Спасените Изолатор Ст. Загора
Публикувано: 08 January 2013 - 09:01 PM
Хепи енд и за Величка, кучето, влязло в църквата, ритнато от една селяндурка.Тя направи на Величка най-големия подарък с този ритник. Величка живее в Германия, а тази ще си гние в крайния квартал. Дано някой й каже. Колко е доволна и нахилена Величка

Публикувано: 15 January 2013 - 08:04 PM
Кръстосващ старозагорските улици бездомник с кодовото име - Бъхльо-Бъхъла. Забелязан и издирен от Яна Янева, уреден за топло легло и безметежен живот от Цвети Димитрова
С подходящо за цивилизован живот ново име - Вики.Дай боже на всеки бездомник такъв късмет!Естествено в чужбина!

С подходящо за цивилизован живот ново име - Вики.Дай боже на всеки бездомник такъв късмет!Естествено в чужбина!
Публикувано: 15 January 2013 - 09:28 PM
На всичко отгоре има и приятелче-мъжко кученце, с което явно се разбират. Стопанката му е писала, че Вики се отпуска всеки ден все повече и повече. Желая на всички бездомни животинки такъв късмет! От все сърце!
Открийте разликите!
Открийте разликите!

Във всеки човек живеят и се борят доброто и злото. В наши ръце е изборът-кое да победи...Най-верният съюзник в тази битка е Любовта!
Публикувано: 09 February 2013 - 01:25 PM
Робин от изолатора изпраща поздрави с писмо и снимки от Швейцария. Първата седмица не е искал да излиза навън и се е натискал в мекото и топло легло. Какво ли му е мислела главичката - пак ще ме хвърлят някъде. Много бил обичлив и добър. Той е прибран от едно село по сигнал за агресивни кучета, не че ще ви учудя, просто споделям.

Публикувано: 21 February 2013 - 08:17 PM
Снимки от Германия на нежеланата пред блока ми Лили - или да се махне, или отравяне. Е, Лили се уреди, блока си седи, обитателите му също, сега те си тънат в немотия и простотия, Лили си живее живота. Лили бездомна на разходка с мен.
Lili is wonderfull she is a Super dog ,she is my Heart
Lili is wonderfull she is a Super dog ,she is my Heart