Фотогалерия 4 част снимки на нашите хъскита
Публикувано: 13 February 2011 - 09:42 PM
и още малко - Борк и Рона

JulyVell Siberians
Публикувано: 16 February 2011 - 09:17 AM
А Химера вече е по-голяма от главата на Норта-здраво расте! (на предишните снимки беше горе-долу колкото главата на Норта, та затова правя такава връзка
Присетих се, че отдавна не съм качвала снимки на Арвусинда. А тя миналата взе, че заприлича на куче и в момента е едно пухкаво черно изчадийце, жалко че Джек се постара достатъчно добре да строши фотоапарата ми за да не мога да я снимам в единствените й 2-3 месеца в които не сменя козина, не е щека и яде достатъчно :(
Ето една от сравнително зимния период(без сняг) от края на 2010та
Публикувано: 16 February 2011 - 12:42 PM
xael, в 16 February 2011 - 08:22 AM, написа:
А Химера вече е по-голяма от главата на Норта-здраво расте! (на предишните снимки беше горе-долу колкото главата на Норта, та затова правя такава връзка
Присетих се, че отдавна не съм качвала снимки на Арвусинда. А тя миналата взе, че заприлича на куче и в момента е едно пухкаво черно изчадийце, жалко че Джек се постара достатъчно добре да строши фотоапарата ми за да не мога да я снимам в единствените й 2-3 месеца в които не сменя козина, не е щека и яде достатъчно :(
Ето една от сравнително зимния период(без сняг) от края на 2010та

Мого яка снимка! Страхотен поглед е извадила!
Публикувано: 16 February 2011 - 05:31 PM
Публикувано: 18 February 2011 - 08:51 AM
Петя Кръстева, в 07 February 2011 - 02:00 PM, написа:
"Golden Nicol" е най-добре работещият развъдник за сибирско хъски В МОМЕНТА в БГ, с голяма популярност и извън страната ! Толкова добър, че много потребители тук не смеят да ви кажат истината ! А тя е - НАПРАВЕНИТЕ СНИМКИ НА СТРАХОТНИТЕ ВИ КУЧЕТА СА ЛОША РЕКЛАМА НА РАЗВЪДНИКА ! ПРИ ТОВА НАПРАВЕНИ С ВАШЕ ЗНАНИЕ.............ЕДИН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ РАЗВЪДЧИК НИКОГА НЕ БИ ГО ПОЗВОЛИЛ !
Сбъркали сте - точка ! Няма безгрешни хора ! Никой не ви съди, просто коментираме ! И съм сигурна, че на следващото такова мереприятие няма да постъпите неразумно, защото има и такива като нас с Мето, които заставаме с истинските си имена..............тук и в живота !................
Последно - искам на изложби да виждам повече кучета и от други развъдници, за да не се конкурирате сами със себе си ! Сигурна съм, че това скоро предстои !
И не подценявайте потребителите тук, нито кучетата им, които не познавате, защото това, че не са членове на "Северни кучета", не значи куче без родословие !
Пиша по този начин защото ви уважавам !................
Публикувано: 19 February 2011 - 06:18 PM
hrisi14, в 19 February 2011 - 03:11 PM, написа:
Благодаря много !
Трудно ги хващам двете в кадър ........

Akita Bagatur Ken
за връзка тел.088 7 982 645, 088 8 982 645
"АКО ВЕДНЪЖ ВЛЕЗНЕШ ВЪВ ФОРУМ ЗА КУЧЕТА, НЯМА КАК ДА НЕ СЕ НАУЧИШ ДА ХАПЕШ"
Петя Кръстева
Публикувано: 19 February 2011 - 06:22 PM
Публикувано: 19 February 2011 - 11:52 PM
vinek, в 18 February 2011 - 05:56 AM, написа:
Петя Кръстева, в 07 February 2011 - 02:00 PM, написа:
"Golden Nicol" е най-добре работещият развъдник за сибирско хъски В МОМЕНТА в БГ, с голяма популярност и извън страната ! Толкова добър, че много потребители тук не смеят да ви кажат истината ! А тя е - НАПРАВЕНИТЕ СНИМКИ НА СТРАХОТНИТЕ ВИ КУЧЕТА СА ЛОША РЕКЛАМА НА РАЗВЪДНИКА ! ПРИ ТОВА НАПРАВЕНИ С ВАШЕ ЗНАНИЕ.............ЕДИН УВАЖАВАЩ СЕБЕ СИ РАЗВЪДЧИК НИКОГА НЕ БИ ГО ПОЗВОЛИЛ !
Сбъркали сте - точка ! Няма безгрешни хора ! Никой не ви съди, просто коментираме ! И съм сигурна, че на следващото такова мереприятие няма да постъпите неразумно, защото има и такива като нас с Мето, които заставаме с истинските си имена..............тук и в живота !................
Последно - искам на изложби да виждам повече кучета и от други развъдници, за да не се конкурирате сами със себе си ! Сигурна съм, че това скоро предстои !
И не подценявайте потребителите тук, нито кучетата им, които не познавате, защото това, че не са членове на "Северни кучета", не значи куче без родословие !
Пиша по този начин защото ви уважавам !................
Така,явно доста мераклии има за отговор:-) Чета и се чудя...от къде да започна,естествено най - вече отговора ми ще е насочен към авторката на повечето безумни и с нищо неподплатени писания но няма как...
Петя Кръстева, аз също съм човек,който уважава чуждото мнение за разлика от вас аз съм в този форум от създаването му през 2004г. и никога не съм подценявала никой от тук пишештите незнам как си извадихте този извод. На много хора съм помогнала, с каквото мога, хамути съм носила, козметики и т.н. НИКОГА не съм деляла хората на членове на клуб Северни кучета или не, членството в този клуб е по желание и на мен ми е все тая кой е член в него или не аз съм направиля своя избор.Та в този ред на мисли какво общо има родословието и въобще как с какви факти е подплатено мнението ви ,че аз подценявам някой от потребителите? Аз се интересувам от кучета не от потребители.
И да се върнем към началото на писанието ви, вижте за вас нещо може да е истина но тя е само ваша и във вашите очи аз приемам вашето мнение НО много моля, да не ми пишете точка и край - само аз решавам къде е точката за моята работа и моите кучета.
И знаете ли аз имам съвсем друго тълкование на думата " себеуважаващ развъдчик " първо безгрешен няма но това е само що се касае до развъждането му не до публичния живот,той не ви касае. Тук в ситуацията със снимките само малумен може би не е разбрал,че те по никакъв начин не свърват кучетата с реклама на палта. Правила съм няколко реклами с моите кучета и смея да твърдя,че знам как се правят нещата професионално и как се буква каталог със снимки и т.н. Но това си е моя работа не ваша. Относно себеуважаващия развъдчик за мен е по важно да работя за породата и там резултатите сами да говорят,защото едно е да купиш хубави кучета но за мен е много по важно как ще развиеш тази основа, как ще се докажеш като развъдчик и как ще наложиш името на своя развъдник.Това става смного работа,жертви, тичаници по чужбина, изследвания, заплождания за много пари,които тук по никакъв начин нямат печеливш еквивалент, печалбата е удволетворението от работата,любовта на кучетата и уникалните стопани ,които те ще имат. Чувала съм какви ли не простоии по наш адрес и винаги много съм се забавлявала с човешката низост и завист...те винаги са около нас наскоро даже едно девойче разправяло в парка на моя позната как едва ли не ние сме най-лошите,най черните и т.н. ама когато я попитало дали познава някого лично от развъднка то отговорило ами не, те го попитали ами ти как така говориш за хора,които не познаваш а то казало ами на мен така ми каза моя развъдчик. Аз бих казала евалата на този себеуважавщ развъдчик, така се работи :-))) п.с. въпросното девойче, с куче на една година още не си беше получило родословието но може би така работят себеуважаващите развъдчици..незнам Петя, вие ще кажете .
И не на последно място искам да засегна малко по обширно любимата ми фраза от вашето писание ( и най - безумна ) участието по изложби на моите кучета и развъдника. Това писание някак звучи даже като упрек " защо ходите по изложби " а защо вие не попитате не мен лошия развъдчик ами останалите себеуважаващи развъдчици защо ги няма по ринговете, на почти всяка изложба има гости от чужбина и почти винаги има хъскита в конкуренция. На мен ми е все тая има ги - няма ги...аз си имам план и програма имам и доста повече кучета,които трябва да ходят по изложиби + над 15 кучета с договори за изложби, просто няма как да има по малко от 4 кучета от моя развъдник на изложба. И последно хита на писанието е,че се конкурирам сама
малко дългичко стана писанието но обстоятелствата го изискват, извинявам се на другите потребители за сеира :-)
мод: Мненията, които не са по темата ще бъдат изтрити. Ако искате да продължите дискусията отворете си тема.
Публикувано: 20 February 2011 - 09:49 AM
Ето как се влиза в къщичка докато на входа е седнала една кучешка дупара :))
- Какво ме гледаш седя си и на никого не преча :)....е почти на никого
-Мръдни се малко де ....пак си нядебеляла, какво ти казах да ограничиш тестото!!!
- Хайде какво се цупиш виж се какъв си елегантен ще минешш и без да се преместя....
- Видя ли че се справи и без да се местя, виж какво ми е хубаво даже си имам и гумен "подлапичник"
Публикувано: 20 February 2011 - 10:23 AM
24/7 винаги има какво да се клюкарства!

Вход

Темата е заключена

Горе
Цитиране +