Каишки,нашийници, нагръдници и поводи за кокери?
Публикувано: 22 February 2012 - 01:50 PM
Оня ден я пуснахме извън града на едно почти пусто място да бяга свободно, но без малко да я изтървем...
Ще трябва да се поразровя за този проблем, че така искам да я пускам да бяга на воля и колкото иска, но когато и кажа "Ела" да идва без да се замисля или да се прави, че не ме чува...
Някой да препоръча нещо ?
Публикувано: 22 February 2012 - 01:53 PM
А 5 метровите ролкови поводи са си удобство във всички случаи. Но не заместват обучението.
Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 22 February 2012 - 03:28 PM
Публикувано: 22 February 2012 - 06:19 PM
Публикувано: 24 February 2012 - 07:13 PM
Публикувано: 25 February 2012 - 01:18 PM
Vicktoriya, в 24 February 2012 - 07:13 PM, написа:
За последно Оффтопик от мен...
1) Пратили са ти нещо, което не отговаря на предварително поръчаното.
2) По закон имаш право в 7 дневен срок да върнеш стока, поръчана по интернет.
3) Задължително при поръчка от интернет искай да отбелязват преглед преди плащане. Така първо ще видиш какво са пратили, след което чак плащаш.
4) Звънни им и поискаи да го върнеш, стресни ги малко със закона от т.2) и така. Трябва да се спрат тия некоректни сайтове, че т'ва на нищо не прилича. Не могат ли като видят, че я нямат налична поръчаната стока, да звъннат на клиента и да му обяснят и вече ако той се съгласи, тогава да се прати, а не "ако мине" ...
Поздрави и успех...
Още веднъж се извинявам за Оффтопика
Публикувано: 26 February 2012 - 12:06 AM
Публикувано: 11 December 2012 - 09:55 PM
Публикувано: 13 January 2015 - 09:01 PM
Vicktoriya, в 11 December 2012 - 09:55 PM, написа:
Здравейте, понеже видях, че обсъждате автоматичните поводи, искам да си споделя случката, може да помогне на някого... Не си купувайте Flippy, ако се чудите. Ние взехме за 50 кг, с 2 години гаранция, а нашето кученце е 20 кг. Е, след няма и месец въженцето се скъса и остана само по корда - съответно не работеше добре. Занесохме го да го видят за гаранцията, взеха го и го задържаха за почти месец ?! като ни казаха през това време да си купим друго и да си го ползваме. Накрая ни я върнаха, казаха, че гаранцията не важи, но я ремонтирали, а какъв беше ремонтът - отрязали проблемното място и от 5 метра сега имаме каишка 3.20 метра. Един повод за 10 лв от Джъмбо издържа повече време. А ние си казахме, че ще дадем повече пари за такъв с гаранция. Не знам те какво искат да ми кажат, че едва ли не го влача по земята и не ползвам както трябва, аз да не съм дебил, какво трябва да е тогава, че да важи гаранцията??? Та така - Флипи не ми ги хвали!