Захвърлени кученца Много окаяни и вероятно болни
Публикувано: 18 May 2010 - 09:43 AM
Гадната парвовироза взе поредната си жертва.Малката Мона вече е при моста.
Мая продължава да се бори ,въпреки счупеното краче ,операцията и тежкия кожен проблем.
Надявам се тези нейни любопитни очички да имат шанса да опознаят света и от към хубавата му страна.
Благодаря на всички които ни стискат палци ,наистина имаме нужда от много позитивна енергия.
Мая продължава да се бори ,въпреки счупеното краче ,операцията и тежкия кожен проблем.
Надявам се тези нейни любопитни очички да имат шанса да опознаят света и от към хубавата му страна.
Благодаря на всички които ни стискат палци ,наистина имаме нужда от много позитивна енергия.
Публикувано: 18 May 2010 - 09:55 AM
...
Кураж, чери! Дръж се малка мушице!

Публикувано: 18 May 2010 - 10:07 AM
Стискаме палци на мъничкото момиченце да има силички да се пребори

Публикувано: 18 May 2010 - 11:52 PM
Стискаме палци и ние!
Публикувано: 19 May 2010 - 02:54 PM
О нееееееее

Публикувано: 19 May 2010 - 04:18 PM
Много ми е гадно,така се надявах поне Мая да успее...
Горките мъничета,нищо хубаво не видяха от живота.
Били са обречени още като ги видях.Поне опитах с ваша помощ да им помогна.Щях да се чувствам хиляда пъти по-ужасно ако ги намерех мъртви на улицата без да знам от какво и дали човешка ръка не ги е затрила.Щях да се питам дали всичко нямаше да е различно ако...
Така е било писано.Поне си отидоха обгрижвани ,бяха кутрета в нужда на които се опитахме да помогнем,имаха имена ,имаха подкрепата ни.Ще има кой да ги преведе по моста...
Благодаря,доктор Бо,че ги прие,за да не свършат като непотребен боклук на улицата
Благодаря на ANRIANA и Elizd за финансовата помощ,благодаря на всички които ни подкрепяха.
Благодаря че ви има!!!
Почивай в мир Мая
Горките мъничета,нищо хубаво не видяха от живота.
Били са обречени още като ги видях.Поне опитах с ваша помощ да им помогна.Щях да се чувствам хиляда пъти по-ужасно ако ги намерех мъртви на улицата без да знам от какво и дали човешка ръка не ги е затрила.Щях да се питам дали всичко нямаше да е различно ако...
Така е било писано.Поне си отидоха обгрижвани ,бяха кутрета в нужда на които се опитахме да помогнем,имаха имена ,имаха подкрепата ни.Ще има кой да ги преведе по моста...
Благодаря,доктор Бо,че ги прие,за да не свършат като непотребен боклук на улицата

Благодаря на ANRIANA и Elizd за финансовата помощ,благодаря на всички които ни подкрепяха.
Благодаря че ви има!!!

Почивай в мир Мая

Публикувано: 24 May 2010 - 06:26 PM
По сметката на малките крастички има 99 лева за доплащане.Тъй като отдавна съм стопила всички резерви а и е трудно да заделяш тайно от ограничен бюджет искам да помоля за финансова помощ за да не стои непокрита сметката при доктор Бобадова.
Ще мога да се издължа със собствени сили на заплата около 5-ти,но след това около 10 кучета и 3 бебета остават без храна.