Dog.bg Форуми : Турски кангал

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (131 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Турски кангал

#2281 Потребителят е офлайн   Светльо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 17 July 2008 - 02:52 PM

Специално за ildefrance да добавя,че забравих да сложа този знак-" пред думата "влюбих" в предишния си пост!

ildefrance,100%-тов хетеросексуален момък съм и се разбирам страхотно с приятелката си :o

#2282 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.harunyahya.com/bulgarian/

Публикувано: 17 July 2008 - 03:30 PM

илдю ревнува кангала от всеки затова
или те пробва да ли си бил на парада в софия ;D
но сега е зает с анна 3
ша му се отвори парашута
чудя се да ли жена му чете постовете
на мен до сега да сами счупили компа ;D

#2283 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 03:32 PM

ще му се отвори белята единствено Ремзи,женати е много лоша май ;D
User's Signature

" НЕВЕДОМИ СА ПЪТИЩАТА ГОСПОДНИ "

#2284 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 04:50 PM

Цитат

ще му се отвори белята единствено Ремзи,женати е много лоша май ;D

тя си е добричка, амо мнооо ревнива бе ;D
от всичко що е женско ;D

#2285 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 04:52 PM

няма да ти пиша,че ще те налага с метлата после :blink:
User's Signature

#2286 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 04:57 PM

нали знаеш вица за жената с метлата "викала на мъжа си излес под леглото,няма да изляза пък да разбереш че мъж има в тая къща" ;D

#2287 Потребителят е офлайн   Anna 3 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 05:00 PM

;D ;D,много точно,но не за нашия район,а за западна Европа важи това
User's Signature

#2288 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 05:19 PM

там изглежда жените са по мъжествени или мъжете им по женствени ;D
май българските и турските жени са най женствени ;D

#2289 Потребителят е офлайн   Bozko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 17 July 2008 - 10:56 PM

Glavata na mlad kangal  :blink:

#2290 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 August 2008 - 02:39 PM

Здравейте!
Започнах да чета темата, но се отказах, защото не намерих това, което търсех, а само някакви спорове. Надявам се някой да се наеме да отговори на въпросите ми.
Първо искам да уточня, че аз съм ПОСРЕДНИК и не съм пряко заинтересована.
Така...моя позната има женски кангал, който казва, че е с родословие (не гарантирам истинността на думите й, а просто предавам). Тя иска да има бебета и ме помоли да разпитам какви са процедурите, които са необходими, отнасящи се конкретно до тази порода, защото до колкото разбрах не е толкова просто. Разбрах, че няма клуб на кангал в България.
Та някой може ли да ми обясни, за да може нещата да станат както трябва, а не "нелегално".
Предварително благодаря и се надявам да получа конкретни отговори и обяснения, а не безмислени коментари. :)
User's Signature

Качена снимка

#2291 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2008 - 03:04 PM

Цитат

Здравейте!
Започнах да чета темата, но се отказах, защото не намерих това, което търсех, а само някакви спорове. Надявам се някой да се наеме да отговори на въпросите ми.
Първо искам да уточня, че аз съм ПОСРЕДНИК и не съм пряко заинтересована.
Така...моя позната има женски кангал, който казва, че е с родословие (не гарантирам истинността на думите й, а просто предавам). Тя иска да има бебета и ме помоли да разпитам какви са процедурите, които са необходими, отнасящи се конкретно до тази порода, защото до колкото разбрах не е толкова просто. Разбрах, че няма клуб на кангал в България.
Та някой може ли да ми обясни, за да може нещата да станат както трябва, а не "нелегално".
Предварително благодаря и се надявам да получа конкретни отговори и обяснения, а не безмислени коментари. :)

Ей, redika!  :o

Много си сирьозна и дълбокомислена. Поспри са малко. Ти кво, да ни мислиш, чи ний кат сме от село ядем кокошкити с перушинта, а ?!  :huh:

То тук не мой тъй да са пита без нищо да не са казва. Кво си търсяла, че не си намерила освен спорове. Ми нали в споровета са ражда истината мари, Редико.  :-

Ха сега госпойце ПОСРЕДНИК, нека твойта позната първу да каже от къде й родословието на кангала кой го издал, коя държава, коя организация, пък тогава може да та зема и тебя, и нея на серьозно.  :blink:

Ами твоята позната като иска да има бебета да й напраят. Къв е проблема и кво общо има нейното материнско желание с кангалката й.  ;D

Апък ако са отнася до туй, че иска кангалката й да има бебета, процедурата й пак същата (да ти я обяснявам ли как са праят бебета).  :yahoo:

Кой ти каза, че няма клуб на кангала в България ?! и кво общо има клуба с туй дали бебета се праят легално или нелегално.

Ха сега, ако имаш на сърце и на акъл да отговориш ощи веднаж малко по-серьозно, може да получиш и по-серьозни обяснения.  :rolleyes:

Муежду другото, твойта позната да не сий зела кангалаката с документи от студента. Ако й тъй, тя ша разбере за кого става дума.

Айде, жива и здрава! И не съ зимай толкоз на серьозно. Щот кат та гледам как коментираш и по къв начин питаш нещо не са вързваш :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#2292 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 August 2008 - 03:16 PM

ildefrance :) Ако информацията ми е грешна...ок. Има ли клуб в България? По-подробна информация в момента нямам, когато имам ще кажа.
А относно това, че се взимам на сериозно...интересно ми е как е останало това впечатление..но както и да е. Нито знам от къде сте, нито пък си съставям някакво мнение за вас. Просто ми се иска да помогна на жената с информация и се надявам някой от тук да ми съдейства.
Опитах да бъда максимално кратка и ясна и да не влизам в подробности...Не желая да влизам в конфронтации с който и да е, но след това посрещане оставам с впечатление, че така сте настроени...надявам се да греша :)
Поздрави!
User's Signature

Качена снимка

#2293 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2008 - 03:27 PM

Цитат

ildefrance :) Ако информацията ми е грешна...ок. Има ли клуб в България? По-подробна информация в момента нямам, когато имам ще кажа.
А относно това, че се взимам на сериозно...интересно ми е как е останало това впечатление..но както и да е. Нито знам от къде сте, нито пък си съставям някакво мнение за вас. Просто ми се иска да помогна на жената с информация и се надявам някой от тук да ми съдейства.
Опитах да бъда максимално кратка и ясна и да не влизам в подробности...Не желая да влизам в конфронтации с който и да е, но след това посрещане оставам с впечатление, че така сте настроени...надявам се да греша :)
Поздрави!

Съкън! Кротко на завоите  ;D

Не е въпроса ква информация имаш, ами срещу твойта информация кво искаш  :rolleyes: Понимайш ли за кво става дума?!
Земаш са на серьозно, щото тука са мъчиш да на хапиш, че само спорим, че нещеш празни коментари и незнам си кво ощи.
Не става тъй редико.
ний тук сми си като едно семейство - бийм са, карами са (чат пат на лични някой ма псуват) ама си са обичаме  :yahoo:
тъй чи, добре дошла си в нашто щуро семейство, ама ако не си кат нас, не си за нас. щото видиш ли, появи са например тук един дето имал къпана (демек, чиста) кангалка, почна да ги ръси едни дет не са вързват за нищу, пък скача и да са сърди на сичку отгоре.
Тук не мой да бъдеш максимално кратка и ясна. Тук тряа да си максимално обстоятелствена ;D
иначи, ша си останим само на вълна "чешене на езици"

И да знайш, чи грешиш. Към никой не сме настроени зле, ако той ни си го изпроси.
Ха, добре дошла. пък ако твойта позната ти подаде по-свясна информация, можим и да поговорим по-свясно. Е, не аз щот съм бая тъповат, ама тука има по-умни от меня  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#2294 Потребителят е офлайн   redika Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 04 August 2008 - 03:41 PM

Добре де остави я мойта позната тогава...това беше пояснение.
Имам въпрос: Има ли клуб на кангал в България? Ако човек иска да развъжда кучето си към кого трябва да се обърне и изобщо трябва ли да се допитва до някого?
А и изобщо не се опитвам да "хапя", а просто казах защо не съм изчела темата, понеже може и да е задавам този въпрос някъде из страниците, но аз не съм ги изчела. Сега се надявам да бъда разбрана правилно и да няма повече недоразумения :)
А относно празните приказки...аз съм последния човек, който ще упрекне за това, тъй като и в темата, в която аз пиша редовно за кане корсо (моето куче е такова) също си пишем доста "празни приказки" като споделяме неща от ежедневието на нашите кучета. За мен форума е това - място, където да можеш да говориш с хора, които споделят любовта ти към дадена порода или изобщо животните и място, където би могъл да намериш ценна информация :)
Сега нещата ок ли са? :)
User's Signature

Качена снимка

#2295 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 August 2008 - 03:46 PM

Цитат

Добре де остави я мойта позната тогава...това беше пояснение.
Имам въпрос: Има ли клуб на кангал в България? Ако човек иска да развъжда кучето си към кого трябва да се обърне и изобщо трябва ли да се допитва до някого?
А и изобщо не се опитвам да "хапя", а просто казах защо не съм изчела темата, понеже може и да е задавам този въпрос някъде из страниците, но аз не съм ги изчела. Сега се надявам да бъда разбрана правилно и да няма повече недоразумения :)
А относно празните приказки...аз съм последния човек, който ще упрекне за това, тъй като и в темата, в която аз пиша редовно за кане корсо (моето куче е такова) също си пишем доста "празни приказки" като споделяме неща от ежедневието на нашите кучета. За мен форума е това - място, където да можеш да говориш с хора, които споделят любовта ти към дадена порода или изобщо животните и място, където би могъл да намериш ценна информация :)
Сега нещата ок ли са? :)

Ни знам.
Да са намесят по-акъллиите  ;D
апък аз ти пращам ей туй - и да знайш, че не са бият ами играят !!!
User's Signature

Качена снимка

#2296 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 August 2008 - 08:21 PM

Цитат

Ремзи,
случайно да знаеш в Лозница откъде има кангали? Водят ги чистопородни.

ето че от лозница се появи sivas kangal
дет търси мъжкар ;)

#2297 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2008 - 09:16 PM

Цитат

ей, психо  :'(

да махниш тез картинки.
по добре от тебя та знаим какво можи и кво ни можи кангала, тъй чи няма нужда да показваш жистокости тук.
ша искам да ти дадат бан за пропагандиране на жистоко отношение към животнити.  :angry:
User's Signature

Качена снимка

#2298 Потребителят е офлайн   Laikata Икона

• MOD
  • PipPipPip

Публикувано: 09 August 2008 - 10:16 PM

МОД:СЛЕДВАЩИЯ КОЙТО ПУСНЕ КЛИПОВЕ ЗА БОИЩА ОТИВА ПОЧИВКА! р
User's Signature

ХУКНАЛ ДЖОНИ НАШ ДА ПИТА,КАК ДА СВИКНЕ СЪС ТРУДА,
НО СЕ СПЪНАЛ И ПОЛИТНАЛ,ЗЪРНАЛ МРАВКАТА В ПРАХА.

#2299 Потребителят е офлайн   TheDogIsMyLife Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2008 - 01:09 PM

леле кво става тука бе  :o :huh: коментирате ми как кангала дави какви ли не хищници и че бил №1 а като се пусне клип 
ми са прайте на големи състрадалци някой се подмазват на мод-а, други си превишават правата си , и какво се оказа че ако кангала ви се сдвави с хищник ще земете правата лопата и ще го умъртвите защото това е жестокост  :rolleyes:

#2300 Потребителят е офлайн   karaman Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 August 2008 - 04:58 PM

Цитат

не съм искал да наблегна върху жестокостта  а  просто да се коментират клиповете как се държи кангала относно хищниците ... хахаха някаф кокошкар тръгнал да ми прай сметка аз съм Гражданин а не някаф селянин  :palqcho:дет целия му живот минал в ринене на фъшкии така че не ми говори кой от каде е и защо седнал пред компа ха аз никакви познания нямам за кангал а се занимавам с информатика и инф. дейности и мн та моля не ми прай сметка за интернета и компютъра
гледай си кокошките следи си форума и с други не се занимавай та и тръгнал  на Еждан Ремзиоглу  сметка да прави какво  да отглежда ,той си е кучкарин от дълги години и мисля че знае какво да прай кеф му е кангал кеф му е Малаклъ каквото иска такова да отглежда ай поздрави

Алоооооо, гражданчето , що не се занимаваш с информатиката си а си започнал да обиждаш другите съфорумци. :huh: :huh: :huh: 

А селянин и гражданин май вече се определя от манталитета.

И ти май пишеш скрит под някакъв ник. Или това ти е името по лична карта?

Така че не се изхвърляй като че...я на полирана маса.
User's Signature

ПРЕДАТЕЛИТЕ НИКОЙ НЕ ГИ ОБИЧА!!!!!!!!

• (131 Страници) +
  • « Първа
  • 113
  • 114
  • 115
  • 116
  • 117
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена