Турски кангал
Публикувано: 02 March 2008 - 09:12 AM
Ашколсун бе пичове!!! Страхотни са ви песовете. Съвсем искрен съм, макар че по снимка не се прави оценка. От това, което обаче се вижда от чудесните фотоси мога да кажа че имате много красиви, типични и породни кангали! Да са ви живи и здрави и за много години!

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 02 March 2008 - 07:25 PM
на снимките съм аз Еждан Ремзиоглу,първото куче е мурад сега е в софия,второто джуки и е при мен ще е баща на малките на Астра.
Публикувано: 04 March 2008 - 09:30 PM
браво бе кангал,ха пусни и снимки да ги видим :o
Публикувано: 06 March 2008 - 09:11 AM
Цитат
каде останахте,кангалджии ;)

Не признавам друго превъзходство пред добротата. [br]Kogito ergo sum - мисля, значи съществувам!
Публикувано: 06 March 2008 - 10:13 AM
тези,които са в пазарджишко техни снимки нямаш ли,мои роднини и познати в турция почти всички притежават кангали,но от кангал до кангал БАЛКАН разлика,както и при всяка порода за мен са важни екстериорните и интериорните качества на едно куче,как го казах само,вече почнах да се оправям с термините на кинологията ;D,като казах кангалджии имах предвид любители на породата дай боже и собственици да има бол,че и ние да има за какво да си говорим "това не е ли кангала на бай иван или на бай хасан". ;)