца е?
Мъника е мнг сладък, като все мъник. Колко килца е?