Ами вчера се регистрирах, от търсачка попаднах тук за естествените храни.... Всъщност не знам как точно да стана "редови". Регистрирах се с данни и това беше.
Храни и цени - търся съвет
Публикувано: 29 July 2008 - 01:43 PM
Цитат
Ами вчера се регистрирах, от търсачка попаднах тук за естествените храни.... Всъщност не знам как точно да стана "редови". Регистрирах се с данни и това беше.
Извинявам се, щом случая не е такъв и ви казвам "добре дошли!'

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 30 July 2008 - 03:32 PM
Ами аз напослдък храня с канадска храна и мисля, че излиза доста изгодно поради ниския долар или незнам точно причината но наистина за нормална цена получавам много добро качество с Омега 3 и 6 MOS глюкозамин, хондроитин и др. добавки и като протеини и мазнини е добра. ;)
Публикувано: 28 July 2012 - 11:27 AM
д-р Огнян Гъдуларов, в 21 February 2006 - 04:10 PM, написа:
Вабанк, не ме разбирайте погрешно.
Тук просто искам да насоча вниманието към Българския навик да се продава наДРЕБНО от БОРСИТЕ!!! Т.е. 1 опаковка от 5 кг, 1 шампоанче и т.н.
Това засяга закона за Нелоялната конкуренция, който го има във всяка напреднала държава. И сте абсолютно права за МИНИМАЛНИТЕ количества, но аз не познавам стопанин на 1 куче в Бг, които да си купи 2, камоли 5 чувала храна наведнъж.
Проблема в насочването на едно-куче-стопани ;-))) към борсите е, че магазините остават без клиенти и дори да спазват стриктно ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИТЕ цени на вносителите пак излизат криви, че продават по-скъпо!!!
Тук просто искам да насоча вниманието към Българския навик да се продава наДРЕБНО от БОРСИТЕ!!! Т.е. 1 опаковка от 5 кг, 1 шампоанче и т.н.
Това засяга закона за Нелоялната конкуренция, който го има във всяка напреднала държава. И сте абсолютно права за МИНИМАЛНИТЕ количества, но аз не познавам стопанин на 1 куче в Бг, които да си купи 2, камоли 5 чувала храна наведнъж.
Проблема в насочването на едно-куче-стопани ;-))) към борсите е, че магазините остават без клиенти и дори да спазват стриктно ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИТЕ цени на вносителите пак излизат криви, че продават по-скъпо!!!
Това е абсолютновярно и подкрепям мнението Ви. Казвам го от гледна точка на това че и аз съм собственик на малък квартален магазин за храна за животни и много често ми се е случвало мои клиенти да си пазарят храна на цени примерно от 8.9лв/кг а аз като търговец я плащам на 11.2лв/кг, ето това вече е простотията на търговците на едро(не на всички разбирасе) и затова аз съм прекратил дейност със въпросният търговец но моите клиенти небиха ме разбрали ако се опитам да им обясня че вината всъщност не е у мен и съответно пак аз си нося всички негативи ....