Новородено коте без майка Хранене
Публикувано: 02 May 2010 - 05:14 PM
да обобщим-котето да е винаги на топло, или сложи до него бутилки с топла вода, или затопли доста стаята в която се намира. храненето на 4 часа с биберон. внимавай да не се дави котето, защото ако влезне мляко в дробчетата ще го загубиш. от скорошен опит ти препоръчвам комплекта на Роял канин мляко за малки котета. сухото мляко ще ти стигне точно да отгледаш бебето, а биберона е много хубав и удобен, както за теб, така и за котето. има си инструкции в комплекта как се приготвя млякото и колко пъти на ден и какво количество не енеобходимо на бебето. изпишкването е лесно с масажче с памуче или марличка около дупенцето. практически веднага се получава без проблем. прави го преди всяко хранене. изакването е доста по-сложно и лично аз никога не успях да изакам котетата си. дано някой от по опитните каже как.
ако се намери женска котка с котета на приблизително същата възраст най-добре да го осинови. иначе не е лесно... но не е и невъзможно. успех.
ако се намери женска котка с котета на приблизително същата възраст най-добре да го осинови. иначе не е лесно... но не е и невъзможно. успех.
Публикувано: 02 May 2010 - 05:24 PM
Мерси за съветите ама току що ми се спомина мъника :( иначе най-от полза щеше да ми е този биберон ама ветовете не споменаха за него като ходих, тъй като се давеше докато го хранех с пипетката...тупах го по гръбчето за да изкашля ама последния път явно не е било достатъчно :(
Публикувано: 02 May 2010 - 11:45 PM
Много съжалявам.

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!
http://bendidas.com/
Страница 1 от 1

Вход

Горе
Цитиране +