Цитат
;D ;D ;D,от теб със сигурност има по малко балканско ,да може би е уникат ,ремзи ,знаеш ли защо обичам да гледам кучета в стада ,защото там е истината за кучетата ,не в твоя двор ,нито в на онур канли ,нито никъде другаде ,вашите може и да са по добри ,но истината е сред стадата ,хубава лоша,на всички ви кучетата са вземани от там в краина сметка ,но в стадата се променят бавно но винаги в правилната посока създал е някои някакъв еталон и много бързо ,се раждат фалшиви идеали ,раждат се хора които да казват кое е било истинско и кое не ,раждат се конфликтите като в този форум ,а истината си е там ,когато видя в стадата всички кучета да приличат на твоито ,тогава бих ти нарекъл кучето истински кангал а теб истински развъдчик
мнението ми е научно неиздържано и леко маниашко,ма съм си такъв харесвам чобанските кучета ,не породите,на кангала не съм му харесал нито ръста ,нито черната муцуна ,нито навитата на кангал опашка ,влюбих се във него когато видях на кво е способен ,инак си харесвам кк повече ,даже за пръв път като го видях си помислих че от тва по темерут чобанско куче не съм виждал
и вземи пусни снимки на киопека с козите