Dog.bg Форуми : Храни и цени - търся съвет

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (6 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Храни и цени - търся съвет Оцени темата: -----

#101 Потребителят е офлайн   stomo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 29 July 2008 - 01:38 PM

Ами вчера се регистрирах, от търсачка попаднах тук за естествените храни.... Всъщност не знам как точно да стана "редови". Регистрирах се с данни и това беше.

#102 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 29 July 2008 - 01:43 PM

Цитат

Ами вчера се регистрирах, от търсачка попаднах тук за естествените храни.... Всъщност не знам как точно да стана "редови". Регистрирах се с данни и това беше.
Написах горното поради злоупотреби с писане във форума, само е цел реклама.
Извинявам се, щом случая не е такъв  и ви казвам "добре дошли!' Качена снимка
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#103 Потребителят е офлайн   stomo Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 29 July 2008 - 01:47 PM

Мерси!
И аз се лутам сред многото храни, май не че има голяма разлика, просто ми харесаха тези храни.

#104 Потребителят е офлайн   vipper Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 30 July 2008 - 03:32 PM

Ами аз напослдък храня с канадска храна и мисля, че излиза доста изгодно поради ниския долар или незнам точно причината но наистина за нормална цена получавам много добро качество с Омега 3 и 6 MOS глюкозамин, хондроитин и др. добавки и като протеини и мазнини е добра.  ;)

#105 Потребителят е офлайн   stenly2777 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Френски булдог

Публикувано: 28 July 2012 - 11:27 AM

Показване на мнениетод-р Огнян Гъдуларов, в 21 February 2006 - 04:10 PM, написа:

Вабанк, не ме разбирайте погрешно.
Тук просто искам да насоча вниманието към Българския навик да се продава наДРЕБНО от БОРСИТЕ!!! Т.е. 1 опаковка от 5 кг, 1 шампоанче и т.н.
Това засяга закона за Нелоялната конкуренция, който го има във всяка напреднала държава. И сте абсолютно права за МИНИМАЛНИТЕ количества, но аз не познавам стопанин на 1 куче в Бг, които да си купи 2, камоли 5 чувала храна наведнъж.

Проблема в насочването на едно-куче-стопани ;-))) към борсите е, че магазините остават без клиенти и дори да спазват стриктно ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИТЕ цени на вносителите пак излизат криви, че продават по-скъпо!!!

Това е абсолютновярно и подкрепям мнението Ви. Казвам го от гледна точка на това че и аз съм собственик на малък квартален магазин за храна за животни и много често ми се е случвало мои клиенти да си пазарят храна на цени примерно от 8.9лв/кг а аз като търговец я плащам на 11.2лв/кг, ето това вече е простотията на търговците на едро(не на всички разбирасе) и затова аз съм прекратил дейност със въпросният търговец но моите клиенти небиха ме разбрали ако се опитам да им обясня че вината всъщност не е у мен и съответно пак аз си нося всички негативи ....

• (6 Страници) +
  • « Първа
  • 4
  • 5
  • 6
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни