Кой кого да съди в случая? Има чип и какво от това?...
Не мисля, че темата е за обсъждане.
Бък - питбулът с нежно сърце! спешно търси временен или постоянен дом
Публикувано: 28 May 2011 - 03:58 PM
Как да не е за обсъждане? Не искаш да си върнеш Бък ли?
Могат да бъдат съдени от собственика по паспорт. Дори заплахата от това може да ги стресне и да дадат информация къде са дали кучето. Сега казват, че не знаят, но сигурна ли си че е истина??
Могат да бъдат съдени от собственика по паспорт. Дори заплахата от това може да ги стресне и да дадат информация къде са дали кучето. Сега казват, че не знаят, но сигурна ли си че е истина??
Публикувано: 28 May 2011 - 04:55 PM
Ох, Кая. Явно не ти се занимава. Той няма роднини и близки, така ли? Хората, които го наследяват по закон, примерно. Идеята е ония кретени да се сплашат, за да кажат къде е кучето! Трябва ли да ти се смила информацията и да ти се налива в мозъка с фуния?! ю
Като не ти се занимава и си отписала Бък, си го кажи открито! Кой знае какво може да му се случи! Или да ти пусна аматьорски клипчета на кучешки боеве, за да ти светне нещо в главата!!!
Като не ти се занимава и си отписала Бък, си го кажи открито! Кой знае какво може да му се случи! Или да ти пусна аматьорски клипчета на кучешки боеве, за да ти светне нещо в главата!!!
Публикувано: 28 May 2011 - 09:01 PM
При положение, че толкова безотговорно се отнесе към съдбата на Бък, не се учудвам, че и сега не те интересува какво се случва с него.
Жалко, че точно ти реши да му "помогнеш", а нямаше късмет да попадне на някой отговорен и сериозен човек.
И защо пишеш за него в темата, след като не желаеш да се коментира в нея?
Аман от псевдоспасители на животни!
Жалко, че точно ти реши да му "помогнеш", а нямаше късмет да попадне на някой отговорен и сериозен човек.

Аман от псевдоспасители на животни!

Публикувано: 28 May 2011 - 09:14 PM
Засилих се да пиша, после видях, че Пърси е написала каквото трябва.
Кучето не случи на посредник и на стопани. Да скита из планината не е грижа. А това е резултата.
Заключвам темата по молба на авторката.
Ако някой получи случайно ново инфо за нещастника - да ми пише на лс да я отворя.
Кучето не случи на посредник и на стопани. Да скита из планината не е грижа. А това е резултата.
Заключвам темата по молба на авторката.
Ако някой получи случайно ново инфо за нещастника - да ми пише на лс да я отворя.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com