[quote name='GAG' date='10 June 2010 - 10:45 AM' timestamp='1276166425' post='830077']
Ами за прекрасницата дотук имаше две изключително несериозни обаждания...... Запитване момиче от ВТ, която малко след това си намери 2 кученца.
Не съм несериозна, просто според мен Господ си знае работата и за това ги намерих сладурите.
А искрено ви съчувстам за това какво изпитвате да се срещате с разни и разнообразни хора с цел да помогнете на малката Ани. Според мен повечето искат породисто кученце, с хигиенни навици, за без пари, ама прекалената алчност не води до нищо добро.
Аз след като намерих Джак и Ники не мога да кажа, че ми е лесно, но пък ми е приятно. Даже след няколко часа ми се обадиха, че ще ме вземат на работа..може да е случайно съвпадение, но една малка добрина не остава незабелязана. Чак на мен ми изглежда нереално, но вярвам, че няма нищо случайно.
Успокояват ме и може и да си внушавам, ама наистина разбират, че съм им помогнала и ме обичат безрезервно. Явно ме приемат за тяхна майка, защото ако не ме видят ми гушкат чехлата и ме търсят и следват навсякъде.
Надявам се да намерите дом за прекраснциата и

за това, че сте я прибрали и че чак до Търговище сте отишли с добри намерения, ама напразно.
Ще се намери човек и за Ани!
Съжалявам, че скоро няма да мога да ви покажа мойте късметчета на живо, ама в понеделник ще ни ваксинират за първи път и предполагам чак след 2-рата ваксина ще можем да се показваме сред хората и кучетата, а и още не могат да ходят правилно, залитат малко, ама аз ви имам телефона и скайпа и ще се разберем (ако искате разбира се) да ги запознаем и да поиграят малко.