Dog.bg Форуми : Лиза - търси подслон и любов

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
Страница 1 от 1
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Лиза - търси подслон и любов слънчево и мило куче от Благоевград

#1 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 24 April 2010 - 09:32 PM

Лиза се появи преди около 2 месеца.Дружелюбна,социализирана и търсеща ласка и внимание.Кастрирахме я почти веднага без никакъв проблем.
Вероятно е младичка,едва ли има и годинка.Весела и вечно готова за игра е,но има един недостатък,който много ме притеснява- лае по някои коли и по всички колоездачи.
Което е ужасно,защото пребивава в район в който има доста деца с колела и ги плаши,въпреки че освен че лае в нея няма и грам агресия.Децата,особено по-големите в отговор на облайването и започват да я замерват с огромни камъни,а вчера по нея запратиха и тухла,която падна на косъм от главата и .....можеше да я убие или осакати ако я беше уцелила.Когато е с мен,а тя се присламчва винаги при разходките ни,и забранявам да лае като я усетя че се готви и слуша маймуната,но като я изпуснеш от поглед си знае своето.За нея вече улицата стана доста опасно място.
Лиза е сравнително дребна и късокрака и няма да расте повече.Обича да гони котките,но не със злоба ,по-скоро на игра.
Лиза търси дом,постоянен или временен.Тя е много симпатично и весело куче,само срещу едно погалване е готова да следва човек до края на света.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#2 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 26 May 2010 - 03:48 PM

Отдавна не съм писала за Лизка,въпреки че я виждам всеки ден.Милата душичка продължава да ми се радва неистово,въпреки че вече разбра че и аз няма да стана нейния човек.А тя не е изгубила надежда че и за нея отново ще се намери човек.Не блести с особена красота,но е безкрайно мила и весела и готова да даде цялата си любов.Снимките все не ми се получават,защото хулиганката като ме види тутакси е покатерена върху ми или бута кратунка за погалване.Дано има късмет Лизка,въпреки че е толкова обикновенна ,късокрака и несъразмерна- всичко това се компенсира с огромен чар,весела усмивка и грейнали лукави очички.На живо е много по-хубава :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#3 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 26 May 2010 - 03:55 PM

Показване на мнениеточери1, в 26 May 2010 - 01:53 PM, написа:

Не блести с особена красота,но е безкрайно мила и весела и готова да даде цялата си любов.

Аааа :ea_103:! За това изобщо не съм съгласна! Много си е хубаво момичето. Просто хората нямат очи за красивото. Желая успех и прекрасен дом за тази късокрака чаровничка. То си личи, че е душица. Излъчва безкрайна доброта и кротост това създание.

#4 Потребителят е офлайн   Laska Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 May 2010 - 04:22 PM

Голям сладур е ! Няма грозно куче-всяко си има своята красота!
User's Signature

Благодарното куче е по-достойно от неблагодарния човек!

http://grijaipodslon.ucoz.com/

#5 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 May 2010 - 09:18 PM

Макар че на снимките да изглежда по-голяма,всъщност Лизка е съвсем малко по-едра от средностатистическа болонка.Безкрайно дружелюбна и добра душица.А днес една баба компетентно ме убеждаваше да не пускам мойто на земята,че щяла да го изяде :dry: Аз естествено тутакси го пуснах,въпреки напористия рошав обожател,и с кеф демонстрирах колко им е неправилна преценката на хората.Лизка не би изяла и врабче,милата :wub:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#6 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 29 May 2010 - 05:36 PM

Много ми е притеснено за Лиза.Разбрах,че вчера са отровили другото лаещо куче е района-Калпазан.Умрял е мъчително ,агонизирал е 2-3 часа.
Лиза лае по коли и колоездачи,на много хора е трън в очите поради общителността си.За нея е опасно да бъде на улицата.

Снимка (и)

• Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#7 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 August 2010 - 09:49 PM

Хич не и е лек живота на малката душица напоследък.В района е пълно с едри кучета и дребосъчка трудно се преборва за храна,Лиса "азбучната" често я поступва :dh_188: Иначе си е все същата душица,безкрайно жадна за ласки и внимание.Много ,много я харесвам,жалко че интереса към нея е нулев :dh_188:

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

#8 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 11 February 2011 - 05:14 AM

От известно време Лиза е прекръстена на Джеси(че става обърквация с черната Лиса,която е в същия район),няма да и купувам риза,но може би една каишка ще и отива :md_064:
Джеси е като близначка на Малчо(от групата на пухлите),а той нали все ме изпраща и когато минаваме покрай района на Джеската хората чак го бъркат с нея,макар че Джеси е по-дебела,чак неприлично за една дама.Дано да се сетя да ги снимам заедно да видите какви са образи :wb_052:
User's Signature

Качена снимка

#9 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 22 January 2012 - 05:43 PM

Има ли някакво развитие тук?
Ще поспамя малко вдигайки забравени теми.
С цел да разчистя малко форума. А се и надявам - голяма част от забравените да мигрират в чудния край.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#10 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 22 January 2012 - 10:13 PM

Няма развитие.Тук си е Джеси,почти всеки ден и почесвам кратунката.Зачислила се е на порцион към кварталния зоомагазин, аз( а вероятно не само аз) я черпя редовно и прилича на толумбичка вече :md_064: Като ме види тича,тръшва се по гръб и докато почесвам тунбачето рита с късите си крачета,гъне се и пиука щастливо....Не знам защо не съм писала толкова време за нея,може би защото вече си има симпатизанти в района и си живее почти добре,никой не я гони(освен Пипа),ползва се с известно уважение и даже веднъж беше и кръводарител за домашно куче.
Ще я фотна следващата събота .
User's Signature

Качена снимка

#11 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 08 February 2012 - 11:06 PM

Тулумбичка Джеси :db_046:
Прикачена снимка Прикачена снимка
Напоследък се е сприятелила с Нези и пада луда игра :dog: Играят го комбина срещу по-новите кучешки заселници в района
Прикачена снимка
Джеси има лошия навик да напада движещи се коли и това много ме притеснява :dh_188:
User's Signature

Качена снимка

#12 Потребителят е офлайн   чери1 Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 21 February 2012 - 08:03 PM

Толумбичка Джеси :db_046:
Като я погалиш се тръшва със замах по гръб и започва енергично да се гъне и рита едновременно със задни и предни крачета :ab_041: Голям е образ.

Снимка (и)

• Прикачена снимка
  • Прикачена снимка

User's Signature

Качена снимка

Страница 1 от 1
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни