Цитат
и ти почна да казваш истини за кангала,ама веднага спря като видя че има интерес към КАНГАЛА. НЯМА ЛЕГЕНДИ че давят вълци а истини и ти го знаеш,няма по голям РАЙД ЗА ХИщНИЦИ ОТ КАНГАЛА И ТОВА ГО ЗНАЕШ
НО щО СИ ТАКА ОЗЛОБЕН ТОВА НЕМОГА ДА РАЗБЕРА
да не би да са ти отмъкнали животинче вълците и обвиняваш кангалите.
кой кого почнал как го почнали,май имаш и живееш в саналния си свят
полемиките си ги води в другите теми,като ти чета постовете вече си заместил и съдиите,даже и лайката вече мълчи,БРАВО
смешник ,ако някои ти каже че никога не са му отмъквали вълците ,или е пазач или е лъжец,или няма вълци или стока?то е като да ходиш на война всеки ден и да не нямаш жертви,вълците успяват да измъкнат на мечка мечетата понякога ти за животинки ми говориш ,да измъквали са ми и ми измъкват и ще ми измъкват,в двора ти нима как да измъкнат ,и да виждал съм как кангали отрепаха вълк по време на паша ,това бяха родителите на моите кангали ,тогава видяях кангал ,ти никога не си виждал и няма да видиш ,такива неща от кангал ,макар да твърдиш че само ти имаш такива в бг ,с лайката никога не бих спорил за стандарта и екстериора ,за кангала като чобанско куче мога да му изнсаям лекции ,пък ако иска да се съгласява