Цитат
Цитат
Цитат
ще искат ремзи ,ние нали искахме в европа да сме ,е в европа било така
такава доилна зала за да имаш ти трябват крави ,нали знаеш лафа "за една сламка комбаин ли да паля",едно време 9преди да влезем в ес)обяснявах на никиген ,че трябва са ни големи фермите а не" две кози и един калпак-голям чорбджи"
дребните ще фалират според мен ...и бедните ,трябва се влагат пари
и да се работи на едро ,затва са и субсидиите и комасациите и прочее работи ,за да можем да станем полека лека и нии като тях,ма субсидиите се "усвояват"не винаги както трябва и от когото трябва
преди доста години,по точно 98година ходих във фонд земеделие,за субсидии,тогава пак над 300бр кози и 200бр прасета наел съм бившо ткзс.чиновниците от фонда това имаш ли онова имаш ли, нямаш сгради нямаш собственост.и думите на чиновника "добре си го измислил бе момче но нали знаеш приказката "пари за лимузина се дава на този който има поне една".СЕГА ТЕЗИ СУБСИДИИ СЕ УСВОЯВАТ ОТ ЛИЦАТА С ЛИМУЗИНИ дано тези пари са по предназначение,че ще консумираме излишъка на ЕС било млечни продукти било месни,а и това се очертава с тези изискавания.тогава както казваш тези пастирски чобански кучета ще са само по балконите и дворовете.тогава ще гледаме само шоу класа кучета,на никого няма да са нужни работни
тва преди кабил да стане министър бе ,сега кажи вземаш ли ,нали с брат му сте апапи....да не си купиш лимузина ремзиии
без малко да си купя но тези фалити ;D,лимузина неможах да си купя но до 27 коли стигнах,имах таксиметрова фирма "ДИЛИЖАНС ТАКСИ" в гр. ИСПЕРИХ и брата на министъра работеше като таксиметров шофйор в моята фирма.но като видях 5 лева повече пари в джоба си се пуснах в дълбоките води,кандидатствах като независим кмет на община Исперих 1999г. и там ми беше грешката,та взех я повторих 2007г.пак като независим.а илдефранс ми говори за дълбоки води без лодка,той се качил на гемията и гледа през друг ъгъл.та без лодка най близкия бряг е дъното.сега се радвам на моите кангали и не ми пука от нищо :yahoo: