Здравейте,това е Ейприл,не е задача с повишена трудност да се сетите от къде идва името,нали?

Та,dikari ми я донесе на 2-ри април и от тогава живее у дома.Още с пристигането показа завиден характер,защото,като дойдоха другите ни две псета да я подушат (те са едрички и двете) тя веднага им се озъби и взе да ръмжи....не се види от земята,а се звери на моите зверове...

Много е енергична,много контактна и се хвърля да се бори с другите песове,които само да кихнат и ще я залепят на стената,като ваденка...

Вече лае наравно с големите батко и кака и е адски смешно да слушаш различните диапазони...

Все още очаква първата си ваксина,защото имахме малко здравословни проблеми,но вече е наред и се надявам всичко да е така и за напред.

Обезпаразитена е няколко пъти таман,защото бая глистички изкара.Яде,като прасенце - първо си омита нейната порция,след което почва да обикаля чуждите и да ги преслушва и тях...

След това се просва някъде да спи и се вижда само един голям тумбак и малка главичка - досущ,като кърлежче.

След ваксинациите планът е госпожицата да замине за чужбина-та (завиждам й,щото аз още не съм си показвала носа извън България...

).
Ми,това е от мен за сега.