Dog.bg Форуми : Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (86 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Фотогалерия на АЛЯСКИ МАЛАМУТИ

#101 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 05 June 2010 - 12:56 PM

Показване на мнениетоATANASOVA, в 05 June 2010 - 10:29 AM, написа:

Малката се казва Рома.А Норт е изключително доволен от нейното присъствие,плътно залепен за нея е,през повечето време са на кълбо и се старае да я учи на неговите магарии.Лудницата при нас е голяма,но пък е весело.... :zz_223:

Рома е дого-аржентино, нали? Много е сладка! Наистина ми е любопитно как ще съжителстват тези две породи, и да ни разказвате за приликите и разликите между тях!
User's Signature

Щом Бог е създал глупака, значи има нужда от него

#102 Потребителят е офлайн   ATANASOVA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 12:51 PM

Показване на мнениетоFinwe, в 05 June 2010 - 01:01 PM, написа:

Показване на мнениетоATANASOVA, в 05 June 2010 - 10:29 AM, написа:

Малката се казва Рома.А Норт е изключително доволен от нейното присъствие,плътно залепен за нея е,през повечето време са на кълбо и се старае да я учи на неговите магарии.Лудницата при нас е голяма,но пък е весело.... :zz_223:

Рома е дого-аржентино, нали? Много е сладка! Наистина ми е любопитно как ще съжителстват тези две породи, и да ни разказвате за приликите и разликите между тях!

Да ,Рома е дого-аржентино.Малката лигла е на 2 мес.,но ми прави впечатление,сравнявайки я с Норт,че е доста самостоятелна,спокойна,възприемчива за възраста си,и също като Норт доста бързо се разконцентрира.Засега съжителстват прекрасно,вече не могат един без друг,постоянно се търсят,притеснява ме единственно начина им на игра,доста груба е на моменти,надявам се скоро да се нагодят в игрите,и да си поомръзнат един на друг
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#103 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 01:14 PM

Показване на мнениетоATANASOVA, в 08 June 2010 - 10:56 AM, написа:

Да ,Рома е дого-аржентино.Малката лигла е на 2 мес.,но ми прави впечатление,сравнявайки я с Норт,че е доста самостоятелна,спокойна,възприемчива за възраста си,и също като Норт доста бързо се разконцентрира.Засега съжителстват прекрасно,вече не могат един без друг,постоянно се търсят,притеснява ме единственно начина им на игра,доста груба е на моменти,надявам се скоро да се нагодят в игрите,и да си поомръзнат един на друг

А снимки?! :md_064: Наистина ще ми бъде интересно да правите сравнение между двете породи и как с времето техните отношения се развиват. Колкото до грубата игра - хм, не вярвам, че ще се промени - май и двете породи са си такива - силни и понякога груби. У нас по време на игра най-честия звук е тракането на ченета и ръмжене :ab_041:
User's Signature

#104 Потребителят е офлайн   ATANASOVA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 04:30 PM

ето ги двете тазманийски дяволчета:))

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#105 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 June 2010 - 10:55 PM

Показване на мнениетоATANASOVA, в 08 June 2010 - 02:35 PM, написа:

Еха! Голяма двойка са :wub: . Норт изглежда много щаслив с новото другарче - толкова е ухилен! А малката Рома си личи, че е доста смела и се качва на главата на батко си, а той май няма нищо против :ab_041: Сега като има кой да го тормози постоянно, Норт все още ли е така енергичен и неуморим?
User's Signature

#106 Потребителят е офлайн   ATANASOVA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 12:37 PM

Показване на мнениетоFinwe, в 08 June 2010 - 11:00 PM, написа:

Показване на мнениетоATANASOVA, в 08 June 2010 - 02:35 PM, написа:

Еха! Голяма двойка са :wub: . Норт изглежда много щаслив с новото другарче - толкова е ухилен! А малката Рома си личи, че е доста смела и се качва на главата на батко си, а той май няма нищо против :ab_041: Сега като има кой да го тормози постоянно, Норт все още ли е така енергичен и неуморим?

Рома буквално се качва на главата на Норт,а той правилно си усетила-няма нищо против.Рядко се случва двамата да спят едновременно,все единия дърпа другия да става за да играят.Преди да я вземем малката,Норт значително се беше кротнал,беше вече послушен,сега отново се е вдетенил,върна се бебешката му лудост,но от 2-3 дни забелязвам че се старае да бъде по изпълнителен,за да има повече наградки за него,макар че в никакъв случай не ги делим,било откъм внимание,гушкане,игра......,но той иска всичко да е в повече за него(само не и храна,за разлика от малката ламя).Много е интересен,като тръгне да я прибира,върти се около нея,побутва я към вратата,като че ли и казва"хайде,стига толкова,айде да се прибираме да спим" Като цяло,засега много се обичат и се щастливи заедно.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#107 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 June 2010 - 11:33 PM

Показване на мнениетоATANASOVA, в 09 June 2010 - 10:42 AM, написа:

Рома буквално се качва на главата на Норт,а той правилно си усетила-няма нищо против.Рядко се случва двамата да спят едновременно,все единия дърпа другия да става за да играят.Преди да я вземем малката,Норт значително се беше кротнал,беше вече послушен,сега отново се е вдетенил,върна се бебешката му лудост,но от 2-3 дни забелязвам че се старае да бъде по изпълнителен,за да има повече наградки за него,макар че в никакъв случай не ги делим,било откъм внимание,гушкане,игра......,но той иска всичко да е в повече за него(само не и храна,за разлика от малката ламя).Много е интересен,като тръгне да я прибира,върти се около нея,побутва я към вратата,като че ли и казва"хайде,стига толкова,айде да се прибираме да спим" Като цяло,засега много се обичат и се щастливи заедно.

Аз пък тъкмо си мислех, че поради вниманието към Рома, Норт ще се уморява вече и даже ще прояде, но нищо - това може да стане с времето. А е нормално да е ревнив и да иска всичко за себе си - маламут е все пак :ab_041:
Индис беше същата досада, и постоянно се навираше да тормози Финве, успях само тези снимки да изнамеря от архивите:
Качена снимка
Качена снимка

А тази снимка я пускам просто защото ми харесва, и беше заедно с горните снимки, тук Индис е снимана в деня, когато пристигна :wub: :
Качена снимка
User's Signature

#108 Потребителят е офлайн   ATANASOVA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 08:29 AM

Малката Принцеса ИНдис!!!
От малка си е такава скица явно,много приветлив и весел вид има,готова за магарии.
Но при вас май Фини,не е особенно очарован от нейното присъствие,докато при нас,няма момент в който Рома да се закача,и Норт да не е готов за игра-не може да и устои просто
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#109 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 11:13 PM

Показване на мнениетоATANASOVA, в 10 June 2010 - 06:34 AM, написа:

Малката Принцеса ИНдис!!!
От малка си е такава скица явно,много приветлив и весел вид има,готова за магарии.
Но при вас май Фини,не е особенно очарован от нейното присъствие,докато при нас,няма момент в който Рома да се закача,и Норт да не е готов за игра-не може да и устои просто

Ама не знам защо я наричате принцеса - в моите очи тя си е един лисунгер, хитър и невероятно паметлив звяр - сега като гледам снимката наистина има приветлив и весел вид, обаче това беше само първия ден на пристигането. После стана голяма хитруша и много много изобретателна откъм бели. Разбира се, че Финве не беше особено очарован, все пак той тогава беше в разцвета на мъжката си сила, а не бебе - но стоически я изтърпя и сега продължава да я търпи. Въпреки че точно на третата си година Индис почти коренно се промени - стана много по-сдържана и по-послушна, остана само огромната й лакомия.
Това беше един от редките моменти, когато тя не се движи напред-назад за да мисли пакости :ab_041:
Качена снимка
User's Signature

#110 Потребителят е офлайн   ATANASOVA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 June 2010 - 03:23 PM

Ето така изглежда най-новата пакост на Норт :zz_217:

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка
Качена снимка

#111 Потребителят е офлайн   dimy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 13 June 2010 - 04:47 PM

Малко снимки от яз Искър
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#112 Потребителят е офлайн   gunsityy Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 05:55 PM

Прекрасни маламутчета, да са живи и здрави на всички!

Само едно нещо много ме смути като разглеждах снимките и то е хамутите, които видят на някои мъничета. Кучето трябва да е напълно развито физически, за да не се деформира от опитите за теглене. Надявам се, че ги слагате, за да свикнат с усещането, но без каквито и да е тежести на тях! С хамут - най-рано след първата година и половина!

#113 Потребителят е офлайн   aaliyah Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 June 2010 - 09:23 PM

Здравейте,
вчера срещнахме Алая и Неро, падна голяма игра :db_046: ето и няколко снимки от това което успяхме да уловим с апарата :ab_041:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#114 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 June 2010 - 10:17 AM

Показване на мнениетоgunsityy, в 17 June 2010 - 04:00 PM, написа:

Прекрасни маламутчета, да са живи и здрави на всички!

Само едно нещо много ме смути като разглеждах снимките и то е хамутите, които видят на някои мъничета. Кучето трябва да е напълно развито физически, за да не се деформира от опитите за теглене. Надявам се, че ги слагате, за да свикнат с усещането, но без каквито и да е тежести на тях! С хамут - най-рано след първата година и половина!

Здравейте gunsityy,
Не мисля, че трябва да се смущавате от това, което сте видяли на снимките - тук всички знаят, че младите кучета не трябва да се натоварват с дърпане на тежести, хамутите се слагат за да могат да привикнат кучетата с тях.

Показване на мнениетоaaliyah, в 17 June 2010 - 07:28 PM, написа:

Здравейте,
вчера срещнахме Алая и Неро, падна голяма игра :db_046: ето и няколко снимки от това което успяхме да уловим с апарата :ab_041:

Извинете - но аз виждам само една топка от черно-бяла козина - не мога да различа Алая и Неро :ab_041: , братчето и сестричето са бесняли доста. Следващия път ги снимайте ама така че да можем да ги видим по-хубаво :md_064:
User's Signature

#115 Потребителят е офлайн   dimy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 18 June 2010 - 09:58 PM

Бъдещата спална на Алекс е почти готова сед цял ден мъки в жегата и комари привечер , утре чакам плочките , мрежа за отгоре и боя . Общо взето клетката е с размери 2.8м на 3м къщичката му 1.2м на 1.6м вътрешни размери. Презденя пак ще си е пуснат но ще нана на двора заедно с хъскито.
Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#116 Потребителят е офлайн   ves Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 June 2010 - 04:52 PM

Здравейте, да се похваля и аз. Имаме си Рая от 4 дни и много и се радваме :ab_041: Много са ви хубави животинките, да си ва живи и здрави .

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#117 Потребителят е офлайн   Finwe Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 June 2010 - 10:11 PM

Показване на мнениетоves, в 22 June 2010 - 02:57 PM, написа:

Здравейте, да се похваля и аз. Имаме си Рая от 4 дни и много и се радваме :ab_041: Много са ви хубави животинките, да си ва живи и здрави .

Здравейте и добре дошли, ves и Рая :re_037:
Разкажете ни повече за нея - откъде я взехте, кои са родителите й, на каква възраст е (вижда ми се доста мъничка), слуша ли ви. Надяваме се и да ни радвате често с нейни снимки
User's Signature

#118 Потребителят е офлайн   ves Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 June 2010 - 06:04 PM

Здравейте отново :) взехме я на 18.06 на 35дни от едни много приятни хора от Варна. Майката се казва Кафира, а бащата го видях само на снимка, но беше много красив и той (варненче е). Може да се каже, че от решението да си вземем най-накрая кученце и избора на Рая минаха точно 3 часа. Аз отдавна чакам този момент, но приятеля ми все го отлага и като каза, че е съгласен гледах да действам :ab_041: . За сега е много спокойна докато сме с нея, но като излезем за работа става виещ звяр :eg_033: Ако имате опит в тази насока моля помагайте. Ние ще си я гледаме в апартамент и съседите не знам как ще я приемат. Иначе по това, което прочетох за породата ни пасва идеално на характерите. Голяма ми е слабост вече и се надявам да си я отгледаме без много пакости :) Ако има някой от Варна, който ходи към морската градина, с удоволствие ще ги запознаем като дойде момента за разходка :) Имам малко въпроси за ваксините, но не знам дали тук е мястото да питам. Ако има някой, към когото мога да се обърна, моля пишете ми на ЛС. Това е от нас. Скоро ще ви пусна още снимки.
Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#119 Потребителят е офлайн   dimy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 July 2010 - 05:25 PM

Алекс и Арес семейна среща
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка