Каишки,нашийници, нагръдници и поводи за кокери?

Публикувано: 22 February 2012 - 01:50 PM
Оня ден я пуснахме извън града на едно почти пусто място да бяга свободно, но без малко да я изтървем...
Ще трябва да се поразровя за този проблем, че така искам да я пускам да бяга на воля и колкото иска, но когато и кажа "Ела" да идва без да се замисля или да се прави, че не ме чува...
Някой да препоръча нещо ?

Публикувано: 22 February 2012 - 01:53 PM
А 5 метровите ролкови поводи са си удобство във всички случаи. Но не заместват обучението.

Nothing but the best is good enough!

Публикувано: 22 February 2012 - 03:28 PM
 Когато го взеха бях на 7, на команда "Ела тук" идваше веднага - на секундата, обаче само, ако е в къщи или в двора - излезе ли.. край! Приятелят ми е от Рибарица и когато си ходим там пускаме Рая по полянките - на команда "Ела тук" идва, но аз така и не се успокоих, все си мисля, че ще избяга и няма да мога да я намеря. Затова - може и да е грешка, но аз си я държа на 8 метров повод - пускам го докрай и като трябва тичам след нея, но без повод ме е страх да я пусна, само при мисълта, че ще ми избяга...
 Когато го взеха бях на 7, на команда "Ела тук" идваше веднага - на секундата, обаче само, ако е в къщи или в двора - излезе ли.. край! Приятелят ми е от Рибарица и когато си ходим там пускаме Рая по полянките - на команда "Ела тук" идва, но аз така и не се успокоих, все си мисля, че ще избяга и няма да мога да я намеря. Затова - може и да е грешка, но аз си я държа на 8 метров повод - пускам го докрай и като трябва тичам след нея, но без повод ме е страх да я пусна, само при мисълта, че ще ми избяга...

Публикувано: 22 February 2012 - 06:19 PM
 Тя нашата не е свикнала с нашийник, дано не го изяде.
 Тя нашата не е свикнала с нашийник, дано не го изяде.   Ама й го взех, та да й сложа адресник с телефона ми, че още не сме й сложили чип, пък аз съм голяма паника, че ще я изгубя. Не съм й писала името на адресника, искаше ми се, но нали така трябва - само номера ми, затова й избрах един с кокалче и лапички, та само отзад да е изписан номера.
 Ама й го взех, та да й сложа адресник с телефона ми, че още не сме й сложили чип, пък аз съм голяма паника, че ще я изгубя. Не съм й писала името на адресника, искаше ми се, но нали така трябва - само номера ми, затова й избрах един с кокалче и лапички, та само отзад да е изписан номера.

Публикувано: 24 February 2012 - 07:13 PM
 На етикета му пише 31лв. и някакви стотинки, продавам го за 29лв. - само и само да мога да оборудвам Рая със същия нагръдник като нашийника..
 На етикета му пише 31лв. и някакви стотинки, продавам го за 29лв. - само и само да мога да оборудвам Рая със същия нагръдник като нашийника..

Публикувано: 25 February 2012 - 01:18 PM
 Vicktoriya, в 24 February 2012 - 07:13 PM, написа:
Vicktoriya, в 24 February 2012 - 07:13 PM, написа:
 product_1640.jpg На етикета му пише 31лв. и някакви стотинки, продавам го за 29лв. - само и само да мога да оборудвам Рая със същия нагръдник като нашийника..
 product_1640.jpg На етикета му пише 31лв. и някакви стотинки, продавам го за 29лв. - само и само да мога да оборудвам Рая със същия нагръдник като нашийника..За последно Оффтопик от мен...
1) Пратили са ти нещо, което не отговаря на предварително поръчаното.
2) По закон имаш право в 7 дневен срок да върнеш стока, поръчана по интернет.
3) Задължително при поръчка от интернет искай да отбелязват преглед преди плащане. Така първо ще видиш какво са пратили, след което чак плащаш.
4) Звънни им и поискаи да го върнеш, стресни ги малко със закона от т.2) и така. Трябва да се спрат тия некоректни сайтове, че т'ва на нищо не прилича. Не могат ли като видят, че я нямат налична поръчаната стока, да звъннат на клиента и да му обяснят и вече ако той се съгласи, тогава да се прати, а не "ако мине" ...
Поздрави и успех...

Още веднъж се извинявам за Оффтопика

Публикувано: 26 February 2012 - 12:06 AM

Публикувано: 11 December 2012 - 09:55 PM
 С етикетите си е още, не е слаган.

Публикувано: 13 January 2015 - 09:01 PM
 Vicktoriya, в 11 December 2012 - 09:55 PM, написа:
Vicktoriya, в 11 December 2012 - 09:55 PM, написа:
  С етикетите си е още, не е слаган.Здравейте, понеже видях, че обсъждате автоматичните поводи, искам да си споделя случката, може да помогне на някого... Не си купувайте Flippy, ако се чудите. Ние взехме за 50 кг, с 2 години гаранция, а нашето кученце е 20 кг. Е, след няма и месец въженцето се скъса и остана само по корда - съответно не работеше добре. Занесохме го да го видят за гаранцията, взеха го и го задържаха за почти месец ?! като ни казаха през това време да си купим друго и да си го ползваме. Накрая ни я върнаха, казаха, че гаранцията не важи, но я ремонтирали, а какъв беше ремонтът - отрязали проблемното място и от 5 метра сега имаме каишка 3.20 метра. Един повод за 10 лв от Джъмбо издържа повече време. А ние си казахме, че ще дадем повече пари за такъв с гаранция. Не знам те какво искат да ми кажат, че едва ли не го влача по земята и не ползвам както трябва, аз да не съм дебил, какво трябва да е тогава, че да важи гаранцията??? Та така - Флипи не ми ги хвали!

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +