Преди около 4 дни е намерена котка със счупено задно краче и рана около д*пето.Заведено е на ветеринар,сложен му е гипс.Хората,които я бяха намерили й търсеха временен дом,аз я взех за постоянно.Котката е гальовна,мърка.Заведох я вчера пак на ветеринар,казаха,че котето е добре.Крачето си е в гипс,изписаха й антибиотик и калций,казаха ми да й правя промивка с тетра на раната и всичко добре,но имаме проблем.Котката не се е изхождала вече 4ти ден.Снощи уринира,но не се е изходила.Лекарката каза,че има образуване на фекалии в коремчето.Иначе си яде,давам й по-течна храна.Тъй като котето не може да се движи,боли я, може ли да ми дадете съвет какво да я правя.Не иска да се изходи там,където спи,нормално.А не може да се движи.Вече 2 вечери не съм спала.Събужда се,помяуква,аз я галя и тя спира,но днес съм ставала вече 3-4 пъти да я наглеждам.Сега послено ме събуди и искаше да излиза, коремчет й е подуто.
Нз дали ви стана ясно какво с еопитах да кажа, но ще обобщя: котка със супен заден крак и малка прободна рана не се е изхождала от 4 дни, днес иска да го направи,но не може да се движи,а не иска да е там,където спи.Какво да направя,така че най-малко да я боли?
ПРОБЛЕМ с котка,моля за помощ
Публикувано: 24 April 2010 - 10:23 AM
Сложете я за няколко минути в един празен леген - това може да й събуди подходящи асоциации. Евентуално масажирайте леко дупето. Ако е упоявана за манипулациите, вероятно е стояла гладна известно време и не се е събрала достатъчно храна в червата й. Най-добре е, разбира се, да се обадите на лекарката ви по телефона и тя ще ви посъветва. Успех и оздравявайте скоро!

С какво сме по-добри от кучетата, ако се държим като прасета ?
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +