Dog.bg Форуми : ПРОБЛЕМ с котка,моля за помощ

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

ПРОБЛЕМ с котка,моля за помощ

#1 Потребителят е офлайн   pissy Икона

• Група: Потребители

Публикувано: 24 April 2010 - 07:21 AM

Преди около 4 дни е намерена котка със счупено задно краче и рана около д*пето.Заведено е на ветеринар,сложен му е гипс.Хората,които я бяха намерили й търсеха временен дом,аз я взех за постоянно.Котката е гальовна,мърка.Заведох я вчера пак на ветеринар,казаха,че котето е добре.Крачето си е в гипс,изписаха й антибиотик и калций,казаха ми да й правя промивка с тетра на раната и всичко добре,но имаме проблем.Котката не се е изхождала вече 4ти ден.Снощи уринира,но не се е изходила.Лекарката каза,че има образуване на фекалии в коремчето.Иначе си яде,давам й по-течна храна.Тъй като котето не може да се движи,боли я, може ли да ми дадете съвет какво да я правя.Не иска да се изходи там,където спи,нормално.А не може да се движи.Вече 2 вечери не съм спала.Събужда се,помяуква,аз я галя и тя спира,но днес съм ставала вече 3-4 пъти да я наглеждам.Сега послено ме събуди и искаше да излиза, коремчет й е подуто.
Нз дали ви стана ясно какво с еопитах да кажа, но ще обобщя: котка със супен заден крак и малка прободна рана не се е изхождала от 4 дни, днес иска да го направи,но не може да се движи,а не иска да е там,където спи.Какво да направя,така че най-малко да я боли?

Снимка (и)

• Прикачена снимка

#2 Потребителят е офлайн   JL Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 24 April 2010 - 10:23 AM

Сложете я за няколко минути в един празен леген - това може да й събуди подходящи асоциации. Евентуално масажирайте леко дупето. Ако е упоявана за манипулациите, вероятно е стояла гладна известно време и не се е събрала достатъчно храна в червата й. Най-добре е, разбира се, да се обадите на лекарката ви по телефона и тя ще ви посъветва. Успех и оздравявайте скоро!
User's Signature

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?

#3 Потребителят е офлайн   pissy Икона

Публикувано: 24 April 2010 - 10:49 AM

Ами това с легена може и да го пробвам,а дупето го масажирахме,пожеше точно там й е раната и памукът с тетра минава от там.Нямаше ефект.
Ще ходим на лекар на 100%.Благодаря за Отговора :):)

#4 Потребителят е офлайн   vselenoyad Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 25 April 2010 - 04:37 PM

Как е писето, мила, гушни я от мен....

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни