Фотогалерия 4 част снимки на нашите хъскита
Публикувано: 24 July 2011 - 11:28 AM
Добре дошли! Прекрасни любимци си имате!

Публикувано: 24 July 2011 - 02:34 PM
И ние да се включим-днес направихме планинска разходка(долу в града беше 40 градуса,а горе 27)
Най-доволна от цялата работа беше естествено Лара....както ще се види от снимките:
Най-доволна от цялата работа беше естествено Лара....както ще се види от снимките:

За човешкото същество вероятно най-трудното нещо,отредено му от съдбата на този свят,е да обича друго човешко същество...Работа като всяка друга,но без подготовка.
Публикувано: 24 July 2011 - 08:11 PM
Малкия Алтай направо расте като гъба

Публикувано: 26 July 2011 - 09:56 AM
Spikes, в 25 July 2011 - 12:41 AM, написа:
@ARES_DARA, много хубави животинки!
.
.
Благодаря много! Най-голям е котаракът Томи, той е на 16 години, след него Арес - 6 годишен хъски и последната, но не по важност за мен е Дара, тя е изтърсак с неизвестен произход, така да се каже неочакван божи дар . Намерих я зад блока, прибрах я временно - да не умре от жега, откарах я на ветеринар, където ми казаха че тя е на около 20 дена. Търсех й подходящ дом, но така и не намерих, и вече почти 1 година е при нас - на първи август ще навърши 1 годинка. Сега тя е всичко, което човек може да желае от едно куче - сравнявайки двете деца - пускам я самичка да тича и тя се връща при мен при първия зов, обича да й хвърляш топка, уважава батковците и т.н. Арес не го пускахме, понеже много бяга, и не се връща, да ти донася каквото и да било е под неговото достоинство.
Публикувано: 29 July 2011 - 11:34 PM