Турски кангал
Публикувано: 06 April 2008 - 10:33 AM
ръста при животните не е височината при холката само ...даже тя не оказва почти никаква роля върху килата.обиколката на гърдите и дължината на тялото са по важни ,шкембето по добре да го няма също
ремзи ,да не е мюсулманин бе твоя ,ше се налееш в грях момче с тва свинско ;D

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 06 April 2008 - 12:38 PM
Публикувано: 06 April 2008 - 02:01 PM
добре че не си вегетарианец ,сигърно и на кучето си би дръпнал такава диета ;D
за свинарите да не съм те чъл повече ,моля.не обичам такива кучета ,още по малко хора ловуващи по този начин

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".
Публикувано: 06 April 2008 - 04:19 PM
Публикувано: 07 April 2008 - 06:02 PM
МОД:ПИШИ НА КИРИЛИЦА!И КАКЪВ Е ТОЗИ ПОСТ В ТАЗИ ТЕМА,НИ В КЛИН НИ В РЪКАВ,ИНТРИГА ЛИ СЕ ТЪРСИ?
ПИШЕТЕ ЗА КАНГАЛ,ВСИЧКИ ГЛУПОСТИ ЩЕ СЕ ТРИЯТ!
Публикувано: 07 April 2008 - 06:40 PM
Публикувано: 07 April 2008 - 08:07 PM
Публикувано: 07 April 2008 - 09:06 PM
Цитат
Е нали ти казах ,че не снимах нищо .Тая снимка е на един приятел.Не можах да ти обърна внимание,че пилчарите все ме дърпаха насам натам и само два пъти те засекох набързо ,а този другия го видях тогава като отиде при него и песа му започна да се ежи на твоя.Точно тогава пак ме извикаха спечно ,че най -накрая след една година търсене намерих един вид папагал дето търся и изчеззнах на момента.
После никъде не те видях в навалицата ,а на този кучето беше вързано за един кол, но не ми беше до снимки ,че бях ръснал вече сума ти пари за птици и гледах да изчезна да ги прибера

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 07 April 2008 - 09:59 PM
Публикувано: 08 April 2008 - 06:59 AM
Търсех александър развит поне 3 годишен мъжкар.Защото те стават полово зрели на третата година.Още по-трудното е че трябваше да е синя или сива мутация и за мое щастие след толкова време намерих 5 годишен сив.
Обаче вече колкото и пъти да засека кангали по разни подобни събития интереса към тях е много силен и хората им се трупат като на мечка :->) ;D

"Животните са голямото мълчаливо мнозинство,без право на глас,което може да оцелее едиствено с наша помощ" Джералд Даръл
Публикувано: 08 April 2008 - 06:11 PM
ей ама си праведен бе ичкиджии такъв,под каменицата отишъл
ремзи пусни товя кангал с козите бе ,нали каза че ходел ? .....и дръго относно ходенето на кангалите по постове ,може ли някой да пусне нагледно как става тая работа?аз като гледам клипчетата все топтан ?

Публикувано: 08 April 2008 - 07:09 PM
МОД:Ремзи,ако още веднъж кажеш,че се толерират разни езици ,а турския не ,ще се наложи да почиваш дълго.Няма да позволя да се създават етнически интриги!Казах преди че форума е български и не трябва двама души да си говорят на някакъв друг език и другите да се чудят за какво иде реч,за такива разговори има лични.
Публикувано: 08 April 2008 - 11:04 PM
Цитат
ей ама си праведен бе ичкиджии такъв,под каменицата отишъл
ремзи пусни товя кангал с козите бе ,нали каза че ходел ? .....и дръго относно ходенето на кангалите по постове ,може ли някой да пусне нагледно как става тая работа?аз като гледам клипчетата все топтан ?
джонсън, нямаше ме няколко дни ама като гледам нищо сериозно не съм пропуснал. Обръщам се към тебе щото имам дати предавам много поздрави от един човек.
и една снимка, от него
Публикувано: 09 April 2008 - 08:10 AM
та чакам клипче на което се вижда разпределние на работата при кучетата ...маи само разправяме че е така ;D
ремзи пак не пуска неговия с козите ,да няма фотоапарат ,невярвам .
ремзи не си прав за турския ,ти в онзи форум пишеш на турски нали ,ако там срещнеш някои земляк ,пак на турски си говорите нали ,макра и двамата да знаете български.имам много приятели турци и съм им казал ако в мое присъствие говорят на турски го смятам за обида ,казал съм им да говорят само ако крият нещо от мен ,приемам го за говорене зад гърба ми ,уважават ме ,може би затова не научих турски.а всеки които незнае български и иска да пише тук ,мисля че няма кои да им се кара ,тогава пък турския ти би ни бил изключително полезен ,можеш и да им помогнеш да се регнат ,макар според мен ще се справят и сами
пп сорт е българска дума ....едно време един приятел агроном работеше в гърция на домати .та саибията го пита абе ти нали си агроном бе ,я кажи що не ми растът доматите ,и нашия почва тва направи -направих,онова направи - направих ,накрая му казал е тогава смени сорта ,ма сорт не знаел как е и си го казал на български ,чорбаджията кръгом и вечерта иска извинение ,как така ше ми говориш ти на мен,нашия недоумява ,накрая с преводач се разбрали ,българина му казал да си смени шортите ;D,те така става по някога като ползваш чуждици

Публикувано: 09 April 2008 - 11:07 AM
Прясна. ;D

Публикувано: 09 April 2008 - 11:16 AM
Лично за мен стават за пазачи, като има големи открити пространства. Иначе за какво ми е куче да се юрне да гони хищник на м.йната си из драката? Да ми го няма кучето по половин един час. За какво ми е?!
Иначе е интересно, че в Родопите дето се напълни с всякакви кангалоподобни, кучетата, който работят са наистина малко. Не става дума да ми ходи с овцете и да яде хляб само.
Друг момент е, че на много места ги имат за много агресивни и към хора, а в Турция май не е така? Това, като въпрос го задавам:
Трябва ли да проявяват агресия към хора, кангалите?