Dog.bg Форуми : Вижте какъв кучешки сладур търси дом!

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Вижте какъв кучешки сладур търси дом! от bezdom.info

#21 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 April 2010 - 10:07 AM

Въпреки очакванията ми за един много тежък работен ден, днес отидох на работа в прекрасно настроение.
Еми успя да оправи одеалото на дивана много бързо и настана такава игра с кака й, че почти успях да закъснея. Мишонката се завира под одеалото и почва да размахва лапички като коте, Рокси напада мърдащото одеало, малката тича насам-натам (все още скрита), после си подава муцунката, казва "джаф" и като стрела се скрива обратно.
Еми = Невероятен образ! :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

We make a Living by what we get... We make a Life by what we give...

#22 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2010 - 05:08 PM

Нагледен материал:

1. малко позьорстване (ама и аз съм луда по чара й)

2. клипче на играта "скрий се под одеалото",
http://www.youtube.c...h?v=8P0aDSEi5QU

3. разходката днес

4. почивката след нея...

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#23 Потребителят е офлайн   nort2005 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 01 May 2010 - 07:38 PM

Много е сладичка Еми, каката също. Щастливи кученца, вижда се.
Ние имаме същото одеалце :smile: .

#24 Потребителят е офлайн   Chupacabra Икона

• animal lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 05 May 2010 - 09:39 PM

Влюбена съм в това маймунче х))

#25 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 May 2010 - 08:46 PM

Показване на мнениетоChupacabra, в 05 May 2010 - 09:44 PM, написа:

Влюбена съм в това маймунче х))

Ох, и аз... Лоша работаКачена снимка

На снимките се фукаме със златния медал от вета, а на клипчето перфектно изпълняваме командата "Легни":

http://www.youtube.c...h?v=V5OzPvIGiDM

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

#26 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 10:58 AM

И гладните просячета в съзерцание на храната
Прикачена снимка:
User's Signature

#27 Потребителят е офлайн   mima666 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 02 June 2010 - 12:46 PM

Здравейте! Може ли само малко информация за размерите на кученцето, защото по принцип искам кученце, но нямам възможност да взема голямо- имам 2 морски свинчета и страхлив приятел (като малък е хапан) и съм безработна, но в това кученце се влюбих направо.
Ясно, че се разбира с други кучета, но дали няма да "посегне" (на игра) на гризач и дали може да стои няколко часа само?
Може да сметнете въпросите ми за тъпи, но все пак ме вълнуват,защото мисля да водя "война" с моя приятел за сладурчето и мисля, че ще победя!
User's Signature

Не се срамувам да кажа онова, за което не се срамувам да мисля

#28 Потребителят е офлайн   СНЕЖАНКА Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 01:47 PM

mima666, видях, че сте пуснала друга тема за много кученца на гарата в Г.Оряховица. В тази връзка и аз искам само да попитам няколко неща:

Защо не си вземете някое от кученцата от Г. Оряховица? Виждам, че имате желание да им помогнете - каква по-голяма помощ от това да дадете дом на някое от тях. Сигурно и сред тях има такива, които са неголеми на размер?

В същото време се оплаквате от скъпи ветеринарни услуги. Отправяте запитване за кученцето в тази тема, но как смятате да се справите с грижите по него (ако ви го дадат)? Определено разходите покрай ново животинче ще се увеличат - храна, ваксини, лечение ако се наложи, и т.н. А вие казвате, че сте безработна и 10лв за ваксина ви се струват много.

Не се заяждам, само питам.

#29 Потребителят е офлайн   mima666 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 02 June 2010 - 02:12 PM

НЕ ми се струват много,давам ги и като се наложи пак ще дам, просто го дадох като сравнение, а относно тези в Горна големи са по размер, а не мен ми трябва някое по-джобно, защото се притеснявам и за прасетата ми, а и моя приятел го е страх от големи по-размер кучета. А щом питам, значи съм си направила сметката и съм решила, че мога да отделя пари за храна, ваксини и др.
Просто се опитах да помогна......, но явно не е правилно.
ОК, няма да питам повече, защото не ми се спори излишно във форуми, гледам да помагам на животните с каквото мога, според мен е правилно и не ми се спори излично, стигат ми ежедневните скандали с "добри хора", когато храня кученцата и неудобряващите погледи.
А според вас едно едро куче, живяло доста време на свобода, дали ще се чувства комфортно в 2-3 стаен апартамент или ще му е по-добре в къща с двор? За това пуснах темата, с цел да помогна, но явно, когато се опитваш, пак те нападат.
Благодаря все пак, че сте прочели темите и сте "помогнали" със добри идеи! Не се заждам, просто казвам!
User's Signature

#30 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 02 June 2010 - 02:20 PM

Това е много малка част от въпросите, които най-вероятно ще ви бъдат зададени във връзка с евентуалното осиновяване. Няма защо да се обиждате.
Вие дали бихте дали животно на човек, който няма доход (дори и временно), семейството му е против (дори и за момента) и който толкова рязко реагира в отговор на съвсем нормални въпроси?
:))))

#31 Потребителят е офлайн   mima666 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 02 June 2010 - 02:34 PM

Ок. Благодаря за отговора, не реагирах рязко, просто се защитих. И наистина мисля, че ще съм добра стопанка и вие бихте могли да идвате и да го виждате по всяко едно време и само искам да ВИ кажа, че се грижа за животните си, макар и да съм без доходи, но все пак успех с намирането на стопани на кученцето.
Просто исках да помогна.....макар всички да останаха с грешно впечатление.
User's Signature

#32 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 June 2010 - 02:35 PM

Здравейте и от мен!
Кученцето няма да порастне голямо, поне такива са предположенията ми, като гледам каква мушмула е в момента и колко нежни лапички има, но за съжаление нищо не мога да гарантирам при кученце с неизвестни родители...
Дали ще посегне на гризач - предполагам ще стане голяма игра, но Еми все още е бебешок и зъбките й са остри като иглички. Дори и за момента това да не е проблем, един ден ще стане голяма и тогава могат да се получат сакатлъци от разликата в калибъра. Иначе с кучета в момента сме в етап на соцализация, на котките гледа като трудно достъпни желани играчки.
За стоене сама за няколко дена съм сигурна че ще свикне. И ако някой има сили да търчи като луд по стълбите много бързо ще влезе в крак и с нуждите, които така или иначе върши само в банята или на терасата, но засега с това малкото резервоарче 4 разходки не й стигат.

Това е все полезна информация за всички, които ще четат темичката тук...
User's Signature

#33 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 02 June 2010 - 11:29 PM

mima666 - мисля, че бих могла да съм ви от полза с малко информация по въпроса за гризачите. Аз прибрах кученцето от тази тема http://forum.dog.bg/...84%d0%b8%d1%8f/
което е много подобно на това тук- същата невероятна сладурана.НО...явно в кръвта им има нещо ловджийско от териери, а те са за лов на гризачи и дребен дивеч. Аз имам 7 дегута и най- голямото удоволствие е да гушна Джуджи и да гледаме клетката, но вече два пъти налита да хапе. Което ми говори, че ако й попадне гризач извън клетката ще му се случи неприятност. Дано съм ви била полезна. :re_037:

#34 Потребителят е офлайн   Chupacabra Икона

• animal lover
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 June 2010 - 11:11 AM

Какво се случва с прекрасницата? х)) Още ли няма желаещи да я осиновят ? Толкова е сладка!!!
Попитах едно младо семейство от Търново, мои познати, които имат детенце и искат да вземат куче, за да свиква хлапето. Не знам дали ще проявят интерес към Ема, но много се надявам. :wub:

#35 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 12:40 PM

Ами за прекрасницата дотук имаше две изключително несериозни обаждания, които уж ужасно много я искаха, но едните спряха да си вдигат телефона в момента, в който я натоварихме в колата на опознавателна мисия до Търговище. Другите звъннаха с уговорка да дойдат до ВТ, но повече така и не се обадиха. Едно запитване по мейла за снимки. Семейство, което обеща да я гледа в двора без да е вързана, но и без достъп до къщата. Две запитвания по обяви в местния вестник започващи с "каква порода е" и завършващи с "може пак да ви се обадим". Запитване момиче от ВТ, която малко след това си намери 2 кученца.

А аз лично много бих се радвала на едно детенце, че малката е луда по тях... Но дори и нищо да не стане с това семейство - Chupacabra, благодаря за помощта...

В скоро време ще ви кача едно клипче с посвещение "за Apso", от която научих, че името трябва да е нещо много специално...
User's Signature

#36 Потребителят е офлайн   mima666 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 10 June 2010 - 01:24 PM

[quote name='GAG' date='10 June 2010 - 10:45 AM' timestamp='1276166425' post='830077']
Ами за прекрасницата дотук имаше две изключително несериозни обаждания...... Запитване момиче от ВТ, която малко след това си намери 2 кученца.

Не съм несериозна, просто според мен Господ си знае работата и за това ги намерих сладурите.
А искрено ви съчувстам за това какво изпитвате да се срещате с разни и разнообразни хора с цел да помогнете на малката Ани. Според мен повечето искат породисто кученце, с хигиенни навици, за без пари, ама прекалената алчност не води до нищо добро.
Аз след като намерих Джак и Ники не мога да кажа, че ми е лесно, но пък ми е приятно. Даже след няколко часа ми се обадиха, че ще ме вземат на работа..може да е случайно съвпадение, но една малка добрина не остава незабелязана. Чак на мен ми изглежда нереално, но вярвам, че няма нищо случайно.
Успокояват ме и може и да си внушавам, ама наистина разбират, че съм им помогнала и ме обичат безрезервно. Явно ме приемат за тяхна майка, защото ако не ме видят ми гушкат чехлата и ме търсят и следват навсякъде.

Надявам се да намерите дом за прекраснциата и :rc_036: за това, че сте я прибрали и че чак до Търговище сте отишли с добри намерения, ама напразно.
Ще се намери човек и за Ани!
Съжалявам, че скоро няма да мога да ви покажа мойте късметчета на живо, ама в понеделник ще ни ваксинират за първи път и предполагам чак след 2-рата ваксина ще можем да се показваме сред хората и кучетата, а и още не могат да ходят правилно, залитат малко, ама аз ви имам телефона и скайпа и ще се разберем (ако искате разбира се) да ги запознаем и да поиграят малко.
User's Signature

#37 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 June 2010 - 01:41 PM

Mima666, не зная защо останахте с убеждението, че сте в групата на несериозниците :ud_009:
Несериозниците бяха 2 - едните от Търговище, др. от София, др. обаждания не съм ги включила в тази група. И "несериозници" защото едните от Търговище точно в дена, в който се бяхме уговорили да ги посетим спрахя да си вдигат телефона, а др. от София защото много я искаха и помолиха да им я "запазя" (не че съм си го и мислила де)...
Та така бяха с тях нещата...
Ще се радвам да се видим в парка, когато попораснете малко. Успех на бебковците!
User's Signature

#38 Потребителят е офлайн   mima666 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 10 June 2010 - 02:19 PM

Не го мисля просто така прозвуча и реших да попитам, просто съм така искам всичко да е ясно.
Благодаря за пожеланията за бебетата и ще съм Ви благодарна, ако помагате със съвети за тях. За сега се справяме, ама снощи без малко да преядем, но не успяхме :). На мен една вет.лекарка ми помага със съвети по скайп и чета много в нета, но има много въпроси, но малко по малко намаляват, все пак от близо 2 дена сме заедно.
С търпение и любов ще се справим :)
Сега проблемът на бебета е, че не могат да се качват на леглото и да спим заедно, но пък за сметка на това имат подход, за да им обърна внимание-скубят ме, ако ми падне някой кичур коса.
Надявам се скоро да се видим в парка и да ги гордо да Ви ги покажа.
User's Signature

#39 Потребителят е офлайн   GAG Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 June 2010 - 09:28 PM

Я да видим кой беше днес на разходка в гората? Качена снимка
Прикачена снимка Прикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимкаПрикачена снимка

User's Signature

#40 Потребителят е офлайн   mima666 Икона

• Member
  • PipPip
Публикувано: 15 June 2010 - 09:38 PM

Сладкиш :wub: и позира, като манекенка :)
User's Signature

• (4 Страници) +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни