- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »
Кануба бебе-кученце
Публикувано: 23 April 2010 - 01:25 PM
Момченце е и е обезпаразитен външно, скоро и вътрешно. Ще го ваксинирам при първа възможност.
Може ли някой да помогне с временен или постоянен дом. Всички консумативи за отглеждането му ще ги осигурим ние.

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 23 April 2010 - 03:17 PM
Публикувано: 23 April 2010 - 07:13 PM
Момченцето мъниче е истински първокласен късметлия да попадне във вашия приемен дом.
Един от многото, на когото подавате ръка. Може дори да е чакал специално вас на кръстовището :)
Много късмет и добри стопани желая!

Публикувано: 23 April 2010 - 08:56 PM

ВИПАССАНА
"Нашето дело може и да е капка в морето, но без нея морето ще намалее, пък било то и с една капка!" Майка Тереза
Публикувано: 25 April 2010 - 09:25 PM
Вече има и запитвания за него. За сега фаворит е момиче, ученичка от последните класове и майка й. Момичето по телефона звучи супер. Майка й работи от вкъщи, така че ще има време за Кануба. Имали са куче, което е починало преди две години. Сега имат коте, което са прибрали от улицата. Предстой да се видим на живо, да видят и те Кануба и дано всичко е наред и всички сме щастливи!

ВИПАССАНА
Публикувано: 25 April 2010 - 10:02 PM
Кануба е МОМЧЕ :), съжалявам, ако звучи женско, но на мен ми хареса и ми се стори мъжко :)

ВИПАССАНА
Публикувано: 27 April 2010 - 03:08 PM

Семейството, което най-много ми хареса за осиновители ми писаха, че имат временен проблем, котето им е болно и предпочитат първо да се оправи преди да вземат Кануба. Така той си остава на стационар, а междувременно очакваме и други желаещи да го осиновят.
В Събота или Неделя ще го ваксинират.

ВИПАССАНА
Публикувано: 01 May 2010 - 05:12 PM
Потенциалните му осиновители с болното коте още не са се обадили :(

ВИПАССАНА
Публикувано: 03 May 2010 - 07:05 PM

ВИПАССАНА
Публикувано: 05 May 2010 - 01:00 PM

Май няма смисъл да й се надявам!
Днес Кануба се набесня хубаво с едно дакелче в "Добро хрумване". Направил е коремче вече малкият косматко

ВИПАССАНА
- (4 Страници)
- 1
- 2
- 3
- >
- Последна »