Изтрещяли майки на какво си учат родителите децата си
Публикувано: 04 October 2010 - 10:21 AM

Публикувано: 04 October 2010 - 08:47 PM
Ние си нямаме кучешки клетки,нямаме дори места предназначени за кучета и в квартала пускам кучето си свободно.До сега не са ми се оплаквали,че пречи.
Проблема с малките породи ще си го има завинаги.Видят ли мъничко куче се затичват към него и започват да го мачкат.Да,ама моята е точно от кучетата който мразят да ги пипат.Дори на мен не ми позволява да я гушкам много.Случвало ми се е да я вдигна и да забързам вървенето ми а след мен да вървят деца който да викат:''Искам да го пипнааааааааааааа.То не хапе.Виж какво е мъничко.''А майките им да подвикват от пейката:''Мамее ела тука.''.
Публикувано: 04 October 2010 - 11:50 PM
всеки е отгговорен за своето куче / дете , което ще рече ,че винаги трябва да го наблюдава и контролира ...

Публикувано: 05 October 2010 - 07:08 AM
(само), еми тъпо е че има улични, тъпо е, майките на си гледат децата, тъпо е че има стопани идиоти и май само ние си го отнасяме....факт , да живее България....о грешка не България, а българина!!!

Публикувано: 08 October 2010 - 09:50 AM

....нито дъжд,нито смях,нито слънце....
Публикувано: 08 October 2010 - 01:14 PM

Освен на политика се натъкнах и на една БЪДЕЩА майка :) Бременна жената :) в 5-тия месец :) дано и е живо и здраво бебенцето :)
Докато си попълвам документите аз, тя казва на джипито " ПОдаряваме си кучето, ако знаеш някой да иска имаш ми телефона" Разпитах я аз ... лабрадор имала .. на 5 години момченце .. показа ми и снимка :) хубаво куче .. Питах я Защо? Отговорът и беше заради бебето .. неможело куче и бебе ;) Моята болна тема ! ! !

Да не говорим какви факти изтъкна, които няма да ви ги спестя ..
1. Майките нямали да я приемат на градинката, защото имала куче
2. Нямало да има време и за двете
3. Ами ако нещо превъртяло и нахапело бебето ..

Нека майките, които са изгледали бебета с куче :) Споделете така ли е реално или ?!?!

www.luckydogs.alle.bg
Публикувано: 08 October 2010 - 03:50 PM

If you want to touch Me - touch the sun,
if you want to catch Me - catch the wind,
if you want to smell Me - smell the blood,
if you want to kill Me - kill the death,
if you want to live - be Me...
Публикувано: 08 October 2010 - 04:11 PM
Такива са хората , аз в борисова съм виждала 1 майка с близна4ета и 1 голден ретривер които седи като скован до нея без да е нужен кайш и на никого не пречи .
Ако възпиташ кучето няма как родителите от площадката да възразяват . поне аз така мисля (но хора всякакви)
всъщност не е ли по-добър варянта да се раздели с кучето, ако ще го мисли за нейна тежест и ще го игнорира и щего гони в другата стая и тн.
Публикувано: 08 October 2010 - 05:51 PM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 08 October 2010 - 08:47 PM
Точно заради това, е е свикнал да върви до количката без да се дърпа, повечето решават че е супер добър към малките човечета. Всеки път съм обяснявала, че не дава да го пипат непознати, но... случки всякакви. Бруно си седи до количката и 8-9 годишно момиченце дойде зад него и така го удари в бързината, че целия подскочи. Майката се развика да си държа ккучето, а аз да си държи детето. В крайан сметка той е до крака ми на къс повод. Има и доста разбрано, които първо питат и аз им обяснявам какъв му е характера. Най-страното за мен е, че той си избира децата на които да позволи да го пипат. Просто детето идва при мен и ако Бруно отиде до него всичко е ОК, ако не му обърне внимание ги моля да не ги притесняват.
Извинявам се за дългия пост, но това е мнението на една "изтрещяла майка", но не в този смисъл.
Публикувано: 08 October 2010 - 08:57 PM
polenium, в 08 October 2010 - 07:52 PM, написа:
Точно заради това, е е свикнал да върви до количката без да се дърпа, повечето решават че е супер добър към малките човечета. Всеки път съм обяснявала, че не дава да го пипат непознати, но... случки всякакви. Бруно си седи до количката и 8-9 годишно момиченце дойде зад него и така го удари в бързината, че целия подскочи. Майката се развика да си държа ккучето, а аз да си държи детето. В крайан сметка той е до крака ми на къс повод. Има и доста разбрано, които първо питат и аз им обяснявам какъв му е характера. Най-страното за мен е, че той си избира децата на които да позволи да го пипат. Просто детето идва при мен и ако Бруно отиде до него всичко е ОК, ако не му обърне внимание ги моля да не ги притесняват.
Извинявам се за дългия пост, но това е мнението на една "изтрещяла майка", но не в този смисъл.

Публикувано: 20 November 2010 - 05:09 PM

Публикувано: 20 November 2010 - 07:21 PM

Don't go around saying the world owes you a living. The world owes you nothing. It was here first.
Публикувано: 20 November 2010 - 07:50 PM

Публикувано: 20 November 2010 - 08:51 PM
знам че моето мнение не е точно за тук но от доста време се чyдя дали да не почнеме с моята кyчка да посещаваме такива охранителни кyрсове или както им казват хапане ... какво е вашето мнение ?
аз съм на 20 момиче , кучето ми е американски булдог 6 месеца
Публикувано: 20 November 2010 - 09:13 PM
Поне според мен манията да се превръща умишлено домашния любимец в бодигард и охранител е безумна и опасна, поне такава е в условията на живот в голям гъстонаселен град.
Точно такива ...хм, "пазачи", са герои на най-скандалните истории с нахапани от домашни кучета хора, включително деца. Заради такива истории се вихри и всеобщата истерия "Олеле, куче - ще ме ухапе!" и се "нахъсват" изтрещялите майки.
Не говоря, разбира се, за спортната дресура - това е съвсем друго нещо.
Просто лично мнение - нищо повече.