Спешно-ще евтаназират куче до 18.05 ако няма н цитат от фейсбук, за повече информация пишете на Wasilena Bochewa
Публикувано: 14 May 2010 - 03:10 PM
няма никъде друга информация, освен във фейсбук.
Wasilena Bochewa беше пуснала зов за помощ на стената на една от групите за защита на животните.Копирах този пост тук с уточнение че е цитат и в подзаглавието съм описала от кого е.Името на момичето във фейсбук се изписва точно както е в подзаглавието: Wasilena Bochewa.Аз съм разменила няколко ЛС с нея, но също нямам ясен отговор как може да се осъществи контакт със възрастен човек, пряко отговорен за кучето.Надявам се тези деца да успеят да се справят и не ми е ясно, защо след като получиха толкова предложения за помощ, все още не са предприели нищо.Както каза JennyB, очакваме отговор от Cheza, за сега тя е единствения ни контакт с животното.
Публикувано: 14 May 2010 - 03:17 PM
Публикувано: 14 May 2010 - 03:28 PM
Цитат
Обадете се на номер 0894358126 има желаещи да помогнат за кучето, но искат контакт с родителите.Хората са от ямбол.Дръж ме в течение моля те.
Цитат
това момиче е писало че е намерило човек, свържете се и с нея.дайте някакъв телефон или скайп за връзка
http://www.facebook....hp?id=781414374
Това е профила на Василена във фейсбук.Който желае, може да и пише директно ЛС там.
http://www.facebook....100000441052164
Публикувано: 14 May 2010 - 05:33 PM
PS - Вече имам връзка с Василена, тя ще пита приятеля си, чието е кучето, и после ще решат.
Публикувано: 14 May 2010 - 06:34 PM

sdt
Изпрати Днес, 09:04 AM
nqmam fonetika ,za tovapi6a na latoneca.stef1973_1973@abv.bg mi e po6tata , a gsm-ma e 0884752848.imam perfekni usloviq zza tova krasivo ku4e . ako jelaete obadete se
и контакт с възрастен няма... освен може би бабата на приятеля ми.. но не и знам телефона.
това е моят: о8876о2253
Публикувано: 14 May 2010 - 06:56 PM
Най-важното в момента е да вземеш всички координати на бабата и дядото - телефони, адрес, всичко. Че момчето ще замине в понеделник-вторник, и губим кучето

Всеки вариант за осиновител трябва да се изпробва, не се отчайвай. Само да вметна - СНЦ са предложили Бейби за осиновяване в дом в Германия, а не в приют. Приютът е само временен престой, до заминаването.
Публикувано: 14 May 2010 - 07:16 PM
Публикувано: 15 May 2010 - 09:36 AM

Публикувано: 15 May 2010 - 07:53 PM
Новини: Чака се единствено краиното решение на приятеля ми ( по скоро потвръждение). След него, кучето ще отиде в приют "Надежда". Това ще стане в понеделник. Имам и телефон и адрес и всичко, така че сега чакам само него.
Публикувано: 16 May 2010 - 12:34 PM
Публикувано: 16 May 2010 - 10:22 PM
Cheza, в 16 May 2010 - 12:39 PM, написа:
Смятам, че вариантът кучето да се поеме от СНЦ е идеален като резерва. Добре е, че се е намерил дом на Бейби, но ти сама виждаш как осиновители "окапват като круши" - ако мога така да се изразя. Постоянно някой отпада, това е нормално за България - хората често реагират емоционално, без да обсъдят с близките си или без да се замислят, могат ли да поемат отговорност за куче.
Но, Василена, наистина е важно да имаш координатите на хората, при които ще остане Бейби (бабата и дядото) - за да се провери дори когато твоят приятел замине, дали всичко е наред с осиновителите, и ако са се отказали, да действаме с резервния вариант за Германия. Вземи от момчето техните телефони, вземи и точен адрес - с улица и номера и всичко. Ако някой идва да ти помогне за кучето с кола, редно е да се обясни с точност, накъде да пътува.
Стискам палци!
Публикувано: 17 May 2010 - 05:02 PM
Това са въпроси, на които задължително трябва да имате отговори.
Публикувано: 22 January 2012 - 06:48 PM
Ще поспамя малко вдигайки забравени теми.
С цел да разчистя малко форума. А се и надявам - голяма част от забравените да мигрират в чудния край.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 22 January 2012 - 10:49 PM