Турски кангал
Публикувано: 14 July 2008 - 12:23 AM
дори и не са кучета
аз с бумаги не боравя
те са за неразбирачи да ги лъжат с хартишки
родители все шампиони,брях брях
Публикувано: 14 July 2008 - 10:25 AM
естествено,че само вода използвам иначе ще замириши чак и при тебе,че как усещаш миризмите на умрели овце ;D
то сега и тоалетните чинии са с вграден йъбрък,ти поне ги знаеш от многото ходене по чужбините.
"сега по света скоро и българия"
с йъбръци спестяваме дървесина а и спира глобалното затопляне
ЙЪБРЪКА щЕ СПАСИ СВЕТА
виж ква е файдата на йъбръка ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 10:29 AM
Цитат
естествено,че само вода използвам иначе ще замириши чак и при тебе,че как усещаш миризмите на умрели овце ;D
то сега и тоалетните чинии са с вграден йъбрък,ти поне ги знаеш от многото ходене по чужбините.
ЙЪБРЪКА щЕ СПАСИ СВЕТА
;D
Публикувано: 14 July 2008 - 10:33 AM
Цитат
ЙЪБРЪКА щЕ СПАСИ СВЕТА
Аз дето ходях ибрици няма.
Твоите хора с потплатенти патъци ходят при ибриците. Само да си пазят кадъните, че... нали знайш кво става по анадола ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 10:48 AM
и най тежката не пожелавай кангалката на ближния си ;D
Публикувано: 14 July 2008 - 12:38 PM
Цитат
май всички са на паша
ако се снимам до професор дали ще му придобия знанията
или снимки с кангали ставаме само рекламни лица
как е заплащането ;)
İskam da kaja nyakolki neshta tuka v vrıska na tvoe komentar za mene:
1. Ako ne mojesh da pravish tova koeto drugite pravyat uvajavay a ne pokazvay zloba! Zashtoto taka ne pravish harakteristika na horata no pravish na sebe si!
2. Kogato she kajesh pak che razvajdash kangali koeto znachi che razbirash obesni molya kak stava tova s kucheta na sindjir koi osven da rajdat nishto drugo ne umeyat. Na kakvo e postroen tvoy opit - na kucheta koi stoyat nay mnogo edna godina i prodavash, na kucheta koito rabotyat s stado ili kucheta koito prodavash da zakusvat s kucheta?
3. Ne sa strahuvay che shte vzema tvoe biznes zashtoto ne as a ti si po tova koy kolko moje da plati. As ne sam targovets taka che mojesh da spish spokoyno! Blagodarya na Allah che ne gledam ne kucheta za pari a zashtoto obicham istinski tyah.
4. Az ne moga v momenta da pravya za kangali tova koeto iska tyahna priroda (stado, svoboda i istinska rabota) i za tova as imam prosto kucheta. No ti edva li mojesh da razberesh tova?
5. Kogato flizah tozi forum az iskah da cheta i da pisha samo za kangali, a ne da komentiram hora! No vseki pat kogato ti gresish i nyakoi kaje na tebe tova ti nasochvash tvoe energia kam chovek a ne kam temata.
Molya vsichki da izvinyat mene za tozi komentar no ako niesme tuk toi e za da si uchim i ovajavame a ne da se biem po mejdo si!
Публикувано: 14 July 2008 - 01:28 PM
къде остана илдю,почива ли? той взе да коментира снимки
та снимка отговор беше за него,ти що се засягаш тва не мога да разбера
май онези кутрета са като близнаци на моите
Публикувано: 14 July 2008 - 09:17 PM
Цитат
къде остана илдю,почива ли? той взе да коментира снимки
та снимка отговор беше за него,ти що се засягаш тва не мога да разбера
май онези кутрета са като близнаци на моите
Remzi az otgovarya za sebesi. Kakvoto imah da kaje na ildefrance az sam go kazval, choveka otgovoryal na mene i vapros mejdo nas za momenta e pryikluchen.
Snimka e moyta proizvodstvo i ne iskam da bıde svırzana sıs hora koi nyamat otnoshnie kım neya. Ti pravish komentar na moeta snimka i tova pokazva pırvo che ti tryabva da bıdesh korrekten i vtoro tova mi dava pravo da reagiram na tvoi komentari.
A kolkoto do posledna snimka na tvoe kutre, na mene toy naistina mi haresva.
Публикувано: 14 July 2008 - 09:38 PM
понеже намекна че ползвам снимки в един от турските сайтове, където
акън ви отправя поздрави на приятелите си от българия
имаш повече възможности да обикаляш и снимаш,затова и исках друга тема на всички анадолски овчарски кучета,но уви стана фотогалерия за кангал
и илдю с право ще ме упреква АБЕ ТОВА НЕ СА КАНГАЛИ,а какво са ами анадолски едри овчарки МАЛАКЛЪ,КАРАЯКА,АЛАБАШ(АЛА),КАРСКО КУЧЕ,АКБАШ,КАНГАЛ и щеше да е по интересно на кого какво му харесва и не
нали знайш за цветовете и вкусовете ТЕ НЕ СЕ ОСПОРВАТ
колкото и въпрос да става за стандарти ;)
нядявам се да пускаш повече снимки снимани лично от тебе,а аз както казва илдю освен от нета и моите нямам друг източник
Публикувано: 15 July 2008 - 12:34 PM
Публикувано: 15 July 2008 - 05:43 PM
Цитат
Tolkova pati sam kazval che karayaka (dalkır) i alabash ne sa razlichni porodi!!!!!!!!!!
Публикувано: 15 July 2008 - 06:01 PM
Eto slagam 2 snimki; 1. Karayaka Kangal
2. Karayaka Malaklı
Публикувано: 15 July 2008 - 06:17 PM
Eto slagam 4 snimki: 1. Ala kuche
2. Ala kuche
3. Ala Malaklı
4. Ala Malaklı
Публикувано: 15 July 2008 - 06:17 PM