Каишки,нашийници, нагръдници и поводи за кокери?
Публикувано: 28 December 2008 - 03:21 PM
Честити повод, desi_kz1 ;)
Аз продължавам упорито да се придържам към червените поводи. Мислех си, че хората ще загряват, че е момичнце без да ме питат непрекъснато, ама не...
samotnata, на мен не ми се пързалят и всъщност ролковия повод си ми е супер удобен и затова се зачудих. А иначе сега имам друг проблем - дълги заледени алеи :) Ава и тя се пързаля, но поне има нокти и някак си успява да се закрепи, колкото да ме дръпне рязко и да се изтърся на земята.
Аз продължавам упорито да се придържам към червените поводи. Мислех си, че хората ще загряват, че е момичнце без да ме питат непрекъснато, ама не...
samotnata, на мен не ми се пързалят и всъщност ролковия повод си ми е супер удобен и затова се зачудих. А иначе сега имам друг проблем - дълги заледени алеи :) Ава и тя се пързаля, но поне има нокти и някак си успява да се закрепи, колкото да ме дръпне рязко и да се изтърся на земята.
Публикувано: 21 April 2009 - 06:04 PM
Aми, на мен вече трета година не ми е мръднал. Не е от най-скъпите, не е и от най-евтинките. Средна работа, 5 метра, въженце, за до 25 килограма /Сара е в максимума си 15/. И е претърпял доста резки тръгвания, спирания, не е мръднал. В него съм по-сигурна, отколкото в останалите ми поводи, понеже съм го изпитала.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 April 2009 - 01:19 PM
Аз преди малко ходих да ги гледам и харесах един до 12 кг, 5 метра. Изглежда ми хубав и мисля, че такъв ще и взема на Шерка, цената му е 18 лв. на Flexi. :)
Публикувано: 29 April 2009 - 01:21 PM
От опит да кажа, че е по-хубаво да е за повече килограми. Възрастен женски кокер тежи точно около 12 кг, ама понякога става и повече. Затова ще е рисково повода да е за точните килограми. Същия повод ако има за до 20/25 кг ще е по-добре. Ще имате по-голяма сигурност, че ще издържи без проблем на килограмите.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 29 April 2009 - 01:33 PM
ISiNKa,найстина е по-добре да послушаш samotnata.На Бенджи първия повод му беше до 12кг,но като стана 7-8кг и се развали.При едно от резките дръпвания от негова страна само се чу едно изтракване и не можах да го застопоря-добре че не стана някоя беля.После се оказа,че не се е развалил но просто всеки път като се опитвах да го ползавам не застопоряваше.Подарих го на една приятелка с булонка и на нея си и върши работа :)
Публикувано: 12 May 2009 - 06:49 AM
greta i neli, в May 8 2009, 04:47 PM, написа:
Да ви се похваля, днес купихме повод (Flippy- 5 метра; до 50 кг.).
На Бъди много му хареса.
Ще направя още снимки и ще ги кача.

На Бъди много му хареса.

Ще направя още снимки и ще ги кача.

Нашият също е Flippy- 5м; до 50кг и е много сигурен, т.е. когато Сара се опита да тръгне рязко в непозволена посока просто я засичам с повода и тя разбира сама, че не трябва да тръгва на там. Нито веднъж не ми е изтървал досега и аз съм на същото мнение - по - добре е да се презастраховате в килограмите когато го купувате. Мисля , че 50кг са най големия размер на този производител. Поздрави!!!