Каишки,нашийници, нагръдници и поводи за кокери?
Публикувано: 13 May 2009 - 06:12 PM
Нашия е същия само, че розов
и направо се родихме и аз и Шерка от както го взехме :)
Публикувано: 05 June 2009 - 11:01 PM
Поводите с лента са по-здрави,но и с въже ще ви свърши работа. Нашият е с въже за куче до 25кг.,има 2 години гаранция. Ние го ползваме повече от година и до сега не е мръднал.

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят!
Публикувано: 19 June 2009 - 09:27 AM
Ние сме с нагръдник,защото с каишка Гари се опъва страшно много.Поводът му е на Флекси 5 метра с лента,син цвят разбира се нали е момченце
ето и снимка http://forum.dog.bg/...e_types/gif.gif
Публикувано: 14 August 2009 - 02:16 PM
Цитат(desi_kz1 @ May 13 2009, 10:46 AM) <{POST_SNAPBACK}>
И ние купихме ролков повод, на Flexi, 5 м. за кучета до 25 кг, и нов нашийник, и двете синички

Същия имаме и добра работа върши, но имам един въпрос. Знам, че кокерите са едни от най-игривите и буйни кучета. Ама голяма мъка ми е да разхождам моя. Дърпа, дърпа.
Публикувано: 14 August 2009 - 06:06 PM
Цитат(unforgiven @ Aug 14 2009, 03:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Дайте съвети. 
Прочетете раздела Обучение на кучето! Целия.

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 17 August 2009 - 07:56 PM
Е как, както всичко останало. Аз изпуснах промоцията, до оня ден в нашия магазин имаше по 2лв... Баш кат моя, щяха да са близнаци... Ама не стигнах до магазина :)
Без гаранция, китайско, и се чупи на... някой близък месец.
Без гаранция, китайско, и се чупи на... някой близък месец.

Публикувано: 01 September 2009 - 10:00 AM
Мммм.. не знам дали е заради качеството.. аз смятам, че е защото не е специализиран зоомагазин. От Багирата съм си купувала екипировка за езда, на много по-ницка цена от тази в специализираните магазини, а си беше качествена..
Публикувано: 03 September 2009 - 09:52 AM
Здравейте
моя Дикси е още бебе имаме вече парва ваксина сега на 12.09.2009 ни предстои втората ваксина. та мисълта ми е колко време след третата ваксина вече мога да го извеждам и другия въпрос е ... понеже бързо растат каква каишка да му взема първоначално. Много ви благодаря предварително
Публикувано: 03 September 2009 - 11:30 AM
14 дни след третата ваксина е най-добрият вариант.
В последно време каишките се правят разтегливи, точно за да не се налага и при най-малката промяна в размера на кучето да се купува нова. Сега дали искате нашийник с повод или нагръдник с повод това вече е ваш избор, малко зависи от това дали ще успеете да научите кучето да ходи без да се дърпа до вас. Ако успеете, нашийник става. Ако пък мислите, че няма да се справите по-добре е нагръдник, за да не се души. И разбира се повода според нас, собствениците на кокери е най-добре да е ролков, 5-7м дължина, за да имате свобода да го обучавате и разхождате вързан, докато не сте убедени, че няма да направи някоя беля, както и на места, които не са сигурни и пускането от каишка не е желателно.
В последно време каишките се правят разтегливи, точно за да не се налага и при най-малката промяна в размера на кучето да се купува нова. Сега дали искате нашийник с повод или нагръдник с повод това вече е ваш избор, малко зависи от това дали ще успеете да научите кучето да ходи без да се дърпа до вас. Ако успеете, нашийник става. Ако пък мислите, че няма да се справите по-добре е нагръдник, за да не се души. И разбира се повода според нас, собствениците на кокери е най-добре да е ролков, 5-7м дължина, за да имате свобода да го обучавате и разхождате вързан, докато не сте убедени, че няма да направи някоя беля, както и на места, които не са сигурни и пускането от каишка не е желателно.

Вход

Горе
Цитиране +