Добри ветеринари- Пловдив
Публикувано: 11 April 2010 - 08:30 PM
Публикувано: 12 April 2010 - 07:00 PM
Публикувано: 20 April 2010 - 03:49 PM
Предварително обяснявам, че не се заяждам. Считам, че Пловдив разполага с едни от най-успешно изявените в професионално отношение ветеринарни лекари. Просто се учудвам, че като сте "търсели" въпросната информация не сте разбрали, че кабинета на ул. "Ален Мак" № 31 се ползва от двама лекари, а от последната година там работи и още един млад специалист. Името на колегата на д-р Камен Шишков е д-р Николай Лалев. Мисля, че в средите на кучкари, коткари и други любители на животни нито единия, нито другия има нужда от още реклама.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 20 April 2010 - 04:38 PM
p.s DessyD Ako ne vi pretisnqvam ako moje da mi pratite negov email na ls shte sam vi mnogo blagodaren!
Има вграден кирилизатор
мод
Публикувано: 21 April 2010 - 12:53 AM

Ако живеете в този район, то д-р Коко ви е мнооого по - наблизо.

Публикувано: 21 April 2010 - 09:30 AM
Публикувано: 21 April 2010 - 10:35 AM
Съгласна съм,Д-р Пачев преди доста време реши наш проблем,който беше нерешим за другите ветеринари в клиниката им,само че вече не са в Тракия и няма да ти е удобно...
Публикувано: 22 April 2010 - 10:12 PM
benyb, в 21 April 2010 - 09:35 AM, написа:
Извинявайте, но аз нямам такова мнение за специалистите от тази клиника Провет и по- специално д-р Пачев. Благодарение на неговата "лекарска" преценка и лечение, в момента се борят за живота на моя любимец в клиника Феникс в Стара Загора.
Публикувано: 28 April 2010 - 08:47 PM
Публикувано: 29 April 2010 - 12:24 AM
katia n, в 28 April 2010 - 08:52 PM, написа:
Аз, пък, точно с това не съм съгласна. Била сте при едни лекари, които за съжаление са Ви разочаровали и веднага правите генерални заключения за гилдията. Изобщо не мога да се съглася. Да, навсякъде могат да се намерят добри и лоши лекари, но да се обобщава така не е коректно. В Академията е логично да имат повече възможности от обикновена клиника, но не винаги оборудването е от решаващо значение.

"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi
Публикувано: 29 April 2010 - 01:08 AM
DessyD, в 28 April 2010 - 10:29 PM, написа:
katia n, в 28 April 2010 - 08:52 PM, написа:
Аз, пък, точно с това не съм съгласна. Била сте при едни лекари, които за съжаление са Ви разочаровали и веднага правите генерални заключения за гилдията. Изобщо не мога да се съглася. Да, навсякъде могат да се намерят добри и лоши лекари, но да се обобщава така не е коректно. В Академията е логично да имат повече възможности от обикновена клиника, но не винаги оборудването е от решаващо значение.

Публикувано: 30 May 2010 - 01:51 AM
Публикувано: 30 May 2010 - 09:18 AM