uCnaHeTcA, в 27 February 2012 - 10:15 PM, написа:
uCnaHeTcA, в 27 February 2012 - 10:15 PM, написа:

Успех, все пак

П.П. За студент ли става въпрос ?
Ние имаме хубава квартира с ново обзавеждане, но искаме да сме само двамата, а сега сме с още 2 момичета, ходили сме у колеги - и техните квартири са хубави, напоследък много нови кооперации се построиха, ноооо... в повечето - да не кажа всички, за които питах, не дават животни, пък ние без Рая не се местим.
 Една колежка има френски булдог и още търси... Но се сетих да попитам тук, на всичко съм съгласна, само да е прилично за живеене, пък ние ще си го дооправим.
 Една колежка има френски булдог и още търси... Но се сетих да попитам тук, на всичко съм съгласна, само да е прилично за живеене, пък ние ще си го дооправим.   

Вход
 Вход Регистрация
 Регистрация Помощ
 Помощ 

Горе
 Горе Цитиране +
 Цитиране +

сина ми беше на задната седалка с него ,ама голям зор Рони иска на всякъде да иде и да види . Това го разбирам малък е и енергичен обаче когато шофирам може да бъде доста опасно,трябва да следя пътя все пак!Дайте идеи?Някой ползвал ли е тези кутии за животни за път?Малко ми е жал да го навра в такава кутия , обаче не винаги мога да взимам някой с мен да го контролира,пък и то един контрол нямам думи Рони си идва при мен на скоростния лост и под мишницата ми се завира
   сина ми беше на задната седалка с него ,ама голям зор Рони иска на всякъде да иде и да види . Това го разбирам малък е и енергичен обаче когато шофирам може да бъде доста опасно,трябва да следя пътя все пак!Дайте идеи?Някой ползвал ли е тези кутии за животни за път?Малко ми е жал да го навра в такава кутия , обаче не винаги мога да взимам някой с мен да го контролира,пък и то един контрол нямам думи Рони си идва при мен на скоростния лост и под мишницата ми се завира  Приемам съвети....!
 Приемам съвети....!

гледам го сяда и се влачи по дупето си!Някъде из форума четох за подобен случай ама не помня какво точно беше???дали пък няма глисти ,но му давах цестал преди около 3 седмици нямаше глисти в изпражненията прегледах ги?
 гледам го сяда и се влачи по дупето си!Някъде из форума четох за подобен случай ама не помня какво точно беше???дали пък няма глисти ,но му давах цестал преди около 3 седмици нямаше глисти в изпражненията прегледах ги?