Dog.bg Форуми : Турски кангал

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (131 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена

Турски кангал

#1221 Потребителят е офлайн   Светльо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 01 May 2008 - 12:01 PM

;D ;D ;D

#1222 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:http://www.harunyahya.com/bulgarian/

Публикувано: 01 May 2008 - 12:30 PM

Цитат

Цитат

......ей разбирачи ,джонсана почива а коча го замества  B)като можеш качвай и ти снимки и клипове а Ремзи ще ги коментира ,не чакайте само на готово B) 

аз не мога !!!
аз съм тук да се уча, ама до сега от тук никой на нищо не ме е научил.

на тебе зора снимките ли ти са. ако от снимки се учиш леле-е-е-е-е... :huh:

най добрия учител е практиката вземи си един кангал и ще се научиш,без  киноложки термини и не длъжен всеки да я знае теорията за да си отглежда кангал или друго куче,после да не каже ама това не го пишеше в книгите,тогава можем да говорим.сега само ме опонираш без покритие.тези които не са виждали кангал поне по снимки и клипове могат да се ориентират и друго си е на живо да ги видят.всеки може да цвъка снимки както СЕ ИЗРАЗЯВАШ ИНТИЛИГЕНТНО,но снимки на кангали от българия барим да са.тебе само джонсъна ша та учи как са кангалите кво правят и взимаш гегата подкарваш говедата на паша и кангалите с теб и така два три месеца и си най големия спец ;D по кангали.въртят ли се само сянка ли си търсят.
оп забравих и от четирите сезона трябва да си с кангали и да знаеш в снега кво парвят мръзнат ли огъл ли си палят и т.н ;D
жив и здрав да си имаш мерак за кангал

#1223 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 12:43 PM

Цитат

Цитат

Цитат

......ей разбирачи ,джонсана почива а коча го замества  B)като можеш качвай и ти снимки и клипове а Ремзи ще ги коментира ,не чакайте само на готово B) 

аз не мога !!!
аз съм тук да се уча, ама до сега от тук никой на нищо не ме е научил.

на тебе зора снимките ли ти са. ако от снимки се учиш леле-е-е-е-е... :huh:

най добрия учител е практиката вземи си един кангал и ще се научиш,без  киноложки термини и не длъжен всеки да я знае теорията за да си отглежда кангал или друго куче,после да не каже ама това не го пишеше в книгите,тогава можем да говорим.сега само ме опонираш без покритие.тези които не са виждали кангал поне по снимки и клипове могат да се ориентират и друго си е на живо да ги видят.всеки може да цвъка снимки както СЕ ИЗРАЗЯВАШ ИНТИЛИГЕНТНО,но снимки на кангали от българия барим да са.тебе само джонсъна ша та учи как са кангалите кво правят и взимаш гегата подкарваш говедата на паша и кангалите с теб и така два три месеца и си най големия спец ;D по кангали.въртят ли се само сянка ли си търсят.
оп забравих и от четирите сезона трябва да си с кангали и да знаеш в снега кво парвят мръзнат ли огъл ли си палят и т.н ;D
жив и здрав да си имаш мерак за кангал

Слушам! Сега чакам и ти да ме научиш нещо, щото той джонсъна не е развъдчик, пък ти каза, че си такъв. казваш за снимки на кангали от българия, ама те и твоите не са от България бе, ремзи. Освен на твоите кучета, ама тях вече ги запомнихме. е, ще кажеш ами то други няма и си прав, ама като няма не ми давай на мене акъл какви да качвам и от къде да ги качвам щото аз не качвам или ако го правя - то е много рядко.

и още нещо, като се качва нещо тгрябва да се пита автора на снимката или собственика на кучето дали може тази снимка да бъде качена. може и да не питаш, ама поне коментирай, кажи: това е кучето на еди кой си, характерното за него е тово и това. апък ти се надпреварваш със себе си колко снимки или филмчета да качиш.

това всеки го може, ама коментарите, чоджум, коментарите !  ;D

Снимките дето съм ги качил ВСИЧКИТЕ мога да ти ги кометрим. Е, естествено не е моя коментар, но разчитам на тези, които ми ги дават и зная какво казвам. иначе вече писах по-горе - из интернета хиляди снимки, само да му се качват на човек, ама ако идея те е да пълним форумите без до учим другите, майната му.
User's Signature

Качена снимка

#1224 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 12:49 PM

[quote author=Bozko link=topic=3399.msg394471#msg394471 date=1209635797]
[quote author=ildefrance link=topic=3399.msg394395#msg394395 date=1209626843]
[quote author=jolyp link=topic=3399.msg394362#msg394362 date=1209624647]
;D ;DЕто нещо интелигентно :->) :->) :->) :->)
[/quote]

[color="red"]Да jolyp, това наистина е нещо интелигентно, особено ако кажеж от къде го взе  :->)[/color]

Snimkata e ot http://kangaldog.sitecity.ru/ ;)
[/quote]

[size=13]Браво за Бозко-о-о-о-о !!! Ашколсун аратлик! Ша стане човек от тебе[/size]  :yahoo:
User's Signature

Качена снимка

#1225 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 12:55 PM

Цитат

;D ;D ;D

Хайде, тая е спецялно за Светльо. И той е навито момче!

Качена снимка

и да няма заяждане - Светльо, както писах по горе в отговора си до ремзито, ако държиш - мога да ти кажа от къде е снимката, кой са на нея и от къде я имам. Поздрави!  :->)
User's Signature

Качена снимка

#1226 Потребителят е офлайн   Светльо Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 01:16 PM

Хе хе благодаря ildefrance,ще се радвам ако дадеш повечко инфо :blink:

Иначе си абсолютно прав,то и аз имам стотици снимки на кангали.Ама как да кажа,не искам да гледам,искам ДА ЗНАМ!!! ;)

#1227 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 01:21 PM

Цитат

Хе хе благодаря ildefrance,ще се радвам ако дадеш повечко инфо :blink:

Иначе си абсолютно прав,то и аз имам стотици снимки на кангали.Ама как да кажа,не искам да гледам,искам ДА ЗНАМ!!! ;)

Точно!!!
Ще ти обясня на лични за снимката.
User's Signature

Качена снимка

#1228 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 01:37 PM

Цитат

.......какво му е лошо на снимките нали трябва да получим визоална представа за породата ,Ремзи качва само елитни кучета за да можем да ги различаваме от миндилите ,защо трябва да го критикуваме ,де да можехме и за нашата порода да намираме такива хубави снимки и др.материали в нета :sos: :blink:

Хайде, Д.Балчев-Балкан!
Една снимка за тебе на един кангал с отличен екстериор, пък ако искаш мога да му направя и "десекция" да разбереш как се коментира снимка.

Качена снимка

ама ще си платиш за урока  ;D
User's Signature

Качена снимка

#1229 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 01:45 PM

ат.......ов ти така ли изнудваш студентите на изпити,грехота а гледам и богословие си завършил.ТАКА  все ще те бъркат като говориш и питаш своя учител ;D

#1230 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 01:50 PM

Цитат

ат.......ов ти така ли изнудваш студентите на изпити,грехота а гледам и богословие си завършил.ТАКА  все ще те бъркат като говориш и питаш своя учител ;D

пак бъркаш ремзи, за вече незнам кой път. не съм нито ат.......ов, нито Атанасов. Втория ще го търсиш след 7 Май. и не тук.
User's Signature

Качена снимка

#1231 Потребителят е офлайн   Mad Max Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 01:56 PM

Който иска да знае - пита.
Който иска да плюе - плюе.
:blink:
User's Signature

Вълк вълка не хапе.

#1232 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 02:03 PM

между другото АРЕТЛИК е осиновен,не я ползвай друг път,че ще те разберат погрешно,разбрах че си научил няколко думи на турски,както казва джонсъна колкото да си изпросиш боя  ;D ;D

#1233 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 02:09 PM

Цитат

между другото АРЕТЛИК е осиновен,не я ползвай друг път,че ще те разберат погрешно,разбрах че си научил няколко думи на турски,както казва джонсъна колкото да си изпросиш боя  ;D ;D

а-а-а, виж! тук приемам забележката и се извинявам. не съм искал да те обидя. вярно е че знам някой думи ама май наистина доколкото да ме набият. дано хората са добри!
User's Signature

Качена снимка

#1234 Потребителят е офлайн   remzi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 02:19 PM

Цитат

Цитат

а-а-а, виж! тук приемам забележката и се извинявам. не съм искал да те обидя. вярно е че знам някой думи ама май наистина доколкото да ме набият. дано хората са добри!

;D ;D,добре че по душа съм добър,приемам извиненията ти :blink:

#1235 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 01 May 2008 - 02:32 PM

Цитат

Цитат

Цитат

Ох, успокоих се. мерси и пий едно от мене. хоп, забравих, че не пиеш. Пий една боза, ама да не е резлива.

;D ;D,добре че по душа съм добър,приемам извиненията ти :blink:

User's Signature

Качена снимка

#1236 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2008 - 04:59 PM

Цитат

Цитат

абе шомба вземи му даи чисти бок бе ,немаш си напрестава ако навлезе кангал в раиона ви кво става с съседните чобански кучета ,за дамазлък няма ви останат  ;D,прочистват раиона от бездомни и чобански като раид ,и не бездомни де ,ако си патриот даи му бок ,не му търси хубав кангал

пп ремзи дане си пуснеш мъжкаря -току виж утре казали че такива ги призвежда  ;D

;D,абе джонсан ти си бил навътре с породата,как го каза само като райт,ако се развъдят кангали наисти няма да останат бездомни кучета,съвсвм сериозно виетнамци не ни требват ;D,КАНГАЛА ще свърши тая работа,как казваше естественна селекция по силните оцеляват,вчера си купих един мопс от чехия на 4 години,по точно ми го докараха,АСТРА я грабна в двора и хукна добре че бях наблизо,дано оживее.КАНГАЛА е само за професионалисти животновъди ;D не е за парка.

ПП.ее най после пусни твоите кангали да ги видиме,почвам да ти вярвам че ги имаш ;)

;D Пари за вяра не взимам ремзи ,имаш право и да не вярваш ,снимки нямам ,и да имах не бих ги пуснал ,защото няма смисъл ,това което са (бяха)моите кангали са моите думи ,останалото е екстериор които мен принципно не ме вълнува когато говоря за чобански кучета ,ако смяташ че говоря врни неща за кангала ,значи съм ги имал ,ако ли не.. .лингии са били .(пук и винаги мога да ти пусна чужди ако реша)
знам че ти се иска да видиш кучетата на този дето "много знае " ...ще ти дам жокер ,лоша маска особено на мъжкия ушите му бяха почти бели ,и двата високи с вдигнати задници ,дълги ,женската с провиснал гръб,
мъжкаря бе абсолютен гад,вземал съм мнго доминаттни кучета от други стада включително и кангали и подобни ,никои неможа да го детронира ,зимес през ловния сезон го предостъпвах на дръги защото ставаха много сакатлъци с гончетата ,винаги е успявал да стане доминат в новата ,макра в началото да лягаше когато го натисне новата глутница ,махнах го защото проблемите с убити кучета станаха толкова много че ми свършиха и гончетата и палетата да подарявам кученца ,заради него ми убиваха и обещаха да избият всички кучета ,махнах го а и беше вече на седем ,оттогава не мога си завъдя аз ,моите ги давят сега
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#1237 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2008 - 06:03 PM

Цитат

Цитат

Цитат

абе шомба вземи му даи чисти бок бе ,немаш си напрестава ако навлезе кангал в раиона ви кво става с съседните чобански кучета ,за дамазлък няма ви останат  ;D,прочистват раиона от бездомни и чобански като раид ,и не бездомни де ,ако си патриот даи му бок ,не му търси хубав кангал
пп ремзи дане си пуснеш мъжкаря -току виж утре казали че такива ги призвежда  ;D

;D,абе джонсан ти си бил навътре с породата,как го каза само като райт,ако се развъдят кангали наисти няма да останат бездомни кучета,съвсвм сериозно виетнамци не ни требват ;D,КАНГАЛА ще свърши тая работа,как казваше естественна селекция по силните оцеляват,вчера си купих един мопс от чехия на 4 години,по точно ми го докараха,АСТРА я грабна в двора и хукна добре че бях наблизо,дано оживее.КАНГАЛА е само за професионалисти животновъди ;D не е за парка.
ПП.ее най после пусни твоите кангали да ги видиме,почвам да ти вярвам че ги имаш ;)

;D Пари за вяра не взимам ремзи ,имаш право и да не вярваш ,снимки нямам ,и да имах не бих ги пуснал ,защото няма смисъл ,това което са (бяха)моите кангали са моите думи ,останалото е екстериор които мен принципно не ме вълнува когато говоря за чобански кучета ,ако смяташ че говоря врни неща за кангала ,значи съм ги имал ,ако ли не.. .лингии са били .(пук и винаги мога да ти пусна чужди ако реша)
знам че ти се иска да видиш кучетата на този дето "много знае " ...ще ти дам жокер ,лоша маска особено на мъжкия ушите му бяха почти бели ,и двата високи с вдигнати задници ,дълги ,женската с провиснал гръб,
мъжкаря бе абсолютен гад,вземал съм мнго доминаттни кучета от други стада включително и кангали и подобни ,никои неможа да го детронира ,зимес през ловния сезон го предостъпвах на дръги защото ставаха много сакатлъци с гончетата ,винаги е успявал да стане доминат в новата ,макра в началото да лягаше когато го натисне новата глутница ,махнах го защото проблемите с убити кучета станаха толкова много че ми свършиха и гончетата и палетата да подарявам кученца ,заради него ми убиваха и обещаха да избият всички кучета ,махнах го а и беше вече на седем ,оттогава не мога си завъдя аз ,моите ги давят сега

Хе-е-ей, Джонсън! къде пак се попиля бе човек.

Качена снимка

Не се отказвай от кангалите. по-добри пазачи от тях няма!
User's Signature

Качена снимка

#1238 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2008 - 06:21 PM

;D,съгласен?но не ивнаги са подходящи

идеални са обаче застреляното куче неможе да пази ,а аз немога да ги котролирам кажи ми как ?ще иде някои и ще ги гръмне ,за жалост и ще  е прав донякъде ,по закон пък винаги е прав,не носят спъвачки само това е достатъчно ,идва ловец с гонче де ремзито му е продал ,гони яко вдига прасе ,прасето минава ,кучето отзад го лае ,кангала възприема гончето като натрапник не прасето ,имало е случаи да пропускат него а гончето душат,гръмва го без да ми мигне окото

ловците само като видят кангал профилактично го гърмят да не стане сакатлък после имаше и такъв случаи ,собственика подаде жалба ,е и?ония казал че се спуснало към него и го застрелял

,ами на съседите кучетата и те са пуснати днеска едно утре друго
накрая идва вика комшу ако искаш да се разбираме ,връзваи ги ,ми закакво ми вързан? 
User's Signature

Борис Димовски: Ограничената отговорност е родова черта на българина. Апелира към колективност, но не е много склонен към единение. Той си е един неудачник - индивидуалист. Моята теория е, че ние не сме единно племе, дошло на коне, а сме сбириток...".

#1239 Потребителят е офлайн   JONSANA Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2008 - 06:28 PM

Цитат

Който иска да знае - пита.
Който иска да плюе - плюе.
:blink:

преполагам че които иска да каже казва.ма някои ще каже че плюл ,и иди хвани кои крив кои прав
User's Signature

#1240 Потребителят е офлайн   ildefrance Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 May 2008 - 06:35 PM

Цитат

;D,съгласен?но не ивнаги са подходящи

идеални са обаче застреляното куче неможе да пази ,а аз немога да ги котролирам кажи ми как ?ще иде някои и ще ги гръмне ,за жалост и ще  е прав донякъде ,по закон пък винаги е прав,не носят спъвачки само това е достатъчно ,идва ловец с гонче де ремзито му е продал ,гони яко вдига прасе ,прасето минава ,кучето отзад го лае ,кангала възприема гончето като натрапник не прасето ,имало е случаи да пропускат него а гончето душат,гръмва го без да ми мигне окото

ловците само като видят кангал профилактично го гърмят да не стане сакатлък после имаше и такъв случаи ,собственика подаде жалба ,е и?ония казал че се спуснало към него и го застрелял

,ами на съседите кучетата и те са пуснати днеска едно утре друго
накрая идва вика комшу ако искаш да се разбираме ,връзваи ги ,ми закакво ми вързан?

прав си. кангала други кучета не признава, ако не са от неговата банда, демек от малък да е свикнал с тях.  малки са ни терените тука и няма как кангала да не сблъска с други кучета.
User's Signature

Качена снимка

• (131 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Темата е заключена