Dog.bg Форуми : Клиника КАНИС - Русе,търся всичко за тях. -

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Клиника КАНИС - Русе,търся всичко за тях.+ - Мнения,коментари от Русе за клиника КАНИС....

#1 Потребителят е офлайн   Детелина 74 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
  • Interests:Кинология,офроуд,туризъм.

Икона за мнението  Публикувано: 17 April 2010 - 01:24 PM

http://www.kanis.rus...et/contact.html
Това е ветеринарна клиника КАНИС - Русе.
Искам всякакви отзиви за нея,дали сте доволлни,плюсовете и минусите на клиниката,някои от този форум бил ли е там като клиент.Днес се отказох от нашата клиника и се спрях на тази и искам да ви попитам Русенци,дали сте доволни от тях.Ще бъда благодарна ако получа отговори,защото трябва да избера в най скоро време,тъй като предстои годишна ваксина на пекинеза.
User's Signature

Кръвна група А1 (-)

#2 Потребителят е офлайн   Vesela_5 Икона

• Afrodita of Angel's staff
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:American Staffordshire Terrier
Публикувано: 17 April 2010 - 03:04 PM

Заради една ваксинация ще сменяш клиниката? Виж, ако ви се случи нещо по-лошо, недай си боже, тогава вече може да потърсиш специалист, независимо от коя клиника е. Ветеринарните лекари са като хуманните, има добри диагностици, добри ортопеди, добри стоматолози и т.н. Никой лекар не е добър във всичко, но според мен много важно е един лекар да познава животното ти от малко, и да знае примерно с какво си го хранил, от какво е боледувал, имал ли е алергични реакции, кожни и ставни проблеми и т.н. - има ДОБЪР ветеринар за точно твоето куче.

#3 Потребителят е офлайн   Детелина 74 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 03:39 PM

Цитат(Vesela_5 @ Apr 17 2010, 03:09 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Заради една ваксинация ще сменяш клиниката? Виж, ако ви се случи нещо по-лошо, недай си боже, тогава вече може да потърсиш специалист, независимо от коя клиника е. Ветеринарните лекари са като хуманните, има добри диагностици, добри ортопеди, добри стоматолози и т.н. Никой лекар не е добър във всичко, но според мен много важно е един лекар да познава животното ти от малко, и да знае примерно с какво си го хранил, от какво е боледувал, имал ли е алергични реакции, кожни и ставни проблеми и т.н. - има ДОБЪР ветеринар за точно твоето куче.

Не,не е само заради една ваксинация. ea_103.gif
Значи,преди седмица ходихме на едно село,и разходих кучето за малко около 5 минути, и се върнахме в колата,вечерта като се прибрахме видяхме,че има кърлеж над брадичката му,и веднага го занесохме на лекаря и го извади срещу 5 лв.,и така но следващият ден пак имаше изненада,кърлежче,но този път аз го извадих със пипета.И така,онзи ден отново се случи,прибираме се от сутрешната си разходка,и гледам на земята е паднал кърлеж,и прегледах Ричито и видях,че мястото е надуто,и си помислих,че този кърлеж е паднал от него.
Мястото му се беше подуло и отиваме на ? лекар / не го препоръчвам на никого/,и му обесняваме какво е станало,а той не дава да се изкажем как и къде е станало това.........,и само опипа кучето и не каза нищо,ама нищо,просто нямам думи ud_009.gif ,взе ни 10 лв. за нищо,ама за нищо ей така,никакъв преглед не беше,вместо да го погледне по обширно и да види дали е много червено мястото и дали е подуто,не..... едни обяснения че трябвало да мине няколко седмици,дали има някакви симптоми за отпадналост,урина и тем подобни.
Просто не направи каквото трябваше,само това мога да кажа,да ти вземе ей така 10 лв. за нищо.За това не го препоръчвам на никого.
Това е клиника АЛБЕЙТАР,и докторът е ГАВАЗОВ,един дебел и брадат шишко,само гледа да се нагушка,да вземе пари от клиент за фалшив преглед и това е.
За мене вече не е лекар,това го разбрах но много късно.
User's Signature

Кръвна група А1 (-)

#4 Потребителят е офлайн   corelDRAW Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 03:59 PM

Отказали сте се - отказали, всеки има право на избор - живеем в свободна страна. Необходимо ли е обаче така грозно да обиждате доктора, който до вчера сигурно сте възхвалявали? И до кога ще се четат във форум от този ранг подобни обиди към ветеринарните лекари?

#5 Потребителят е офлайн   Детелина 74 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 April 2010 - 06:39 PM

Цитат(corelDRAW @ Apr 17 2010, 04:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Отказали сте се - отказали, всеки има право на избор - живеем в свободна страна. Необходимо ли е обаче така грозно да обиждате доктора, който до вчера сигурно сте възхвалявали? И до кога ще се четат във форум от този ранг подобни обиди към ветеринарните лекари?

А защо не,като не ви харесва моята тема има само едно решение...... не я четете и край.А защо да не обиждам този доктор,и вие да бяхте на моето място и вие така ще пишете,така че няма какво друго да добавя.И никога не съм се възхищавала от този доктор,но какво да се прави,когато го взехме от Сливен,нали трябваше да се слагат ваксини,и отидохме при точно този,но те там са трима доктори,и в този ден този ? доктор не беше на смяна,така че няма какво да споря с човек,който не е на ясно с моята тема и въпрос.
И нека да пишат само хора,които са от Русе или от областа,а не други хора,дето не трябва да пишат тук в моята тема.
User's Signature

Кръвна група А1 (-)

#6 Потребителят е офлайн   corelDRAW Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 10:54 AM

Цитат(Детелина 74 @ Apr 17 2010, 06:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(corelDRAW @ Apr 17 2010, 04:04 PM) <{POST_SNAPBACK}>

А защо не,като не ви харесва моята тема има само едно решение...... не я четете и край.А защо да не обиждам този доктор,и вие да бяхте на моето място и вие така ще пишете,така че няма какво друго да добавя.И никога не съм се възхищавала от този доктор,но какво да се прави,когато го взехме от Сливен,нали трябваше да се слагат ваксини,и отидохме при точно този,но те там са трима доктори,и в този ден този ? доктор не беше на смяна,така че няма какво да споря с човек,който не е на ясно с моята тема и въпрос.
И нека да пишат само хора,които са от Русе или от областа,а не други хора,дето не трябва да пишат тук в моята тема.

Първо форума е толкова ваш, колкото и мой, и второ ще пиша и чета където си искам в него, независимо дали темата е пусната от вас или някой друг! Не сте Вие човека, който ще ми забрани!
Пожелавам Ви да нямате проблеми с кученцето, защото следващия оплют сигурно ще е докторът от Канис.

#7 Потребителят е офлайн   dki Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 18 April 2010 - 11:14 AM

Малко е извън въпроса, но ние ходим при д-р Коджабашев и д-р Пейчев. Много сме доволни. Даже се чудя как ни изтърпяват. ae_085.gif
User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   JennyB Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 18 April 2010 - 11:47 AM

Цитат(Детелина 74 @ Apr 17 2010, 03:44 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Мястото му се беше подуло и отиваме на ? лекар / не го препоръчвам на никого/,и му обесняваме какво е станало,а той не дава да се изкажем как и къде е станало това.........,и само опипа кучето и не каза нищо,ама нищо,просто нямам думи ud_009.gif ,взе ни 10 лв. за нищо,ама за нищо ей така,никакъв преглед не беше,вместо да го погледне по обширно и да види дали е много червено мястото и дали е подуто,не..... едни обяснения че трябвало да мине няколко седмици,дали има някакви симптоми за отпадналост,урина и тем подобни.

За мене вече не е лекар,това го разбрах но много късно.

Детелина 74, докторът е постъпил съвсем правилно, не виждам нередност. Аз също следя децата и кучетата си около 2 седмици, след като им открия кърлеж - симптомите на лаймската болест не се проявяват веднага и няма как да се лекува нещо, което всъщност не се знае, дали го има. И единственото,което може да се направи е да се следи, дали ще има температура, отпадналост, главоболие. Подуто място се получава (една бабуна, твърдичка, а и тя минава до 2-3 дена), ако кърлежонът е бил твърде гладен и е смукал брутално, така да се каже.

Може би грешката му е била, че не е обяснил по-обстойно нещата. Но пък аз, например, откакто получих лош опит с лекар, си ги разпитвам вече за всяяяякакви подробности - вече не се примирявам просто да видя някакви шишенца и някакви хапченца. Питайте на място за всичко, не се притеснявайте.

И обезпаразитете кучето си с друг препарат най-вече.

#9 Потребителят е офлайн   dani-moto Икона

• Member
  • PipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:кучета
Публикувано: 19 April 2010 - 10:24 AM

Аз също не съм съгласна да се плюе по този начин доктор Гавазов.Вярно е,че в някои случаи е малко по-груб от необходимото,но в никакъв случай не е некомпетентен.За всеки стопанин отношението на лекаря към любимеца му е различно.Аз също съм имала случай в който не съм останала възхитена от отношението на нашия доктор,но в последствие съм разбрала че е било нужно такова.Понякога ние излишно се панираме и има нужда някой да ни поохлади.Аз лично водя кучето си при др.Христов и съм предоволна от него.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#10 Потребителят е офлайн   Детелина 74 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 April 2010 - 11:31 AM

Цитат(dki @ Apr 18 2010, 11:19 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Малко е извън въпроса, но ние ходим при д-р Коджабашев и д-р Пейчев. Много сме доволни. Даже се чудя как ни изтърпяват. ae_085.gif

Благодаря ти,ще дадете ли координатите на ЛС.
User's Signature

Кръвна група А1 (-)

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни