Турски кангал
Публикувано: 28 February 2008 - 11:16 AM
Благодаря,г-н Попов за топлите думи,ще направя всичко възможно това лято да регистрирам клуб на турския кангал в България и стане пълноправен член на БРФК,понеже не съм много наясно с процедурите в кинологията, но с повече желание и помощ от страна на кинолози и съдии се надявам това да стане.
Публикувано: 28 February 2008 - 11:25 AM
Цитат
Благодаря,г-н Попов за топлите думи,ще направя всичко възможно това лято да регистрирам клуб на турския кангал в България и стане пълноправен член на БРФК,понеже не съм много наясно с процедурите в кинологията, но с повече желание и помощ от страна на кинолози и съдии се надявам това да стане.

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 28 February 2008 - 04:16 PM
вече си сменям девиза,Краси и ти си била вътре в нещата а пък си траеш ;),тогава помагай :->)
Публикувано: 29 February 2008 - 02:35 PM
що някои си мислят ,че не се четат и други теми :P :rolleyes:
Публикувано: 29 February 2008 - 02:45 PM
илдефранс,къде остана таман си викам, ето един познавач на кангали, а ти ги насочваш в други форуми ;D ;D
Публикувано: 29 February 2008 - 06:26 PM
зависта и злобата нямат почивен ден,както и да е, ние да си пишеме по темата,дано да има повече собственици и любители на кангала,без значение кой от къде ги взима, стига да са чистокръвни :blink: