Лиза - търси подслон и любов слънчево и мило куче от Благоевград
Публикувано: 24 April 2010 - 09:32 PM
Вероятно е младичка,едва ли има и годинка.Весела и вечно готова за игра е,но има един недостатък,който много ме притеснява- лае по някои коли и по всички колоездачи.
Което е ужасно,защото пребивава в район в който има доста деца с колела и ги плаши,въпреки че освен че лае в нея няма и грам агресия.Децата,особено по-големите в отговор на облайването и започват да я замерват с огромни камъни,а вчера по нея запратиха и тухла,която падна на косъм от главата и .....можеше да я убие или осакати ако я беше уцелила.Когато е с мен,а тя се присламчва винаги при разходките ни,и забранявам да лае като я усетя че се готви и слуша маймуната,но като я изпуснеш от поглед си знае своето.За нея вече улицата стана доста опасно място.
Лиза е сравнително дребна и късокрака и няма да расте повече.Обича да гони котките,но не със злоба ,по-скоро на игра.
Лиза търси дом,постоянен или временен.Тя е много симпатично и весело куче,само срещу едно погалване е готова да следва човек до края на света.
Публикувано: 26 May 2010 - 03:48 PM
Публикувано: 26 May 2010 - 03:55 PM
чери1, в 26 May 2010 - 01:53 PM, написа:
Аааа
Публикувано: 26 May 2010 - 04:22 PM
Публикувано: 28 May 2010 - 09:18 PM
Публикувано: 29 May 2010 - 05:36 PM
Лиза лае по коли и колоездачи,на много хора е трън в очите поради общителността си.За нея е опасно да бъде на улицата.
Публикувано: 25 August 2010 - 09:49 PM
Публикувано: 11 February 2011 - 05:14 AM
Джеси е като близначка на Малчо(от групата на пухлите),а той нали все ме изпраща и когато минаваме покрай района на Джеската хората чак го бъркат с нея,макар че Джеси е по-дебела,чак неприлично за една дама.Дано да се сетя да ги снимам заедно да видите какви са образи
Публикувано: 22 January 2012 - 05:43 PM
Ще поспамя малко вдигайки забравени теми.
С цел да разчистя малко форума. А се и надявам - голяма част от забравените да мигрират в чудния край.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 January 2012 - 10:13 PM
Ще я фотна следващата събота .

Вход

Горе
Цитиране +