Фотогалерия 4 част снимки на нашите хъскита
Публикувано: 25 December 2011 - 12:36 PM
Честито Рождество, приятели от форума! Тази сутрин заварих нов обитател в двора ни.
Щирлиц е във възторг, а аз нямам представа откъде е дошъл. Слаб и изтормозен, гладен, малък, рошав, черен кучо. Явно отдавна се скитори безпризорен. Знае, чудовищенцето, къде ще се погрижат за него...
Нарекох го Жарик.

Публикувано: 25 December 2011 - 01:29 PM
Честито Рождество и от нас!Пожелаваме на всички весели празници и много поводи за усмивки и щастливи мигове.
Pumpal, да ви е честит коледният подарък....чудесно време е избрал.
А явно и Лара е писала на Дядо Коледа, защото тук във Кипър има сняг на планината.Ето и малко снимки от днешната разходка:)
Pumpal, да ви е честит коледният подарък....чудесно време е избрал.
А явно и Лара е писала на Дядо Коледа, защото тук във Кипър има сняг на планината.Ето и малко снимки от днешната разходка:)

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.
Публикувано: 25 December 2011 - 03:06 PM
Публикувано: 25 December 2011 - 09:38 PM
Ще се наложи да ми простите за този пост. Днес това същество щеше да навърши една годинка. Поради собствената ми глупост, неразумност и поради това, че му вярвах от незнание твърде много, не успя. Много го обичах. И искам да е в галерия, не в memoar... Казваше се Април - кръстоска между сибирско хъски и НОК. Още веднъж - извинявам се. Но той го заслужава.
Публикувано: 26 December 2011 - 05:37 PM

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.
Публикувано: 26 December 2011 - 06:22 PM
Страхотни снимки,Весели Празници на всички !!!

Публикувано: 27 December 2011 - 10:03 AM
Публикувано: 27 December 2011 - 07:48 PM

Which is harder? To raise a child or train a dog? The child can talk and tell what he wants. Although this may not be displeased by what you do about him! The dog can not speak, to say what he wants. But this is not a barrier to retain his overwhelming love and respect to you! For a your dog you will be always best of best.