Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ
Публикувано: 24 April 2014 - 01:12 PM
Проходи - Витиня - 960м.н.в., Предела - 1140м.н.в., Доспатски проход, проход през Средна гора, Троянски проход - 1525м.н.в.
Стара планина, Рила, Пирин, Родопа, Средна гора.
Язовири - Доспат, Голям Беглик,Широка поляна.
Магистрала Хемус, Люлин, първокласен път "Подбалканска магистрала" и плетеница от второкласни , третокласни и тесни пътища с ширината на една алея в парка, през които сменихме четирите годишни времена характерни за климата в България, под постоянен пороен дъжд, мъгла с видимост до 5метра на места и сняг, сняг великденски и на парцали.
А Чародей доволен и спи прец цялото пътуване в зафирата:
Публикувано: 26 April 2014 - 12:44 PM
Charodei, в 26 April 2014 - 05:48 AM, написа:
Явно е било много интересно и натоварено с емоции, че са ви се сторили 360

Публикувано: 24 May 2014 - 05:49 PM
Ние пък си използваме хамута само да ме дърпа до ливадите и после да си вилнее с него
А, да .. и в последно време сме изключително охранително настроени . Никой не може да прави каквото и да било без зоркия надзор на Тимбър

Публикувано: 25 May 2014 - 05:26 PM
иначе да той в интерес на истината е много спокойно куче дано ни е винаги такав :)
а иначе сте многооо сладки пред вратата - изглежда като - стой не мърдай иначе.... ихихих
Публикувано: 06 July 2014 - 01:35 PM
Специално за "любителите" на козина , които мислят да си взимат маламути. Това се случва, ако пропуснете 2-3 седмици да срешете дивака.. и не, не е по време на смяна на козината
А това е, когато станете през нощта
.. и когато имате майстор вкъщи, нали не си мислите, че няма да бъде наглеждан внимателно:
Всичко от животински произход, което мърда, в най-добрия случай е интересно, а в най-лошия-изядено. Ние имаме късмета, Тимбър да е от първия тип :
Няма нищо по-хубаво от това маламутът да бъде, център на вниманието:
...и нищо по-лошо от жегата:
Но, какво пък. Понякога дори лятото е поносимо с вода и приятна компания
Хубаво лято, приятели! И целувки на мечоците

Публикувано: 12 July 2014 - 08:28 AM
Публикувано: 14 July 2014 - 09:12 PM
Annie, в 06 July 2014 - 11:35 AM, написа:
.. и когато имате майстор вкъщи, нали не си мислите, че няма да бъде наглеждан внимателно:
Няма нищо по-хубаво от това маламутът да бъде, център на вниманието:
Много много вярно - винаги в центъра на вниманието и нищо не се изпуска от контрол
Charodei, в 12 July 2014 - 06:28 AM, написа:
Браво! Това са места, на които кракът ми не е стъпвал. Изглеждат пусти и девствени. Много красиво. Блазе му на Чародей

Публикувано: 23 July 2014 - 03:30 PM
Публикувано: 23 July 2014 - 11:11 PM
Charodei, в 23 July 2014 - 01:30 PM, написа:
Кате! Прочетох това във фейсбук, но помислих, че не съм разбрала - напускате България? Чародей остава ли тук? Искрено се надявам, че приключенията Ви ще продължават да ни радват от снимките тук.
Целуваме Ви и Ви желаем щастие и светлина по пътя!
Снимките са прекрасни. Особено ми харесаха тези, където Чародей е като господар на градината!

Публикувано: 24 July 2014 - 01:13 AM
Finwe, в 23 July 2014 - 11:11 PM, написа:
Charodei, в 23 July 2014 - 01:30 PM, написа:
Кате! Прочетох това във фейсбук, но помислих, че не съм разбрала - напускате България? Чародей остава ли тук? Искрено се надявам, че приключенията Ви ще продължават да ни радват от снимките тук.
Целуваме Ви и Ви желаем щастие и светлина по пътя!
Снимките са прекрасни. Особено ми харесаха тези, където Чародей е като господар на градината!
С Чари от сърце ти благодарим, за всичко, ти си последния човек, на когото пишем в 2часа и 20мин, малко преди да тръгнем. Не бих отишла никъде, където няма да може да отиде Чари, разбира се, че пътуваме двамата, живот и здраве, когато имаме интернет, ще пишем и ще качим снимки, едва ли някой се съмнява в това.За сега казвам, че отиваме на Юг, за първи път Чари ще се вози 9 часа на огромен ферибот по пътя Виа Егнатия, тръпна как ще го понесе и как ще се държи ако има други големи кучета-мъжкари, стискайте ни палци, лайнера да не е тесен за него, че ако много не слуша и трябва да слизаме по средата на моретата, аз не мога да плувам:)))Хайде, останете си със здраве!
Публикувано: 24 July 2014 - 11:44 AM
Charodei, в 23 July 2014 - 11:13 PM, написа:
Кате, вероятно няма да видиш скоро това съобщение, но аз ти казвам, че всичко ще е наред. Явно сега Чародей пое към най-дългото си засега пътешествие, късметлия е той. Незнайно защо, но когато гледах албума ви във фейсбук, почувствах носталгия. Знам как беше когато с моите кучета напускахме България. И аз и те се вълнувахме много преди и по време на пътуванията. Но най-хубавите моменти бяха, когато след дълго отсъствие се връщахме у дома.
Още веднъж Ви желая много хубави моменти и нека пътуването и престоя в чужбина бъдат безкрайно приятни за всички Вас.
Пишете и публикувайте снимки от новото място, с интерес очакваме новите приключения на Чародей.
Бъдете здрави и се пазете!

Публикувано: 28 July 2014 - 09:39 AM
Вярвам че това е най-незабравимото му празнуване, защото присъстваше на нашия граждански ритуал, а той се състоя на х.Безбог, докоято се стига с лифт. Разбира се лифта не беше подходящ за него и му наехме кола
Една уазка, я която приключението е било пълно ( беше с Боби, систера и кумувете) и на ръба на преобръщането :), но успяхме да го качим на това приказно място.
PS: ако решите да качвате кучето си с тази уазка, по-добре се прежалете да катерите 2-3 часа

Вход

Горе
Цитиране +