Вчера на път за работа мернах един рошав черен облак да се носи из тревата. Благодарение на софийските задръствания имах известно време за размисъл. Викам си, сигурно е изгубено, ама пък толкова сплъстено - явно доооооста отдавна се е изгубило.
Паркирах колата и с мисълта "Къде е най-близкият магазин за кренвирши?" се приближих към черното облаче. А то, милото, дойде без никакво замисляне. Нямаше нужда от никакви кренвирши. Сплъстено, кално, очите му не се виждат, камо ли пък да познаеш мъжко ли е или женско.
Болончесто, сладуресто, безпроблемно. Качи се с мен в колата и започна да я проучва от край до край с мръсните си лапички....
Илит, явно вчера чавките са били много активни.....

Както и да е, заведох го в една добре известна ветеринарна клиника, където да го приведат в приличен вид.
Оказа се мъжко, около 2-3 годишно. В добро здраве, само с малка раничка на едното бутче. Е, и с много бълхи, ама то в това кече, дето му беше на гърба, не е изненада да намерим такива екстри.
Момчето вече е кастрирано и обезпаразитено. Настанено е у нас. ВРЕМЕННО. Докато чака своите хора.
Добре се разбира с кучета и котки. Има хигиенни навици. За ходенето на повод - ми то 7 кг всякак се водят на повод! То било фасулска работа. Аз съм свикнала да водя 38 кг, та това сега е песен!
Така че, новите стопани съвсем спокойно могат да са и млади, и пенсионери. Много е подходящ за апартамент.
Засега не сме открили името, на което да отговаря, но пък знае командата Седни. И има големи претенции към дивана ми, които бързо бяха попарени.
Търсят се добри стопани. С мек диван, ако може. Ако това сте вие - обадете се на 0896 630 801. Той ви чака!
Нищо, че сега е с прическа рейнджър - след месец-два отново ще развява буйна къдрава грива!
Eто снимки в старите одежди, за които благодаря на една добра доФторка

И сега, на вашето внимание - Prince Charming! Обърнете внимание на опашката.....