Dog.bg Форуми : Турски кангал

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (131 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Турски кангал

#641 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 19 March 2008 - 10:09 AM

Цитат

Цитат

Цитат

Цитат

аз знам къде кога и ского да си го меря,за разлика от някои,тук не сме в казарма да има новобранци има знаещи и учещи се, аз съм от учещите се,но което го знам мога да споря и със съдии  кинолози.много поздрави на твоя учител

Що бре. Поздрави си го ти. Знаеш къде да го намериш, защото си го намирал. Пък и нова тема е отворил.

Ами светльо, като не се пише по същество, а само глупости... ти какво очакваш.

илдефранс,защо си така агресивен объркал си породата,отскочи при каВказките те поне я имат вродената злоба,КАНГАЛА не е злобен към хора.а кой разводнява темата е ОЧЕВАДНО,нека другите форумци си кажат мнението.

а-а-а, не съм агресивен, ама ти нещо ме е..ваш. много добре зная кое куче към какво е агресивно. много добре!
User's Signature

Качена снимка

#642 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.harunyahya.com/bulgarian/

Публикувано: 19 March 2008 - 10:30 AM

кучетата лаят кервана си върви :P,малко снимки на хубавата порода КАНГАЛ, а ти с голямото самочувствие малко назад виж снимките които съм ти пуснал да сравняваш кангал мастиф и тъй тъй на живо няма къде да ги видиш. :P

#643 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 10:41 AM

Цитат

ти с голямото самочувствие виж снимките които съм ти пуснал да сравняваш кангал мастиф :P

не смея да сравнявам, щото и аз като тебе съм новобранец още.
User's Signature

Качена снимка

#644 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 10:51 AM

;D ;D ;D,след 6 години развъждане и отглеждане на КАНГАЛ, ако съм новобранец,какво ли да кажем за другите, които не са виждали на живо тая порода ,а само снимки и клипове.кучето с години гледал касапина,ама не е станал касап ;D

#645 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 11:25 AM

Цитат

;D ;D ;D,след 6 години развъждане и отглеждане на КАНГАЛ, ако съм новобранец,какво ли да кажем за другите, които не са виждали на живо тая порода ,а само снимки и клипове.кучето с години гледал касапина,ама не е станал касап ;D

абе ремзи, ти мене обвиняваш, че съм със самочувствие, а пък ти с какво си. Ти развъждаш ли или размножаваш. Чоджум, питай някой да ти обясни какво е едното и какво е другото. Пък и друго - като те гледам май и твойта сила е да цвъкаш снимки и да питаш. Ами като си развъдчик не питай, ами отговаряй. хората са тук да се учат и ти уж си турчин, пък нищо не казваш за турската порода. fena аратлик, fena.

Хайде, остани си със здраве, пък като ми впечатлиш снещо ще се обадя.
User's Signature

Качена снимка

#646 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 11:54 AM

нямам намерение да впечетлявам някого или да се подмазвам като някои,като съм от село още не сме почнали да ядем доматите с колчетата,аз съм ТУРЧИН колкото ти си БЪЛГАРИН моята дейност е ясна ,ама твоята е нещо потайна криеш си самоличноста сякаш те издирва интерпол за насилие и жестокост над животните може би,сакън не се издавай току виж те хванали ;D,може и да си министър или чобанин,"каквото повикало такова се обадило'.а сега вече да си говорим само за кангали,без полемики :P,ако нещо не ти е ясно за породата питай понякога теорията се разминава с практиката,6 години не са кой знае каква практика но все пак ;D

#647 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 03:43 PM

чекаи спецовете да питам ,та кучката ми роди един път тигрово кангалче ....или "кангаче"незнам ,та този цвят допуска ли се при кангала.и тя има такива зачатъци но само ако я гледаш от близо
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#648 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:14 PM

Цитат

чекаи спецовете да питам ,та кучката ми роди един път тигрово кангалче ....или "кангаче"незнам ,та този цвят допуска ли се при кангала.и тя има такива зачатъци но само ако я гледаш от близо

аз не съм от спецовете, но ако искаш опитай да питаш тук - http://forum.dogbg.c....php?board=90.0
User's Signature

Качена снимка

#649 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 05:35 PM

там не бих влязъл ,камо ли писал
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#650 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 06:38 PM

Цитат

Е, какво да правим тогава. Ти не влезаш там, Той не влеза тук. дано ремзито ти отговори. аз не мога само да питам и да преразказвам.

абе ти да не си Петко? аз доколкото знам г-н атанасов има добри чувства към тебе.
User's Signature

Качена снимка

#651 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 07:05 PM

джонсън аз не съм кинолог,но тези тигровите ги наричат КАРАЯКА и ги имат като отделна порода имат и едни шарени на тях им казват АЛАБАШ (не алабай),щом ги приемат на изложби и им отделят внимание значи ги приемат като порода ето тук на една изложба http://www.kapistir....vsz-DX6d0M.html време е теоритиците да се изкажат по въпроса,аз отглеждам кангали и съм нямал караяка,малаклъ,(турски мастиф),нито алабаш или алабай,но за КАНГАЛИ ОТ километри ги различавам ;D

#652 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 07:07 PM

айдееее и тук май снимки няма да можем да качваме,на допълнителни опции не ми излиза разлистване :o

#653 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 07:44 PM

Цитат

джонсън аз не съм кинолог,но тези тигровите ги наричат КАРАЯКА и ги имат като отделна порода имат и едни шарени на тях им казват АЛАБАШ (не алабай),щом ги приемат на изложби и им отделят внимание значи ги приемат като порода ето тук на една изложба http://www.kapistir....vsz-DX6d0M.html време е теоритиците да се изкажат по въпроса,аз отглеждам кангали и съм нямал караяка,малаклъ,(турски мастиф),нито алабаш или алабай,но за КАНГАЛИ ОТ километри ги различавам ;D

моя значи мелез малко тои си бе бежов ама еи такива зачатъци имаше.пусни някоя снимка ,знам че темата е кангал ,ма как казах нека се види кое не е кангал
и такова няква друга разлика имат ли?как са като чобани ,породата има ли нещо общо с кангала по книга в кои раион са разпространени?
User's Signature

#654 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 07:47 PM

Цитат

Цитат

Е, какво да правим тогава. Ти не влезаш там, Той не влеза тук. дано ремзито ти отговори. аз не мога само да питам и да преразказвам.

абе ти да не си Петко? аз доколкото знам г-н атанасов има добри чувства към тебе.

не не  съм ;D,тва вуичо ми,инак и аз го уважавам ,по своему
User's Signature

#655 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 08:09 PM

не мога да пускам снимки кво стана с тия опции,някой има ли идея :o

#656 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 19 March 2008 - 09:44 PM

Цитат

Цитат

Цитат

не не  съм ;D,тва вуичо ми,инак и аз го уважавам ,по своему

Джонсън,
ето ти малко снимки. такова ли ти беше кучето. тези снимки ги поисках преди малко от г-н атанасов и му казах, че май си петко. праща ти много здраве и каза, че за тебе - винаги.

това са кангали. има ги и по книга имаги и реално. за повече, казах ти къде да питаш.

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

снимките са оригинални топли, топли отпреди 2-3 дни. така ми каза г-н Атанасов

а, забравих най-важното. Срещали се в района на Дамал и Хатак ама къде е това, хабер си нямам.
User's Signature

Качена снимка

#657 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 01:15 PM

мод ще кажеш ли защо я вдигна или вдигнаха тая опция "разлистване" не мога да качвам снимки,май на някой като не му е силно перото му са силни мускулите,жалко ако по тъкива начини елиминирате "неудобните",ако някъде съм се изцепил трий,но не ме лишавайте да качвам снимки.

#658 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 01:37 PM

Прочети това : http://dog.bg/forum/...c,12904.60.html
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#659 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 02:09 PM

Благодаря мадмакс :blink:

#660 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 20 March 2008 - 05:40 PM

иледфранс те тва си е просто по тъмно ,кво му е тигровото ?или на мен така ми се вижда ,и такова понеже имам и тгирови говеда ,един вет го питах отде аджеба се пръкват такива,и от коя порода идва този цвят? тои ми каза че тази разцветка идва от кръвосмешението а моите кучета са поне две поколения брат и сестра нататък не ги знам ,та въпроса ми чувал ли е някои за подобно израждане при инбридиране?

и друго на тва куче му е светла носната гъба ,тва нормално ли е?
User's Signature

• (131 Страници) +
  • « Първа
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • 35
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни