Dog.bg Форуми : Добри ветеринари- Пловдив

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Добри ветеринари- Пловдив

#61 Потребителят е офлайн   SiSe7o Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 03 May 2011 - 12:18 AM

Регистрирах се в сайта за да мога да коментирам и аз своя опит с ветеринарите в Пловдив. Когато си взех кученцето го закарах при "д-р" Христова. (ул. Богомил 74)- срещу хотел Норис. Бях подведена от това, че кабинета на въпросната "лекарка" се намира съвсем близо до нас и уж е денонощен. Та... д-р Христова тъпчеше кученцето ми с калций и разни витамнини, които бяха безбожно скъпи (въпреки, че си храня кучката с гранулирана храна висок клас и се предполага, че вътре има всичко необходимо) Каза ми че кучето ми било настинало в резултат на което му слагаше инджекции по 10 лв. едната... Всеки път на всяко ходене съм оставяла не по малко от 40 лв. за глупости. И последния път, когато отидох там - поисках да ми претегли кучето и тя ми отговори, че няма кантар и ми каза цитирам: " Дай да я вдигна аз ще ти кажа колко тежи - греша най-много с 200 - 300 грама " :biggrin: Тогава ми поиска 80 лв. за витамини и калции и аз се убедих, че тя е просто една шарлатанка, която само гледа как да ти одере кожата колкото се може повече. Относно тази "лекарка" си правете изводите сами и помислете дали бихте си закарали животинката там...
От там кучето ми направи инфекция на ушите и реших да я закарам в клиниката на доктор Карагъозов. От тогава все си ходим там. За съжаление ми е доста проблемна - инфекцията с ушите, краста, надрани черва от кокали (които и бяха дадени въпреки моята забрана), натрови се с някаква трева, има си и брадавица на лапата..... И какво ли още не... Страшно съм доволна от вниманието, което получихме в тази клиника - от всички лекари и най-вече от д-р Георги Личев - нашият лекар. Нито веднъж не е сложил диагноза без да направи предварително изследвания, отделя ни много внимание всеки път, следи си пациентите и се интересува за тяхното състояние. Според мен той наистина е блестящ специалист- спечели ми доверието и чувствам че при него кучето ми е в сигурни ръце, има и подход към животните. Няма да сгрешите ако си закарате животинката при него. Не случайно в клиниката винаги има хора и доста често трябва да си чакаш реда на опашки... Това е от мен. Надявам се да съм била полезна . Извинявам се за дългия пост.

#62 Потребителят е офлайн   Bambichka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 16 May 2011 - 12:36 PM

Кукита, за Новет има доста изчерпателна информация във форума. Имаше си отделна тема, не знам дали съществува още, защото стана скандал, едва ли не. Напиши си в Гугъл "Новет Пловдив" и чети случаите и мненията- не са едно и две. Жалкото е, че повечето хора, в това число и аз, четат след като вече е станала белята. В твоя случай само можеш да благодариш, че кученцето ти е живо! Няма да коментирам повече, да не бъда обвинена отново в нещо :md_064:

#63 Потребителят е офлайн   gogobyte Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 May 2011 - 11:59 AM

Неискам да правя антиреклама или реклама просто споделям опит...
Най-доволен съм от Провет след всички проблеми с моето куче. А най-небрежно се отнася лично Карагьозов.... не визирам неговите студенти или служители. Другите неискам изобщо да ги коментирам щом дори на питбула ми го изкараха джак ръсел и немската ми овчарка ротвайлер...

#64 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2011 - 04:09 PM

Провет-коя точно?
User's Signature

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....

#65 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2011 - 04:19 PM

Провет-коя точно?
User's Signature

#66 Потребителят е офлайн   gogobyte Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 07:41 AM

Показване на мнениетоАриел, в 02 June 2011 - 04:19 PM, написа:

Провет-коя точно?

аз мисля че има една провет, в каршиака като минеш моста на васил априлов в дясно след това 2-та в дясно пак

#67 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 11:17 AM

Ахм!Но има и още една,и тя е на друго място в Пловдив.Затова уточнявай,че стават недоразумения и после иди да обясняваш,че нямаш сестра.
User's Signature

#68 Потребителят е офлайн   gogobyte Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 11:33 AM

Показване на мнениетоАриел, в 03 June 2011 - 11:17 AM, написа:

Ахм!Но има и още една,и тя е на друго място в Пловдив.Затова уточнявай,че стават недоразумения и после иди да обясняваш,че нямаш сестра.

Провет няма друга. Просто преди бяха в тракия сега са в каршака

#69 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 01:46 PM

Ветеринарна клиника ПРОВЕТ
гр. Пловдив жк. Тракия
бул.Борис I №9
Тел: 032 / 68 27 91

Да не се счита за реклама.
User's Signature

#70 Потребителят е офлайн   gogobyte Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 02:28 PM

Показване на мнениетоАриел, в 03 June 2011 - 01:46 PM, написа:

Ветеринарна клиника ПРОВЕТ
гр. Пловдив жк. Тракия
бул.Борис I №9
Тел: 032 / 68 27 91

Да не се счита за реклама.

да, това им е стария адрес.
новия е
кв. „Кършиака“ бул. „Марица“ 27
(кръстовището на ул. „Порто Лагос“ и ул. „Тимок“)

#71 Потребителят е офлайн   Ариел Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 June 2011 - 09:01 PM

И пак бъркаш-дала съм телефон,на който днес говорих с тях-можеш да провериш.Пусто не увира,бре!
User's Signature

#72 Потребителят е офлайн   koni1 Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 05 June 2011 - 10:56 PM

здравеите след като изчетох подробно темата мога да кажа много и за провет и за новет но не бих искала ще кажа само че доктор Пачев не само че е добър като лекар но и е много внимателен и обича животните .Другото което е по важно за всички които четат тази тема е че до скоро тои работеше в провет в тракия и сега когато аз от 2 месеца имам проблем с моита котка които ще опиша в друга тема и попитах колегите му в тракия за него те ми отговориха само че тои не работи вече там,непрофесионално и неколегиално след като не могат да се справят с случея с моита котка да ми кажат цитирам ;нямам пбиаснения какво се случва с котето;

#73 Потребителят е офлайн   Hera_mp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 July 2011 - 03:08 PM

Ние също не сме доволни от Провет. Не ходете ТАМ. Сега се борим да и спасим живота от уж една безобидна по тяхните думи операция. Нямам думи за това което сътвориха. Жалкото е че животинката страда и ние покрай нея . Толкова ми е болно че не ми се пише.

#74 Потребителят е офлайн   Bambichka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 09 July 2011 - 12:24 PM

Хера, какво се е случило с вас?

#75 Потребителят е офлайн   Hera_mp Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 July 2011 - 10:10 AM

Ами за съжаление кучинка се бори до последната секунда, но мина по моста на дъгата, защото в стремежа си да ни вземат парите, не се сетиха че трябваше да направим рентгенова снимка и можеше да минем без операция и Тя щеше да си е жива .Обърнали са го съвсем на ПЕЧАЛБАРСТВО.Бих написала цялата история, но това ме натъжава до болка.НИКОГА ВЕЧЕ ПРИ ТЯХ-НИКОГА В ПРОВЕТ, на бул.Марица.

#76 Потребителят е офлайн   j_ADA_miki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2011 - 11:42 PM

Надявах се да не ми се налага да пиша в тази тема, наистина ли не са добри и в новата клиника "Провет" бяха ми последната надежда още повече че Адичка е болна и утре трябва да я водя на лекар. Пловдивчани моля ви, препоръчайте ми свясни лекари . :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

#77 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 18 July 2011 - 11:49 AM

j_ADA_miki , прочетете темата! В първите страници има различни отзиви! Който е имал какво да сподели - позитивно или негативно - го е написал. Няма да се напише нещо по-различно.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#78 Потребителят е офлайн   Bambichka Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 26 July 2011 - 04:43 PM

Аз не мога да разбера всъщност дали са некадърни или просто в стремежа си да заграбят колкото се може повече пари вършат глупост след глупост. Аз съм напълно наясно с това, че всичко е скъпо- лекарства, консумативи и т.н., но пък то вече е извън контрол. Не познавам "Провет", не съм ходила там и не мога да коментирам нищо. От личен опит мога да кажа само, че д-р Коко е страхотен и като лекар и като човек. Работи в малък кабинет, но за сметка на това е страхотен диагностик и никога няма да ви заблуди. Това е от мен!

#79 Потребителят е офлайн   lady_york Икона

Публикувано: 28 July 2011 - 06:03 PM

Здравейте,за първи път се включвам в подобен форум!Понеже прочетох всичко което сте писали за Провет -Тракия и съм съгласна, че трябва да се предупреди всеки който смята да ходи там.Преди седмица купихме на малката ми дъщеря йоркширски териер на 50 дни.След няколко дни кученцето започна да повръща и имаше разстройство заведохме го във въпросната клиника където ни прие д-р Янко Тодоров.Направи му преглед взе и изпражнения за изследване,след малко когато се върна каза че има бактериална инфекция и започна лечение с антибиотик.След три дни кученцето вече беше много зле .Да не говорим че за тези три дни му се даваха едни дози а когато плащахме пишеше за съвсем други дози уголемени 5 пъти и цената също скачаше 5 пъти.На четвъртия ден отидохме в Новет .Направиха му изследвания и установиха че има тения.Започнаха да му слагат абокат за да го подсилят и да започнат лечение -но за съжаление кученцето не издържа .Ако беше направена точна диагноза в началото нямаше да се стига до тук.Не ходете никога в Провет там са измамници само да ви вземат парите.

#80 Потребителят е офлайн   lidiya Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 July 2011 - 10:47 PM

Показване на мнениетоlady_york, в 28 July 2011 - 04:03 PM, написа:

Здравейте,за първи път се включвам в подобен форум!Понеже прочетох всичко което сте писали за Провет -Тракия и съм съгласна, че трябва да се предупреди всеки който смята да ходи там.Преди седмица купихме на малката ми дъщеря йоркширски териер на 50 дни.След няколко дни кученцето започна да повръща и имаше разстройство заведохме го във въпросната клиника където ни прие д-р Янко Тодоров.Направи му преглед взе и изпражнения за изследване,след малко когато се върна каза че има бактериална инфекция и започна лечение с антибиотик.След три дни кученцето вече беше много зле .Да не говорим че за тези три дни му се даваха едни дози а когато плащахме пишеше за съвсем други дози уголемени 5 пъти и цената също скачаше 5 пъти.На четвъртия ден отидохме в Новет .Направиха му изследвания и установиха че има тения.Започнаха да му слагат абокат за да го подсилят и да започнат лечение -но за съжаление кученцето не издържа .Ако беше направена точна диагноза в началото нямаше да се стига до тук.Не ходете никога в Провет там са измамници само да ви вземат парите.

Извинявайте, но няма начин да Ви съчуствам. Защо да не печелят некъдърните по отношение на ветеринарната медицина доктори от клиенти дето си живеят някъде примерно в 80-те години? Та двойкаджийте и тройкаджите във ветеринарната медицината печелят точно от необразованите купувачи на кучета от зооборси и зоомагазини. Няма такав уважаващ себе си и труда си развъдчик на декоративна порода, който ще Ви продаде куче на 50 дена. Такова куче ще Ви продат мошениците, нито ще бъде обезпаразитено, нито ваксинирано. 10% от тези кучета оцеляват. Е все пак сте горе-долу "късметлии", защото онези 10% са с генетични заболяваня и всеки месец се нуждаят от лечение.
Е да Ви е честито на далавера ,че сте се сдобили с "мечтата си" и сте разбрали колко сте глупави и колко е болезнено.
Когато човек си купува живо същество и би трябвало да му е член на семейството в следващите 15 години, но подхожда все едно си купава джапнки за еднократна употреба се случват точно такива неща, които са много по-болезнени и много по-скъпи от това да се е скъсала джапанката.
Жалко за горкото създание, създадено от идиоти, дето им се свидело 30 лева за обезпаразитяване и ваксини и попаднало на идиоти, дето с трици маймуни да ловят, защото един нормално образован и отговорен индивид преди да пристъпи към важна стъпка в живота си, която изисква отговорност в следващите 15 години не постъпва като Вас. Нямате извинение, освен своята меркантилност да се сдобиете с нещо популярно, но евтино. Явно за българина не е проблем да погребе след седмица или две окло 1000 лева, а уж в криза сме били.
Не са Ви виновни "ветеринарите" от Провет. Те са си тарикати, дето си печелят от балъци като Вас. Ако си бяхте направили елементарния труд да се просветите от къде да си вземете куче, нямаше да имате нужда от тези ветеринари, освен за годишни ваксини, не сте дали много за това, че сте безотговорни, нежелаещи да се образовате и гледате на кучето като нещо като да си купите поредната покривка за масата в къщи, нито като пари, нито като емоции.
И аз съм губила кучета и съм наясно с болката, но съм ги губила, защото са остаряли и им е дошло времето. Някой зорлем си го причиняват и после и съчуствие търсят. От моя страна мисля, че нищо им няма и не са получили достатъчно, смело да продължават да са тъпанари.
User's Signature

Качена снимка

Качена снимка

Отмъщението е най-сладко, когато не влагаш чуства и е като доброто вино, поднася се добре отлежало и добре изстудено.

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни