бултериер-мания
Публикувано: 29 September 2012 - 08:05 PM
bullterrierka, в 29 September 2012 - 01:03 PM, написа:

"flirty boy" сериозно ли ?

Публикувано: 29 September 2012 - 10:54 PM
bullterrierka, това е само проекта,дай да го видим готов. 'Щот сам знаеш,че като се мине с мастилото ще изглежда малко по-различно...ако сложиш и едни светлосенки после...

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
"Модераторите са готини пичове" Lauta
Публикувано: 01 October 2012 - 03:15 PM
Дали пък догодина да не взема да ви бия на конкурса за татуировки?!?
Между другото колкото и да не разбирам, според мен това са едни от най-трудните татуировки според мен и определено стил "cartoon' е донякъде решение....но аз смятам да измъча моя тауист! :)
Между другото колкото и да не разбирам, според мен това са едни от най-трудните татуировки според мен и определено стил "cartoon' е донякъде решение....но аз смятам да измъча моя тауист! :)
Публикувано: 01 October 2012 - 07:48 PM
bull-shark, в 01 October 2012 - 03:15 PM, написа:
Дали пък догодина да не взема да ви бия на конкурса за татуировки?!?
Ще се радваме да видим резултата

Имаш ли вече идея (модел) за були татуировката?
Публикувано: 03 October 2012 - 06:28 PM