Dog.bg Форуми : Добри ветеринари- Пловдив

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Добри ветеринари- Пловдив

#21 Потребителят е офлайн   mommo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 11 April 2010 - 08:30 PM

Не знаете ли, че във ветеринарната медицина няма понятие сестра? Поне няма такава образователна степен. Работещите в един ветеринарен кабинет или клиника са лекари, техници /това означава средно образование във ветеринарен техникум/ или стажанти - студенти на практика. Техниците не са сестри, а хора, които могат да изпълняват всякакви манипулации, но не и да поставят диагнози и да изписват лечение. Т.е за техните решения е отговорен ветеринарния лекар при когото работят. Студентите само гледат и когато им се даде да правят нещо задължително има лекар, който ги следи във всеки един момент.

#22 Потребителят е офлайн   Anityyyy Икона

Икона за мнението  Публикувано: 12 April 2010 - 07:00 PM

Нали за добри ветеринари в Пловдив е темата,а не в България като цяло.Благодаря на всички,които ми препоръчаха д-р Карагьозов!Невероятен професионалист!В петък му поверявам моето малко ангелче да го оперира и смело мога да кажа,че това е първият доктор на който имам доверие за нея.Още веднъж благодаря за мненията!

#23 Потребителят е офлайн   rage1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 April 2010 - 07:04 PM

Желаем ти успешна операция и бързо възтановяване ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#24 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 02:28 PM

navar тамън си мислех да идем при Карагьозов ... и излезна твоето мнение
Интересувам се защо? smile.gif
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#25 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 20 April 2010 - 03:49 PM

Цитат(Bambichka @ Apr 10 2010, 11:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Навар, желанието ми е тук да се публикуват постове, които са в полза на стопаните. Името на доктора, както и това дали с него работи сестра или друг лекар за мен е важно. Съжалявам ако съм те обезпокоила по някакъв начин!

Предварително обяснявам, че не се заяждам. Считам, че Пловдив разполага с едни от най-успешно изявените в професионално отношение ветеринарни лекари. Просто се учудвам, че като сте "търсели" въпросната информация не сте разбрали, че кабинета на ул. "Ален Мак" № 31 се ползва от двама лекари, а от последната година там работи и още един млад специалист. Името на колегата на д-р Камен Шишков е д-р Николай Лалев. Мисля, че в средите на кучкари, коткари и други любители на животни нито единия, нито другия има нужда от още реклама. smile.gif
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#26 Потребителят е офлайн   Itsko_EliNka_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 April 2010 - 04:38 PM

Sorry za latineca ne mi dava da smenq ezika.Dr Nikolai Lalev za men e super lekar i chovek.Otnoshenieto i kam men i kam kucheto i ne sam kam nas vinagi e bilo idealno.Vinagi uchtiv lubezen i gotov da pomogne.
p.s DessyD Ako ne vi pretisnqvam ako moje da mi pratite negov email na ls shte sam vi mnogo blagodaren!

Има вграден кирилизатор
мод

#27 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 11:09 PM

Ние се събираме на полянката на Младежки хълм .. повечето там .. са при Карагьозов именно за това питам .. Все още не съм намерила подходящия ветеринар ! .. tb_195.gif
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#28 Потребителят е офлайн   rage1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 20 April 2010 - 11:16 PM

Ako имате превоз-ул. "Ален Мак" № 31.При който и доктор да попаднете мисля,че ще сте доволни.Цялата ми махала ходи там и никой не се оплакал до сега.
User's Signature

Качена снимка

#29 Потребителят е офлайн   lonesome Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 12:53 AM

Цитат(nadety90 @ Apr 20 2010, 08:14 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Ние се събираме на полянката на Младежки хълм .. повечето там .. са при Карагьозов именно за това питам .. Все още не съм намерила подходящия ветеринар ! .. tb_195.gif

Ако живеете в този район, то д-р Коко ви е мнооого по - наблизо.
User's Signature

Качена снимка

#30 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2010 - 08:47 AM

Бяхме при д-р Коко докато бяхме малки .. може би до 4-ти месец .. Сега живеем в Тракия .. Има две клиники Провет и ЕвроЗооВет .. :) поне за тези аз знам .. Ако някои препоръча различни от тези за Тракия .. wb_052.gif
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#31 Потребителят е офлайн   nadety90 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2010 - 09:23 AM

navar за това си прав, но и удобството си е удобство .. Особено както аз нямам книжка .. придвижването става по-трудно smile.gif
User's Signature

www.luckydogs.alle.bg

#32 Потребителят е офлайн   benyb Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 21 April 2010 - 09:30 AM

д-р Пачев и д-р Маринков работят в клиника Провет-до Марица.Лично аз им имам пълно доверие.
User's Signature

Качена снимка

#33 Потребителят е офлайн   rage1 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 April 2010 - 10:35 AM

Цитат(benyb @ Apr 21 2010, 09:35 AM) <{POST_SNAPBACK}>
д-р Пачев и д-р Маринков работят в клиника Провет-до Марица.Лично аз им имам пълно доверие.

Съгласна съм,Д-р Пачев преди доста време реши наш проблем,който беше нерешим за другите ветеринари в клиниката им,само че вече не са в Тракия и няма да ти е удобно...
User's Signature

Качена снимка

#34 Потребителят е офлайн   katia n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 22 April 2010 - 10:12 PM

Показване на мнениетоbenyb, в 21 April 2010 - 09:35 AM, написа:

д-р Пачев и д-р Маринков работят в <a href="http://www.provetclinic.com/" target="_blank">клиника Провет</a>-до Марица.Лично аз им имам пълно доверие.

Извинявайте, но аз нямам такова мнение за специалистите от тази клиника Провет и по- специално д-р Пачев. Благодарение на неговата "лекарска" преценка и лечение, в момента се борят за живота на моя любимец в клиника Феникс в Стара Загора.

#35 Потребителят е офлайн   katia n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 April 2010 - 08:31 PM

Моя съвет е: никога не водете домашния си любимец в клиника Провет, ще съжалявате много, ако им се доверите.

#36 Потребителят е офлайн   katia n Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 April 2010 - 08:47 PM

защо не трябва да се ходи в Провет- Пловдив: благодарение на компетентното лечение бяхме интоксикирани и се наложи продължително лечение в друга клиника с други медикаменти, а и сложна операция, която можеше да не е сложна, ако беше добро лечението.Ако желаеш най- доброто лечение за своя любимец, независимо от какъв вид е - заведи го в София или в Стара Загора, там са най- добрите.

#37 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 29 April 2010 - 12:24 AM

Показване на мнениетоkatia n, в 28 April 2010 - 08:52 PM, написа:

Ако желаеш най- доброто лечение за своя любимец, независимо от какъв вид е - заведи го в София или в Стара Загора, там са най- добрите.

Аз, пък, точно с това не съм съгласна. Била сте при едни лекари, които за съжаление са Ви разочаровали и веднага правите генерални заключения за гилдията. Изобщо не мога да се съглася. Да, навсякъде могат да се намерят добри и лоши лекари, но да се обобщава така не е коректно. В Академията е логично да имат повече възможности от обикновена клиника, но не винаги оборудването е от решаващо значение.
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#38 Потребителят е офлайн   denicc Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: German Shepherd Dog

Публикувано: 29 April 2010 - 01:08 AM

Показване на мнениетоDessyD, в 28 April 2010 - 10:29 PM, написа:

Показване на мнениетоkatia n, в 28 April 2010 - 08:52 PM, написа:

Ако желаеш най- доброто лечение за своя любимец, независимо от какъв вид е - заведи го в София или в Стара Загора, там са най- добрите.

Аз, пък, точно с това не съм съгласна. Била сте при едни лекари, които за съжаление са Ви разочаровали и веднага правите генерални заключения за гилдията. Изобщо не мога да се съглася. Да, навсякъде могат да се намерят добри и лоши лекари, но да се обобщава така не е коректно. В Академията е логично да имат повече възможности от обикновена клиника, но не винаги оборудването е от решаващо значение.

:ba_025:
User's Signature

АКО ИСКАШ ДА РАЗСМЕЕШ ГОСПОД.......КАЖИ МУ, ЧЕ ИМАШ ПЛАНОВЕ....

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди

#39 Потребителят е офлайн   fery Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 May 2010 - 01:51 AM

Моят съвет към всички тук е-никога не ходете в Провет или при Карагьозов!Просто унищожиха кучетата ми,преди една година едната едва оцеля,преди 3 седмици другото ми съкровище почина,толкова ми е тежко,ако имах времето да мога да решавам никога нямаше да я заведа в провет,за обикновени манипулации си вършат работата,но когато е нещо животозастрашаващо или по-сериозен проблем никога не знаят какво да правят,не знам изобщо кой им дава дипломите на тези хора.

#40 Потребителят е офлайн   tigi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 30 May 2010 - 09:18 AM

Мога да дам само един пример за Пачев от Провет-съвсем пресен, от преди 20-30 дена. Д-р Карагьозов кастрира кучето ми. След кастрацията, коремчето около и на самия разрез се поду с формата на умалена топка за ръгби. Неговото мнение за това, беше, че е лимфа, която с времето ще се абсорбира от организма. Не повярвах и тръгнахме по консултации при един куп лекари. Така попаднахме и при Пачев. Наистина един много любезен и внимателен човек. Гледа я на ехограф, категоричен беше, че е херния. Не било спешно, но операция е наложителна. Реших да почакам 10 дена, защото такъв срок ми каза Карагьозов за спадане на подутината. Като по чудо тя изчезна за няколко дни, сега няма и помен от операцията, освен едва забележимия белег. Та..., правете си изводи. Не кардинални, естествено, защото на други пациенти Пачев е помогнал.
User's Signature

Качена снимка
Качена снимка
"В най-ледената нощ,когато звездите изчезнат от небето и мрак поледи самотното иглу,само бялото куче с очи като полярен лед ще премине през прага на душата ти и човешкото зло ще те напусне...Завинаги."

• (6 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни