- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Моля ПОМОГНЕТЕ МИ!
Публикувано: 20 February 2006 - 12:25 PM
Имам френски булдог на 3 месеца.От седмица вече е много зле.Повръща по няколко пъти на ден,минахме на пюрета,но и те не помагат.Водих го при 2-ма ветеринари,но те не успяха да ми помогнат.Блъскат я само с някакви лекарства,които изобщо не й действат.Кучето отслабна много,но е много игриво,има все още апетит.Яде и ходи до тоалетна нормално,но повръща...
МОЛЯ ако някой може да ни помогне ... не спя по цели нощи и се чудя какво да направя. s)
Извинете ме ако темата не е на място,но не знаех къде да я сложа...
МОЛЯ ако някой може да ни помогне ... не спя по цели нощи и се чудя какво да направя. s)
Публикувано: 20 February 2006 - 02:24 PM
много, много ти съчувствам! звучи като проблема да е стомашен и ако продължава да е жизнена може и да не е сериозно, но аз не съм специалист.
ще ти дам тел. на нашите ветеринари от които за сега съм доволен, те са и университетски преподаватели, дано те ти помогнат!
др. Златева - 0888 93 45 09
др. Панайотов - 0889 67 84 44
Уцпех!!! 1super
ще ти дам тел. на нашите ветеринари от които за сега съм доволен, те са и университетски преподаватели, дано те ти помогнат!
др. Златева - 0888 93 45 09
др. Панайотов - 0889 67 84 44
Уцпех!!! 1super
#6 Guest_Guest_*
Публикувано: 21 February 2006 - 01:51 AM
Цитат
Имам френски булдог на 3 месеца.От седмица вече е много зле.Повръща по няколко пъти на ден,минахме на пюрета,но и те не помагат.Водих го при 2-ма ветеринари,но те не успяха да ми помогнат.Блъскат я само с някакви лекарства,които изобщо не й действат.Кучето отслабна много,но е много игриво,има все още апетит.Яде и ходи до тоалетна нормално,но повръща...
Искренно ти съчувствам и те съветвам иди на лекар и задължително направете цяластна рентгенова снимка. И ние сме на 3 месеца и 1 ден - и ние сме болнички s) s) s) , но не повръщаме - на6та сладурка не иска да яде и е на системи и антибиотик вече всеки ден, пуснахме кръвна картина , но днес не беше готова та утре ще видим резултатите , а и утре ще отидем на рентген. Ако мога да помогна с нещо само кажи, зная много добре кок се чувстваш защото и при нас е така. Мисля, че накрая намерихме доктор на който да се доверим.
Успех 1super
и пиши
Публикувано: 21 February 2006 - 01:53 AM
Цитат
Цитат
Искренно ти съчувствам и те съветвам иди на лекар и задължително направете цяластна рентгенова снимка. И ние сме на 3 месеца и 1 ден - и ние сме болнички s) s) s) , но не повръщаме - на6та сладурка не иска да яде и е на системи и антибиотик вече всеки ден, пуснахме кръвна картина , но днес не беше готова та утре ще видим резултатите , а и утре ще отидем на рентген. Ако мога да помогна с нещо само кажи, зная много добре кок се чувстваш защото и при нас е така. Мисля, че накрая намерихме доктор на който да се доверим.
Успех 1super
и пиши
Забравих да се логна горното съобщение е мое 1super
Публикувано: 21 February 2006 - 10:20 AM
Аз съм имала този проблем с две кучета. Първият път го тъпчеха с лекарства, без да му направят рентгенова снимка и накрая умря след 3 дни агония. Тогава вината беше изцяло моя и никога няма да си простя, че не потърсих друг доктор. Но това беше преди около 10 години, беше първото ми куче и нямах никакъв опит.
Със сегашното ми куче често имам такива проблеми и те обикновено се дължат на някакъв пропуск от моя страна по отношение на храната. Последният път повръщането не спираше цял ден, беше неделя, но слава Богу, сега имаме добър ветеринарен доктор, който реагира много адекватно, а на следващия ден сутринта отидохме на рентген при д-р Златева и за щастие се оказа, че чуждо тяло в стомаха няма.
Така че задължително на рентген и пиши после тук как се развиват нещата. Стискам палци да не е нещо сериозно.
Със сегашното ми куче често имам такива проблеми и те обикновено се дължат на някакъв пропуск от моя страна по отношение на храната. Последният път повръщането не спираше цял ден, беше неделя, но слава Богу, сега имаме добър ветеринарен доктор, който реагира много адекватно, а на следващия ден сутринта отидохме на рентген при д-р Златева и за щастие се оказа, че чуждо тяло в стомаха няма.
Така че задължително на рентген и пиши после тук как се развиват нещата. Стискам палци да не е нещо сериозно.

Ако много се разфилософствам, спрете ме навреме!
Публикувано: 21 February 2006 - 09:01 PM
Цитат
Ренгеновата снимка е готова.Новините никак не са добри.Има стеснение на тънките черва и към средата на март ще се наложи операция.Благодаря на всички,които се отзоваха на молбата ми.Стискайте палци всичко да мине добре.
Стискаме палци! и сме с вас!
Всичко ще се оправи щом са видяли какво е и знаят как да реагират не се притеснявай, че и на теб ще ти се отрази.
Поздрави
Публикувано: 23 February 2006 - 10:13 PM
Виж, щом са казали операция "средата на март", а не са вреснали "веднагааа", мисля следва извод, че нещата не са така страшни. Има оправия. Ще и мине на френската дама! Ние ще стискаме палци, а ти ни дръж в течение!

Моето куче (лабрадор) има дисплазия - наследство от баща си Баркли Блондфел, който е куче на iglika (от този форум) и Мартин.
Публикувано: 01 March 2006 - 03:05 PM
Днес бяхме на преглед при лекуващия ни лекар.След ходене по мъките вече 3 седмици,най-накрая ни просветлиха какво точно й е на Фрея.Имала вродено стеснение на пилора,което нямало как да се оправи просто така.Няма да й мине от самосебе си.Пробвахме с какви ли не лекарства,но резултата е едно слабо и изтощено кученце.Отслабнала е с почти килограм,което за възрастта й е много.Вече направо нямам сили да я мъкна по лекари и "специалисти".Не е спряла да повръща...хапва малко и след около час връща всичко.Сърцето ми се къса да я гледам колко се е променила.Вече не е онова жизнено куче,което познавам.Мисля си дали не трябва да я оперират по-скоро,но аз не разбирам нищо и не мога да предценя.Направо ми се плаче...
Публикувано: 01 March 2006 - 03:36 PM
Защо не пробваш и при други лекари виж какво стана с Биги миличкото за малко да го загубят а сега вече си е в къщи .Една моя колежка има същия проблем но със детенцето си на 6месеца е а още повръща .Затова най добре направи консултация и с друг лекар .Стискаме палци да се оправите по бързо super best
- (5 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »

Вход
Темата е заключена

Горе
Цитиране +