Говорилня 2
Публикувано: 08 April 2012 - 09:24 PM
Люта чушка бе. Никакъв сапун, никви спрейове. Ако с люта чушка не стане и със спрей няма да стане. Казват, че работи, ама не винаги, че явно на някои кучета им харесвала лютата чушка. ;)

Nothing but the best is good enough!
Публикувано: 09 April 2012 - 12:11 AM
Публикувано: 09 April 2012 - 10:17 AM
Публикувано: 09 April 2012 - 10:21 AM
Публикувано: 10 April 2012 - 11:11 AM

Публикувано: 10 April 2012 - 11:14 AM

Публикувано: 10 April 2012 - 03:15 PM
ShiBumi_GirL, в 09 April 2012 - 11:21 AM, написа:
Само дето ако има проблем не е хубаво да не се пипат, че става много страшно ако не се оправят. Те лекарите си знаят работата, ще опипат /без да стискат/ и ако са пълни няма как, ще стискат.
Пък аз от собствен опит да ти кажа - честото стискане не винаги води до още по-често пълнене. На мен по едно време ми се налагаше почти всеки месец да я водя мойта, сега не сме ходили от лятото.
Но ако се оставят пълни и не се изстискат навреме проблема е много голям и страшен.

Публикувано: 11 April 2012 - 08:29 AM
Публикувано: 11 April 2012 - 10:05 AM
Съгласна съм, че не е хубаво да се СТИСКАТ за щяло и нещяло. Но пък не съм съгласна да се оставят пълни. Посъветвах хората да се допитат до вет. Той ЗНАЕ какво е хубаво и какво не е. Лекаря ОПИПВА жлезите без да ги стиска и взима решение дали трябва или не трябва да се стискат. Това не е решение което те или ти да вземате. И двете неща са опасни еднакво. И стискането без причина и забавянето на стискането ако се налага.
Айде стига вечно си била опозиция, имам опит с това, както казах.
П.п. Нормално е да се стискат всеки месец, ако кучето не го прави само. Нали не мислиш, че някой лекар или аз бихме оставили кучето с пълни жлези с гной в напреднала фаза да се чеше, влачи задника по земята и да не може да застане спокойно за 1 мин? Ти би ли си оставила кучето така? Не било нормално....

Публикувано: 12 April 2012 - 10:03 AM

Публикувано: 12 April 2012 - 12:12 PM
samotnata, в 11 April 2012 - 08:05 AM, написа:
Съгласна съм, че не е хубаво да се СТИСКАТ за щяло и нещяло. Но пък не съм съгласна да се оставят пълни. Посъветвах хората да се допитат до вет. Той ЗНАЕ какво е хубаво и какво не е. Лекаря ОПИПВА жлезите без да ги стиска и взима решение дали трябва или не трябва да се стискат. Това не е решение което те или ти да вземате. И двете неща са опасни еднакво. И стискането без причина и забавянето на стискането ако се налага.
Айде стига вечно си била опозиция, имам опит с това, както казах.
П.п. Нормално е да се стискат всеки месец, ако кучето не го прави само. Нали не мислиш, че някой лекар или аз бихме оставили кучето с пълни жлези с гной в напреднала фаза да се чеше, влачи задника по земята и да не може да застане спокойно за 1 мин? Ти би ли си оставила кучето така? Не било нормално....
Много се впрягаш и то без причина.Къде видя желание за спор от моя страна.Просто споделям какво ми е казал моя вет.Изказвам мнение ,а не водя спор с никой независимо дали моето мнение се различава от твоето!Тук не става въпрос за куче ,което да се дръгне и да се търка по земята,но и така да е причината не винаги е в жлезите.

ПС:Не само ти си човек с опит-гледам кучета от 20 и кусур години

Нямам ни най-малко желание за конфронтации с теб или с когото и да било,това е форум в който всеки изказва,споделя мнение

Публикувано: 12 April 2012 - 01:21 PM
ShiBumi_GirL, в 11 April 2012 - 09:29 AM, написа:
Ей тук видях желание за спор. След като изрично съм пратила хората на лекар не виждам защо трябва да се повтаря?! А какво ви е казал вашия вет си е за вашите кучета, другите си имат други вет-ове. И става дума точно за куче, което се търка по земята. И понеже аз НЕ съм вет съм изразила само съмнение и съм пратила хората на лекар! Не видях защо изобщо трябва да се коментира след това?!
Опита няма да го коментирам!

Публикувано: 12 April 2012 - 01:34 PM
Всъщност казваме едно и също нещо,но се получи спор

Хубав ден и по-ведро настроение идват празници

Публикувано: 01 June 2012 - 09:41 PM
И между другото 99% от хората с които съм говорила за това ми казват дайте я някъде или я евтаназирайте не си създавайте грижи това е куч все пак. Колко жалко и бедно общество сме(да не мога да събера 300лв за количка на любимото ми същество- Кокера Бела).И другото което всички ми казват е добре ще и направиш количка, но няма ли да те е срам че хората ще ти се присмиват заради това-моя отговор естествено е ясен.Кучето наистина е най-добррият приятел но човека.Моля за съвети и идеи.
Благодаря ви предварително !!!!!!
Публикувано: 02 June 2012 - 12:16 AM
Не се отказвай от кучето,извършва ли нормално нуждите си навън?
Публикувано: 02 June 2012 - 10:44 AM