"Млечният път" е супер!! :Р
дълъг ПС:
Ооо, ние сме по същия начин-търчат като луди по рекичката. И до сега не се бях изхитрила и аз да слизам на брега, защото при нас е височко там където Джек се мята във водата. Отгоре хубави снимки не стават, а и по принцип там е сенчесто, а Олимпусите правят "зашеметяващи" снимки като няма достатъчно светлина. Пък като сляза до реката има опасност някой да дойде до мен(някой=Джек) и да си изтръска мазната, кална, сменяща се козина върху мен(редовен номер, дори и да се опитам да избегна това идва и отново се изстръква върху мен) Арвен пък, като черната сянка на Джек(не може да изпусне нито едно негово движение, защото може да намери по-хубава локва от нейната, по-зелена трева от нейната или пък по-интересен боклук от нейния), веднъж се подлъга и се метна и тя в реката и дълбоко и горчиво съжали за това си действие, защото явно не й допадна особено. Застана на отсрещния бряг и едвам я прекарахме обратно. Особено, когато беше по-рано и имаше един дълъг дъждовен период в следствие на което имаше и "пълноводие". После известно време се колебаеше, но и тя вече се мърля подобаващо и не й прави впечатление през какво минава.
И моята любима снимка, за жалост шумна и все пак не особено фокусирана:
Някой ден това ще е черната дупка погълнала Света....