Говорилня 2
Публикувано: 01 December 2011 - 03:47 PM
Първото ми куче беше английски кокер.Преди 15 години ми го подариха,защото беше с неправилно купирана опашка.Но дали е било от развъдник не знам,на брат ми приятелка го дала.Казваше се Инди,почина преди две години.Сега имам бернер .

.....първата на изток тръгна,втората на запад свърна,
третата,не знам защо, кукувичето гнездо
си избра едничка тя и над него прелетя.......
Публикувано: 23 December 2011 - 04:50 PM
Пожелаваме весело изкарване на празниците на всички любители на четирикраки :)) !Бъдете здрави, обичайте ,бъдете обичани и се усмихвайте! Мечтайте, защото по Коледа мечтите се сбъдват ♥ !

Един коледен поздрав от нас с Вики ♥ ...надявам се клипчето да ви хареса :D
http://www.youtube.c...eature=youtu.be

Един коледен поздрав от нас с Вики ♥ ...надявам се клипчето да ви хареса :D
http://www.youtube.c...eature=youtu.be
Публикувано: 10 February 2012 - 11:56 PM
Здравейте на всички стари приятели и добре дошли на новите :)
Много отдавна не съм се включвала във форума,но не защото нямам желание. Даже не съм сигурна,че все още е редно да пиша тук-нали сменихме породата :)
В общи линий ние сме много добре.Вече официално сме сем.Стефанови :) И разбирасе къде без снимки с Шани.
А за тези,който не знаят много държа да отбележа ,че форума ни запознава с много невероятни хора.Те пък от своя страна стават незаменими приятели с които при първа възможност (независимо от км.) бързаш да споделиш всичко :)
Шанка стана скоро на 2годинки :) Страшно много ни радва и я обичаме безумно въпреки всичките и лудорий :) Като изключим лудорийте е страшно любвеобвилна към всичко и всички :)
Имаме си и нова приятелка бигълчето Айра (на кумовете ни е) и двечките много хубаво се разбират :)
Вобщи линий това е от нас поздрави на всички и ако организирате кокерска среща и не ви притеснява нашата лудория ще се радвам да се видим :)
Много отдавна не съм се включвала във форума,но не защото нямам желание. Даже не съм сигурна,че все още е редно да пиша тук-нали сменихме породата :)
В общи линий ние сме много добре.Вече официално сме сем.Стефанови :) И разбирасе къде без снимки с Шани.
А за тези,който не знаят много държа да отбележа ,че форума ни запознава с много невероятни хора.Те пък от своя страна стават незаменими приятели с които при първа възможност (независимо от км.) бързаш да споделиш всичко :)
Шанка стана скоро на 2годинки :) Страшно много ни радва и я обичаме безумно въпреки всичките и лудорий :) Като изключим лудорийте е страшно любвеобвилна към всичко и всички :)
Имаме си и нова приятелка бигълчето Айра (на кумовете ни е) и двечките много хубаво се разбират :)
Вобщи линий това е от нас поздрави на всички и ако организирате кокерска среща и не ви притеснява нашата лудория ще се радвам да се видим :)
Публикувано: 11 February 2012 - 12:41 AM
хехех госпожо Стефанова, като видях че сте писали, нямах търпение да видя по какъв повод сте се сетили за нас! Благодарим за честта да можем да те видим на живо колко прекрасна булка беше!! но мисля, че имаш да наваксаш с много снимки на Шанка! очертава се възможност към края на месеца да ви де отъралянкаме на гости ако ни искате :)
Публикувано: 12 February 2012 - 10:20 AM
Разбира се, че тук ви е мястото, вие сте си част от нашето семейство и винаги ще бъдете. Тук пишат всички, които обичат породата, а не мога да се сетя за хора, които да я обичат повече от вас.
Винаги се радваме на хубави новини и красиви кучовци по снимки, затова колкото повече - толкова повече!
Винаги се радваме на хубави новини и красиви кучовци по снимки, затова колкото повече - толкова повече!

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 27 February 2012 - 10:34 PM
Vicktoriya, в 20 February 2012 - 07:28 PM, написа:
Предварително се извинявам за тъпия си въпрос, но...
за какво точно служи ултразвуковата свирка? За повикване, за обучение? 

http://bg-pet.com/Do...ing/whistle.htm
Не го правя с цел реклама на сайта , а просто да отговоря на колежката.